Uutiset


 

05.11.2019

Uusi Renault Trucks myyjä: Petri Simonaho

Petri palvelee Tampereen, Lahden, Jyväskylän, Kuopion, Iisalmen sekä Joensuun alueen asiakkaita

Petri Simonaho, 48, aloitti 4.11.2019 Renault Trucks myyjänä toimipaikkanaan Volvo Truck Center Tampere, Nuutisarankatu 19. Petri palvelee Renault Trucks kuorma- ja pakettiautoasiakkaita Tampereen, Lahden, Jyväskylän, Kuopion, Iisalmen sekä Joensuun alueilla.

Simonaholla on yli 20 vuoden kokemus autoalalta eri tehtävistä. Aikaisemmin myyjän tehtäviä Tampereella ja Itä-Suomessa hoitanut Juha Mattila siirtyi Renault Trucks maahantuontiin tuotepäälliköksi.

”On hienoa saada Petri mukaan timanttiseen tiimiimme. Renault Trucks myynti on Suomessa hyvässä vauhdissa ja yhä useampi asiakas löytää meidät. Asiakkailtamme saatu palaute sekä tuotteista ylipäätään, että Renault Trucks myyjien palvelualttiudesta on huippuluokkaa, olen siitä erittäin ylpeitä. Nyt saamme Petrin mukaan vahvistamaan Idän alueen Renault Trucks myyntiä entisestään" myyntijohtaja Pasi Gerpe kertoo.

Petri kiertää myyntialueellan aktiivisesti. Rohkaisemme alueen asiakkaita olemaan yhteydessä Petriin uusien autojen ja myös vaihdokkeihin liittyen. Yhteystiedot:

Petri Simonaho
Renault Trucks kuorma- ja pakettiautomyyjä
Volvo Truck Center Tampere
Nuutisarankatu 19, 33900 Tampere 
Puh: 046 878 7443 tai 010 655 4002
petri.simonaho@renault-trucks.com

Lisätietoja:

Pasi Gerpe, myyntijohtaja
Renault Trucks, Volvo Finland Ab
Puh: 050 505 8755
pasi.gerpe@renault-trucks.com

Seuraa meitä somessa!
Renault Trucks Suomi Facebook
Renault Trucks Suomi Instagram

www.renault-trucks.fi