Kuljetusratkaisut

Vaihtoehtoiset polttoaineet: Visiomme

2min
Renault Trucks T on the road

Visiomme

Alternative nergies by Renault Trucks

Meidän missiomme

Kuorma-autojen päästönormit ovat monta vuotta henkilöautojen päästönormeja edellä. Hiukkaspäästöt, NOx-päästöt ja kaikki muut saastuttavat päästöt on vähennetty lähes nollaan, erityisesti nykyisen Euro VI-D -standardin myötä. Vanhan sukupolven ajoneuvojen korvaaminen uusilla ajoneuvoilla on siis merkittävä keino vähentää ilmansaasteita.

Ilmaston lämpenemisen torjunnasta ja kasvihuonekaasupäästöjen vähentämisestä on tullut merkittävä huolenaihe. CO2-päästöjen vähentäminen on teollisuutemme uusi painopistealue.

Ei ole olemassa täydellistä vaihtoehtoa, jolla diesel voitaisiin korvata tehokkaasti kaikilla markkinoilla. Tavoitteenamme on tarjota oikeaa kuljetusratkaisua oikeaan tehtävään oikealla polttoaineratkaisulla.

Diesel on ammattikäyttöön soveltuvana polttoaineena edelleen hyvä vastaus kuljetusalan tarpeisiin, erityisesti alueellisessa ja kansainvälisessä tavaraliikenteessä, jossa se on hallitseva polttoaine vielä vuosia. "Kaikki diesel" ei tarkoita dieselin hylkäämistä.

Paras ratkaisu kaukokuljetusten hiilijalanjäljen pienentämiseksi on keskittyä edelleen polttoaineen kulutuksen vähentämiseen. Seuraavan sukupolven biopolttoaineet, erityisesti synteettiset parafiinipolttoaineet (HVO, XTL jne.), tukevat myös hiilidioksidipäästöjen vähentämistä edelleen.

Lyhyemmillä etäisyyksillä tai lähempänä kaupunkialueita paineistettu maakaasu (CNG) on kypsä vastaus kuljetusalan haasteisiin. Se parantaa osaltaan kaupunkien ilmanlaatua ja on todistetusti toimiva ratkaisu. Maakaasu on kuitenkin edelleen siirtymävaiheen energia, sillä yhteiskunta odottaa läpimurtoa päästöjen osalta dieseliin verrattuna.

Kaupunkialueiden lopullisen liikenneratkaisun on oltava päästötön. Sähköinen liikkuvuus on ehdottomasti ratkaisu kaupunkikuljetuksiin. Renault Trucks on yli 10 vuoden mittavan kehitystyön ja asiakasyhteistyön ansiosta valmis tekemään sähkökuorma-autoista kaupunkien uuden standardin.

Set canonical URL
Off