Kuljetusratkaisut

Turvalliset ja tehokkaat tietyöt

5min
Renault Trucks D

Olipa toimintasi sitten tienhoitoa, lumenaurausta, ajoneuvojen rikkoutumisia tai jopa kaikkia kolmea, tarvitset hyvin mukautettuja ajoneuvoja, jotka ovat tehokkaita ja takaavat kaikkien turvallisuuden. Tutustu Renault Trucksin tarjouksiin ja saat yksilöllistä tukea, joka vastaa kaikkiin tarpeisiisi.

tukeudutaan erityisesti teiden kunnossapitoon suunniteltuihin ajoneuvoihin

Teiden kunnossapitopalvelut edellyttävät ajoneuvoja, joissa on hyvin erityiset korirakenteet. Renault Trucks tekee tiivistä yhteistyötä korinrakentajien kanssa ja varustaa ajoneuvonsa etukäteen käyttötarkoituksen mukaan, mikä helpottaa korinrakentajien työtä ja lyhentää korinrakentamiseen kuluvaa aikaa. Renault Trucks tarjoaa esimerkiksi D-mallistossaan erityisiä lakaisumalleja, joissa on poikkipalkki ja tyhjennetyt jousipalkit, jotta siivousvälineille (lakaisukone, imuri, puhallin) jää tilaa.

Renault Trucks D

Renault Trucks C- tai K-malleissa, joita käytetään lumenauraukseen, kuorma-auton etuosassa on erityinen syvennys jäähdyttimen säleikössä ja vahvikkeet terän kiinnittämistä varten. Pyyhkimiä varten, jotka eivät kuljeta raskaita kuormia, Renault Trucks D -malliin voidaan asentaa erityinen 100-prosenttisesti teräksinen puskuri, joka parantaa iskunkestävyyttä.

Renault Trucks C
Renault Trucks C

 

Varmista työntekijöidesi ja tienkäyttäjien turvallisuus.

Teiden kunnossapito edellyttää työskentelyä muiden tienkäyttäjien keskellä tilanteissa, jotka voivat joskus olla varsin monimutkaisia. Työntekijöidesi työvälineen on oltava riittävän turvallinen päivittäiseen käyttöön ja muille tienkäyttäjille. Siksi Renault Trucksin ajoneuvot on tutkittu huolellisesti, jotta varmistetaan erinomainen näkyvyys tuulilasin läpi laajakulmaisten taka- ja etupeilien ansiosta. D-mallisto voidaan varustaa myös "näköovilla", joissa on ikkuna sivuoven alaosassa, jotta pyöräilijät ja jalankulkijat näkevät paremmin. Samoin ohjaamoihin on asennettu tiettyjä turvallisuusominaisuuksia, kuten lisäajovalot, valomerkit ja työvalot.

Renault Trucks C

Hallinnoi kalustoasi tarpeidesi mukaisesti

Riippumatta siitä, oliko tien kunnossapito suunniteltu vai ei, siihen voi liittyä tiettyjä riskejä. Optifleetin laivastonhallinnan älyratkaisun ansiosta voit seurata kaikkia ajoneuvojasi suoraan älypuhelimen, tabletin tai työpöydän kautta, vastaanottaa ajo- tai kuljettajatietoja ja ottaa yhteyttä jälkimmäisiin ilmoittaaksesi heille muista töistä. Optifleetin avulla voit myös koota tietoja ajoneuvon kulutuksesta ja käytöstä: liiallinen hitaan vaihteen käyttö, kuljettajan ennakointitaso jne. Saat hälytyksen ylikulutuksesta, ja voit seurata kaikkia kuljettajiasi ja heidän pitkän aikavälin suoritustaan Ecoscore-työkalun avulla.

Optimoi tienhoitoautojen huolto

Valitse edullisemmat korjaukset

Jos ajoneuvon osa on vaihdettava tai korjattava, Renault Trucks tarjoaa vaihtoehdon uusille osille eXchange-tarjouksen avulla. Tässä eXchange-prosessissa osat kunnostetaan korvaamalla kuluneet tai huonokuntoiset osat sertifioiduilla alkuperäisosilla. Uudet osat testataan sen varmistamiseksi, että niiden suorituskyky on sama kuin uusien osien. Niillä on kahden vuoden takuu, joka kattaa myös työn. Tämä järjestelmä on sekä taloudellinen että ympäristöystävällinen, ja se on osa Renault Trucksin kestävän kehityksen lähestymistapaa.

Lisää ajoneuvon käyttöaikaa

Varmistaakseen ajoneuvojen maksimaalisen käytettävyyden Renault Trucks lanseerasi ennaltaehkäisevän huoltopalvelun. Predict-palvelun ansiosta ajoneuvojasi valvotaan digitaalisen alustan avulla keskittyen tiettyihin kohtiin tai osiin, jotka kuluvat helposti. Kun korjausta tarvitaan, järjestelmä ilmoittaa neuvojallesi. Tämän jälkeen hän ottaa sinuun yhteyttä huoltotoimenpiteiden aikatauluttamiseksi ajankohtana, joka häiritsee vähiten päivittäistä toimintaasi.

Ajoita ajoneuvon huolto ajoissa

Teiden kunnossapitoautoilla ja kunnallisilla kuorma-autoilla on pitkät elinkaaret. Varmistaakseen sopivan suorituskyvyn pitkällä aikavälillä Renault Trucks tarjoaa yksilöllisiä huoltosuunnitelmia. Kukin sopimus kestää 2-7 vuotta, ja sen pituus vaihtelee 250 000 km:n vuotuiseen ajokilometriin asti. Ne sovitetaan kullekin ajoneuvolle sen mallin ja käytön perusteella. Siihen voi sisältyä ennaltaehkäiseviä huoltotoimenpiteitä, joilla vähennetään seisontakuluja.

Renault Trucks d

Rahoita ajoneuvojasi niiden käytön perusteella

Teiden kunnossapitoon tarkoitetut ajoneuvot ja niiden varusteet vaativat usein suuren budjetin. Renault Trucks tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen tuen rahoitukseen, ja se tarjoaa useita taseen sisäisiä tai ulkopuolisia ratkaisuja sen mukaan, mikä sinua kiinnostaa eniten. Renault Trucks -neuvojasi arvioi kanssasi parhaat ratkaisut ajoneuvojen rahoittamiseen ja vakuuttamiseen vuokrauksesta lainoihin tai osamaksukauppaan.

Set canonical URL
Off