Palvelut

Huoltosopimukset

Optimiser le coût de possession de vos véhicules

START & DRIVE HUOLTOSOPIMUKSET

Räätälöityjen huoltosopimustensa ansiosta Renault Trucks on tukenasi koko ajoneuvon käyttöiän ajan, mikä takaa, että voit luottaa kuorma-autosi maksimaaliseen käytettävyyteen koko ajan. Jokainen sopimus, joka on voimassa 2-7 vuotta ja enintään 250 000 km vuodessa, on sovitettu ajoneuvosi tarpeisiin kunkin mallin ja käyttötarkoituksen mukaan. Saatavilla on neljä sopimustyyppiä, jotka vastaavat kaikkiin tarpeisiin.

Huoltosopimukset

Lataa esite

 

LISÄVARUSTEPAKETTEJA SOPIMUKSESI YKSILÖIMISEKSI

Kaikkiin Start & Drive -sopimuksiin on saatavana jopa 6 optiopakettia, joiden avulla voidaan sovittaa tarvittava huoltomäärä kulloisenkin tilanteen ja ajoneuvon elinkaaren kunkin jakson vaatimuksiin:

  • Täydennyspaketti
  • Sääntelypaketti
  • Vision-paketti
  • Valmistelupaketti
  • Hinauspaketti
  • Takaluukku-paketti

Ota yhteyttä valtuutettuun Renault Trucks -jälleenmyyjään ja pyydä meiltä tarjous!

 

HINAUSAPU

Renault Trucks Financial Services tarjoaa kattavaa, luotettavaa ja helppokäyttöistä apua, joka säilyttää sinun ja kuljettajiesi mielenrauhan vikaantumisen tai hinauksen yhteydessä.

  • Saatavilla ympäri vuorokauden ja 7 päivää viikossa kaikkialla Euroopassa.
  • Hinausapupaketti on saatavana lisävarusteena Start & Drive -huoltosopimusten ehtojen mukaisesti, mutta se on myös asiakkaiden saatavilla ilman näitä sopimuksia.

LAAJENNETTU HINAUSAPU Laajennetussa versiossaan Hinausavun takuu kattaa kaikki kuljettajan palvelut, kuten kuljetuksen, majoituksen tai kotiuttamisen.

4 PÄÄVAKUUTUSMALLIA, SAATAVILLA MAITTAIN

Taloudellinen menetysvakuutus Jos ajoneuvosi katoaa kokonaan, tämä kaava kattaa vakuutuksenantajan maksaman kokonaissumman ja leasingvuokrasopimuksen jäännöskirjanpidätysarvon välisen erotuksen alkuperäisen laskun arvoon asti.

Julkinen vastuu Kattaa kolmansille osapuolille aiheutuneet vahingot.

 

Vahinkovakuutus Korvaa ajoneuvolle aiheutuneet vahingot (onnettomuuksissa, iskuissa, varkaudessa tai varkauden yrityksessä, tulipaloissa, vahingoissa kolmansien osapuolten kanssa tai ilman) sen todellisen markkina-arvon mukaan.

Hinausapu Kattaa ajoneuvon hinauksesta aiheutuvat kustannukset, jos ajoneuvo rikkoutuu tai joutuu onnettomuuteen.

Ota yhteyttä

Hyväksyn, että kun lähetän tämän lomakkeen, Renault Trucks tallentaa ja säilyttää henkilötietoni niin kauan kuin se on tarpeen annettujen tietojen arvioimiseksi ja voidakseen ottaa minuun yhteyttä uudelleen kyseisestä aiheesta. Tietoni voidaan myös siirtää Renault Trucksin yhteistyökumppaneille ja jakelijoille, jotka voivat käsitellä kysyntääni.
Set canonical URL
Off