Kuljetusratkaisut

Kappaletavarakuljetus: kaukokuljetukset täysin huoletta

Jakelu

Kaukokuljetukset

5min
T Range Optifuel Challenge

Kappaletavarakuljetusten ammattilaisena ennakoimattomat tapahtumat eivät koskaan ole hyviä uutisia. Tarvitset pitkän aikavälin näkyvyyttä ja kuljetusratkaisuja, jotka rajoittavat kulujasi ja lisäävät kuljettajien uskollisuutta. Tutustu Renault Trucksin tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin, jotka parantavat kannattavuutta ja helpottavat hallittavuutta.

Renault Trucks T: täydellinen ajoneuvo tuottavuuden parantamiseen

Renault Trucks T -mallisto on suunniteltu kaukoliikenteeseen. Se on parhaiten kappaletavarakuljetuksiin soveltuva ajoneuvo. Renault Trucks T tai T High-malli tarjoaa luotettavuutta, suurta suorituskykyä ja mukavuutta. Yhdistettynä Renault Trucksin palveluihin voit parantaa yrityksesi kannattavuutta ja lisätä käytettävyyttä. Päivitetyt moottorit takaavat erinomaisen ajomukavuuden sekä vähentävät päästöjä ja polttoaineenkulutusta.

Renault Trucks T

Kaukokuljetus: mukavuus ennen kaikkea

Pitkää matkaa ajavat ovat viettävät lukemattomia tunteja ratin takana, joten ajoneuvon mukavuuden on vastattava heidän korkeimpia odotuksiaan. Henkilökohtaisia tavaroita lastatessa he voivat käyttää hytin sivussa olevaa säilytystilaa ja päästä siihen käsiksi niin ulkoa kuin sisäpuolelta. Moderni ohjaamo tarjoaa täydellisen näkyvyyden ja ohjaamoon on helppo nousta.

Renault Trucks T High accessories

 

Renault Trucks T High -ohjaamossa on täysin tasainen lattia ja 211 cm kattokorkeus, mikä helpottaa liikkumista, sekä leveä makuutila. Molempien istuinten väliseen tilaan voidaan sijoittaa 40 litran hiljainen jääkaappi, ja siihen voidaan asentaa myös kokoontaitettava pöytä (maxispace-ohjaamo ).

Renault Trucks T High Truck cabin
Renault Trucks T High accessories

Monia muita Renault Trucks -lisävarusteita on saatavana mukavuuden tai turvallisuuden lisäämiseksi - kuten paineilmapistooli ohjaamon nopeaan puhdistamiseen, varkaudenestolaite tai Doorlock-murtosuojauslaite, joka voi osoittautua erittäin hyödylliseksi yöllä.

Renault Trucks T High cabin

Kappaletavarakuljetukset: jakelukuljetukset

Jos toimintasi painottuu kaupunkialueilla tapahtuviin jakelukuljetuksiin, kannattaa valita Renault Trucks Master. Tämä ajoneuvo on 3,5-4,5 tonnin painoluokkaa, sitä on erittäin helppo käsitellä kaupungissa, ja siinä on erittäin matala kuormauskynnys, mikä helpottaa kuljettajien ja jakelijoiden työtä. Sen kuormatilavuus voi olla jopa 17 m3 (eli 5 eurolavaa) ja hyötykuorma voi olla jopa 2332 kg mallista riippuen. Polttoaineenkulutuksen vähentämiseksi autoon on saatavilla useita järjestelmiä, kuten automaattivaihteisto ja ekotila sekä vaihteenvaihtoavustin ja Stop & Start -järjestelmä.

Jos haluat päästä kokonaan eroon polttoainekuluista suosittelemme Renault Trucks Master Z.E. -mallia. Tätä 100-prosenttisesti sähkökäyttöistä hyötyajoneuvoa on saatavana kuudessa eri versiossa, ja sen todellinen toimintasäde on 33 kWh:n akulla 120 kilometriä. (NEDC 200 km.)

Versioihin kuuluu peltiumpiauto, ja matala sekä normaalikorkuinen alustaohjaamo. Se mukautuu helposti kaikkiin tarpeisiin.

Hajauta kustannukset pitkällä aikavälillä

Jotta voisit vähentää riskejä, Renault Trucks tarjoaa Start&Drive-sopimuksia, jotka räätälöidään tapauskohtaisesti vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Näin voit vähentää ennakoimattomia huoltokäyntejä, helpottaa hallinnollista työtä ja varmistaa ajoneuvon korkean suorituskyvyn pitkällä aikavälillä.

Lisäksi laaja huoltoverkostomme auttaa sinua vuorokaudenajasta riippumatta.

Koska ajoneuvojen käytettävyys on niin ratkaisevan tärkeää kappaletavarakuljetusten kannalta, Renault Trucks on kehittänyt ennakoivan huoltopalvelun: Predictin. Kuorma-autosi rekisteröidään omaan tietokantaan, joka seuraa sen käyttöä ja kulumista. Kun toimenpide on tarpeen, huoltotiimimme ottaa sinuun yhteyttä ja varaa ajan ennen vian ilmenemistä ja ajankohtana, joka vaikuttaa vähiten toimintaasi.

Vähennä polttoainekustannuksiasi

Ajoneuvojen kulutuksella ja ajotavalla on todellisia ja suoria vaikutuksia liiketoimintaasi. Renault Trucksin ajoneuvot on kehitetty kuluttamaan mahdollisimman vähän. Renault Trucks T:n ohjaamo on suunniteltu erittäin aerodynaamiseksi, ja tämä parantaa ilman virtausta ja vähentää kulutusta.

Renault Trucks T- tai T High -malleihin voidaan lisätä muita lisävarusteita, jotka tekevät niistä entistäkin suorituskykyisempiä, Eco Fuel -paketin ansiosta, joka sisältää mm. seuraavaa:

  • Eco Cruise Control -tilan
  • Irrotettava ilmakompressorin
  • Säädettävän ohjauspumpun
  • Automaattisen moottorin pysäytyksen

Tiedämme kuitenkin kaikki, että kulutus ei riipu vain autosta vaan myös siitä, miten sitä ajetaan. Kuljettajien kouluttamisella tehokkaaseen ajamiseen on suuri merkitys koko ajoneuvokannan kulutuksen vähentämisessä. Renault Trucksilla on saatavilla Optifuel-ratkaisuja, jotka auttavat sinua tässä. Saat käyttöösi erittäin tarkat kulutustiedot kaikista ajoneuvoistasi sekä tietoa niiden käytöstä.

StepC_D

 

Kaukokuljetukset: toimitusten seuranta reaaliajassa.

Samoin kuin odottamattomat huoltotoimenpiteet eivät ole koskaan tervetulleita, odottamattomat logistiset tapahtumat vaikuttavat nopeasti kielteisesti toimintaasi. Älykkään Optifleet-kalustonhallintaratkaisumme avulla voit ajoittaa matkasi tehokkaasti ja visualisoida ajoneuvosi reaaliaikaisesti ajoneuvoseurantavaihtoehdon ansiosta. Pääset helposti käsiksi kunkin ajoneuvon kulutustietoihin ja ajoaikaan. Jos asiakas muuttaa tilaustaan tai jos huomaat, että voit lisätä toimituksen, voit ohjata kuljettajat uudelleen tai yksinkertaisesti nimetä heille uuden työn ilman vaivaa.

Rahoita pitkän matkan kuljetusajoneuvosi

Renault Trucks auttaa sinua ajoneuvojen rahoituksessa. Erilaiset rahoitusmallimme mukautuvat kansainväliseen kuljetustoimintaasi ja sen mukanaan tuomaan suureen kilometrimäärään. Tarjoamme esimerkiksi kokonaisvaltaisen leasingratkaisun, jonka avulla voit pitää TCO:n (Total Cost of Ownership) täysin hallinnassa ilman ikäviä yllätyksiä. Myyjämme opastavat sinua, jotta voit valita parhaiten sopivan ratkaisun.

FOR MORE INFORMATION, CONTACT US!

I agree that when submitting this form, Renault Trucks will store and keep my personal data as long as required to evaluate the information provided and in order to be able to contact me back about this specific subject. My data may also be transferred to Renault Trucks partners and distributors that will be able to handle my demand.
Set canonical URL
Off