Uudet autot

KORONA -tiedotus

Asiakastiedote 17.3.2020 

Hyvä Asiakkaamme,

Volvo Groupilla turvallisuus on aina ollut kaiken toiminnan lähtökohtana. Koronavirus jatkaa leviämistään ja vaikuttaa meidän kaikkien arkeen juuri nyt. Otamme myös Volvo Finlandissa tilanteen hyvin vakavasti ja tärkein prioriteettimme on turvata asiakkaidemme sekä henkilöstömme turvallisuus ja terveys. Meidän tehtävämme on samalla osaltamme tukea ja myötävaikuttaa siihen että kuljetukset ja tavaratoimitukset jatkuvat myös näissä poikkeusolosuhteissa. Seuraamme tilannetta ja asiantuntijoiden tilannearvioita hyvin tarkkaan ja päivitämme ohjeitamme tarvittaessa viranomaisohjeiden mukaisesti.

Volvo Truck Centereissa teemme parhaamme sen eteen, että toiminta jatkuisi mahdollisimman normaalisti ja turvallisesti. Kaikki Volvo Truck Center-korjaamot, Volvo Truck Rental ja asiakaspalvelu palvelevat tällä hetkellä normaalisti. Automyynti työskentelee etäkonttoreilta käsin ja palvelevat teitä myös normaalisti.

Asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi olemme Volvo Truck Centereissa päättäneet seuraavista toimenpiteistä: Koronaviruksen vuoksi tehostamme toimipisteiden siivousta ja desinfiointitoimia. Pesemme kätemme erityisen huolellisesti useita kertoja päivässä ja käytämme säännöllisesti käsidesiä tai suojahanskoja, sekä tarpeen mukaan hengityssuojaimia. Desinfioimme myös asiakastilojen kosketuspinnat säännöllisesti. Emme toistaiseksi tervehdi teitä kättelemällä. Otamme myös töiden vastaanottotiskeille käyttöön suoja-alueen, jolla haluamme varmistaa tarpeellisen turvaetäisyyden työntekijöiden ja asiakkaiden välille. Odotustiloihimme pyrimme järjestämään riittävän välimatkan asiointia odottaville asiakkaille.

Ajoneuvojen käsittelyssä tulemme lisäksi ottamaan käyttöön seuraavat toimenpiteet:

-kaikki mekaanikot käyttävät suojaimia (lasit, suojahaalarit ja hanskat) autojen siirroissa
-auton sisätilat puhdistetaan ja desinfioidaan tarvittaessa
-korjaamolla mahdollisuus käsien ja käsineiden desinfiointiin

Pyydämme myös teitä, hyvät asiakkaamme, huolehtimaan omalta osaltanne tehostetusta käsihygieniasta sekä asianmukaisista yskimis- ja aivastustavoista. Pyydämme myös, että ette tulisi korjaamolle, jos olette itse sairaana.

Toimimalla ohjeiden mukaisesti vähennämme osaltamme tartuntoja ja sairastumisia.

Päivitämme informaatiota Volvo Trucks Suomi ja Renault Trucks Suomi facebook-kanavissa sekä websivuilla:

  • www.volvotrucks.fi
  • www.renault-trucks.fi
  • www.volvotruckcenter.fi


Voit olla yhteydessä lähimpään myyjääsi tai huoltokorjaamoon lisätietoja varten, tai laita meille viestiä s-postilla: info.fi@renault-trucks.com


***

Lehdistötiedote 18.3.2020

COVID-19: Renault Trucks keskeyttää neljän tehtaan toiminnot Ranskassa

Työntekijöiden suojelemiseksi sekä Ranskan hallituksen ohjeiden mukaan COVID-19-epidemian leviämisen rajoittamiseksi Renault Trucks sulkee neljän tuotantolaitoksensa Ranskassa toistaiseksi.

Renault Trucksin tuotantolaitokset Lyonissa, Bourg-en-Bressessä, Blainville-sur-Ornessa ja Limogesissa, joissa työskentelee yhteensä 4500 työntekijää, suljetaan toistaiseksi.  Myynti-, tutkimus- ja kehitystyön työntekijät Ranskassa työskentelevät Ranskassa etätoimistoilla.

Kuljetusyritysten rooli on välttämätön terveydenhuoltolaitosten ja välttämättömien yritysten toimittamisessa, vuorokauden ympäri toimivat huoltopalvelut ja korjaamot jatkavat toimintaansa Ranskassa normaalisti.

Lisätietoja:

Pasi Gerpe, Myyntijohtaja, Renault Trucks, Volvo Finland Ab
pasi.gerpe@renault-trucks.com
Puh. 050 505 8755

Seuraa ajankohtaista Korona -viestintää sivuiltamme, sis. 17.3.2020 julkaistu Volvo Group / Volvo Finland Ab asiakastiedote:

www.renault-trucks.fi/korona

Renault Trucks

Renault Trucks toimittaa monipuolisia palveluita ja ajoneuvoja painoluokissa 2,8-120 t jakelu-, maansiirto- ja kaukokuljetuksiin. Renault Trucks kuorma-autot tunnetaan kestävyydestään ja järeydestään sekä pienestä polttoaineenkulutuksesta, minkä vuoksi kuljetusasiakkaiden tuottavuus ja käyttökustannusten hallinta paranee.

Renault Trucks hyötyajoneuvojen sekä kuorma-autojen huoltoja hoitaa yli 1 500 toimipisteestä koostuva maailmanlaajuinen huoltoverkosto. Renault Trucks kuuluu Volvo Group -konserniin, joka on maailman suurimpia kuorma-, linja- ja maansiirtoautojen sekä meri- ja teollisuusmoottorien valmistajia. Volvo Groupissa työskentelee 105 000 ihmistä, tuotantolaitoksia on 18 maassa ja tuotemyyntiä yli 190 markkina-alueella.

******
Volvo Truck Center Asiakastiedote 19.3.2020

Volvo Truck Center -korjaamot takaavat, että yhteiskunnan pyörät pyörivät poikkeustilan aikanakin

Volvo Groupilla turvallisuus on aina ollut kaiken toiminnan lähtökohtana. Koronavirus jatkaa leviämistään ja se vaikuttaa meidän kaikkien arkeen juuri nyt. Otamme Volvo Finlandilla tilanteen hyvin vakavasti ja kaiken toimintamme tärkein lähtökohta on turvata sekä asiakkaidemme että henkilöstömme turvallisuus ja terveys.

Meidän tehtävämme on osaltamme tukea ja myötävaikuttaa siihen, että kuljetukset ja tavaratoimitukset jatkuvat myös vallitsevissa poikkeusolosuhteissa. Teemme Volvo Truck Center -toimipisteissämme parhaamme sen eteen, että toiminta jatkuisi mahdollisimman normaalisti ja turvallisesti. Volvo Truck Center -korjaamot palvelevat sinua tavalliseen tapaan. Noudatamme erityisen tarkkoja turvallisuustoiminpiteitä ja olemme tehostaneet siivous- ja desinfiointitoimia, kiinnitämme huomiota säännölliseen käsien pesuun ja käytämme tarvittavia suojaimia. Otamme myös töiden vastaanottotiskeille käyttöön suoja-alueen, jolla haluamme varmistaa tarpeellisen turvaetäisyyden työntekijöiden ja asiakkaiden välille. Odotustiloihimme pyrimme järjestämään riittävän välimatkan asiointia odottaville asiakkaille. Huomioimme turvallisuusasiat myös käsitellessämme ajoneuvoja.

Pyydämme myös teitä, arvoisat asiakkaamme, huolehtimaan omalta osaltanne tehostetusta käsihygieniasta sekä asianmukaisista yskimis- ja aivastustavoista. Pyydämme myös, että ette tule korjaamolle, jos olette itse sairaana.

Seuraamme tilannetta ja asiantuntijoiden arvioita hyvin tarkasti ja päivitämme ohjeitamme tarvittaessa viranomaisohjeiden mukaisesti.

Kuorma-automyyjät tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse

Automyyntimme palvelee toistaiseksi kaikissa autokauppaan liittyvissä asioissa pääasiassa puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Haluamme vallitsevasta tilanteesta huolimatta auttaa sinua kaikissa automyyntiin liittyvissä asioissa, jotta voisit hoitaa liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Valitettavasti tehtaidemme tuotantokatkokset tulevat vaikuttamaan ainakin jossakin määrin tulevien autojen toimitusaikoihin. Tulemme tiedottamaan enemmän tästä, kun asia tarkentuu.

Meillä on kuitenkin valmiita autoja maassa nopeisiin toimituksiin - kysythän niistä lisää automyyjiltämme.

Pahoittelemme poikkeusjärjestelyistä aiheutuvaa haittaa myynnissämme ja toivomme, että tilanne normalisoituu mahdollisimman pian.

Kuorma-auto tilapäiseen tarpeeseen - Volvo Truck Rental palvelee normaalisti

Kuorma-auton vuokraus on kätevä tapa lisätä kapasiteettia kiireisinä aikoina. Volvo Truck Rental palvelee normaalisti, mutta koronaepidemian vuoksi pesemme ja desinfioimme vuokra-autot erityisen tarkasti seuraavaa asiakasta varten.

Lue lisää Volvo Truck Rentalin palveluista ja vuokra-autovalikoimasta: https://www.volvotrucks.fi/fi-fi/services/vuokraa-kuorma-auto.html

Soita ja vuokraa kuorma-auto tarpeisiisi Volvo Truck Rentalista 010 655 1000


*********************’

3.4.2020:
RENAULT TRUCkS VARAOSALOGISTIIKKA JA HUOLTOKORJAAMOT PALVELEVAT NORMAALISTI, LUE LISÄÄ: https://www.renault-trucks.fi/uutiset/varaosalogistiikka-ja-korjaamot-palvelevat-normaalisti.html

Seuraa tiedotusta ja kaikki ajankohtaiset tiedot löydät aina osoitteesta: www.renault-trucks.fi/korona