Lisävarusteet, varaosat, palvelut

RENAULT TRUCKS RAHOITUS

Mahdollistaa liiketoimintasi

Renaultilta saat sitoutunutta kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa ajoneuvon rahoituksen sekä huollon. Rahoitus järjestetään tavalla, joka sopii sinulle parhaiten, ja tämän kaiken saat saman katon alta Renault jälleenmyyjältä. Voit rahoittaa uusia tai käytettyjä autoja Renaultin kautta. Olemme erikoistuneet Renault ajoneuvoihin, joten meillä on ainutlaatuiset valmiudet optimoida kalustosi rahoitus.

Renault Rahoitus on vastannut Renault Groupin jälleenmyyjien rahoituspalveluiden tarjoamisesta jo vuodesta 2001. Olemme monelle luonteva ykkösvalinta, sillä meillä on globaalin konsernin vahvuudet, paikallistuntemusta ja yhteistyökeskeinen lähestymistapa. Pyrimme aina löytämään mahdollisimman helpon ja mutkattoman ratkaisun yhdessä asiakkaidemme kanssa. Arvioimme rahoitustarpeesi asiantuntevasti, ja sopimuksemme mahdollistaa pankkilimiittien säilyttämisen.

OTA YHTEYTTÄ:
VFS Finland AB
Osumakuja 4
01530 Vantaa
Tel: +358 10 655 7500
Email: rahoitus@vfsco.com


Renault Rahoitus ei anna veroneuvontaa tai kirjanpidollisia ohjeita. Näissä asioissa tulee ottaa yhteys omaan veroneuvojaan tai kirjanpitäjään.