KÄYTETYT

Käytetyt kuorma-autot – Käytetyt ajoneuvot

SUURIN KÄYTETTYJEN AJONEUVOJEN VALIKOIMA

Renault Trucks antaa laatulupauksen ja takaa käytettyjen kuorma-autojensa kestävyyden ja luotettavuuden.Monipuoliset palvelumme ja osaava ammattilaisverkostomme ovat käytettävissäsi.


LAATULUPAUS

Laadukkaat kuorma-autot
Jokainen myymämme käytetty kuorma-auto tarkastetaan huolellisesti ennen myyntiä. Kun ostat käytetyn kuorma-auton meiltä, ostat laatua.

 

Ajantasainen ajoneuvopäivitys
Ajoneuvot voidaan varustaa uusimmilla yhteensopivilla tekniikkaratkaisuilla, jotka maksimoivat sekä käyttö- että jälleenmyyntiarvon.

 

RÄÄTÄLÖIDYT AJONEUVOPALVELUT

Renault Trucks tarjoaa jälleenmyyjiensä kautta laajan valikoiman käytettyihin kuorma-autoihin liittyviä, yksilöllisiin asiakastarpeisiin räätälöityjä palveluja.
Lisävarusteet, Rahoitus, polttoainetaloudellisuuden seuranta, kuljettajakoulutus... Tarjolla olevat palvelut auttavat säästämään rahaa tai aikaa.

Web Platform -palvelusivulle

HYVÄ SAATAVUUS JA TUKI TARPEEN MUKAAN

Verkostomme ja Renault Trucks Finder -hakupalvelun kautta löydät laajan valikoiman korkealaatuisia ajoneuvoja.

Kaikki ajoneuvot löytyvät Renault Trucks Finder -hakupalvelusta
Olipa toimiala mikä tahansa, tarjolla on laaja valikoima erilaisiin tehtäviin sopivia veto-, alusta- ja koppiautoja esimerkiksi jakelu- ja maantiekuljetuksiin, kansainvälisiin kuljetuksiin, säiliöautoksi, kippiautoksi tai työmaalle tai erikoismallit lämmin- ja kylmäkuljetuksiin.

 

Renault Trucks -verkoston tuki ja räätälöidyt palvelut aina käytettävissäsi

Renault Trucks -palvelupisteitä on yli 1500 eri puolilla maailmaa. Niiden palvelut ovat käytettävissä myös käytettyihin Renault Trucks -ajoneuvoihin liittyvissä tehtävissä.
Koulutetut erikoisammattilaiset sekä huippuluokan ajanmukainen välineistö varmistavat nopean, tehokkaan ja asiantuntevan palvelun.

 

LUPAUKSEMME

- Hankinnan läpinäkyvyys
- Päivitys valmistajan standardien mukaisesti kun mahdollista ajoneuvolle
- Ajoneuvopäivitykset uusimmilla tekniikkaratkaisuilla kun mahdollista ajoneuvolle.
- Koko verkoston kattavat palvelut
- 24/7-tiepalvelu
- Huippuluokan kuljetusten työkalu heti liikkeellelähdöstä alkaen

 

used.renault-trucks.com