UUTISET, TAPAHTUMAT, YRITYSINFO

MAAILMAN ELINTARVIKEOHJELMAN KUMPPANUUS

Sitoutuneet taistelemaan nälänhätää vastaan

Renault Trucks lähettää vuoden 2015 toukokuusta vuoden 2017 loppuun asiantuntijansa ja liikkuvan koulutusyksikkönsä useisiin Keski- ja Länsi Afrikan maihin kouluttamaan mekaanikkoja kuorma-autojen kaikkein edistyneimpiin huoltomenettelyihin Maailman elintarvikeohjelman puitteissa (PAM).

WFP on Yhdistyneiden Kansakuntien virasto, joka taistelee nälänhätää vastaan ja takaa elintarvikkeiden saannin maapallon köyhimmillä ja vaikeapääsyisimmillä alueilla. Kuorma-autot ovat sen logistiikkajärjestelmän sydämessä hätää kärsivien ihmisten lähelle pääsemiseksi ja elintarvikkeiden kuljettamiseksi ääriolosuhteissa. Hyvä huolto takaa näille autoille maksimaalisen käyttöiän ja parhaan mahdollisen liikkuvuuden avustustehtävissä.

Ensimmäisen onnistuneen Itä-Afrikassa 2012/2013 toteutetun kumppanuuden jälkeen Renault Trucks tarjoaa uudestaan kuorma-autonvalmistajan tietotaitonsa WFP:n käyttöön ja Afrikan mantereen kehittämisen tueksi.

Renault Trucksin työntekijöitä on ilmoittautunut vapaaehtoisiksi opettamaan raskaan kaluston huoltoon ja korjaukseen liittyviä taitoja WFP:n mekaanikoille Keski- ja Länsi-Afrikassa. Nämä asiantuntijat järjestävät 11 koulutusjaksoa käyttäen tukenaan liikkuvaksi koulutusyksiköksi konfiguroitua Renault Kerax 6x6 autoa.

Kolmen vuoden mittainen kampanja vie heidät Kongon demokraattiseen tasavaltaan, Keski-Afrikkaan, Ghanaan, Sierra Leoneen, Liberiaan, Tšadiin ja Ugandaan. Se mahdollistaa koulutuksen järjestämisen 150 WFP:n mekaanikkojen edustajalle, korjaamopäällikölle, kalustopäällikölle ja kouluttajalle.

MAAILMAN ELINTARVIKEOHJELMA LUKUINA:

  • ruokakuljetukset 80 miljoonalle ihmiselle
  • 3,2 miljoonaa tonnia toimitettuja elintarvikkeita
  • Mukana 82 maata
  • 650 varastoa
  • 20 laivaa
  • 70 lentokonetta
  • 5000 kuorma-autoa

 

pam