Kuljetusratkaisut

Kylmäkuljetukset: tehokas tuoreiden tai pakastettujen tuotteiden toimitus.

Jakelu

SÄHKÖKUORMA- ja PAKETTIAUTOT

5min
Renault Trucks D Wide for refrigerated transport

Tuoreiden tai pakastettujen tuotteiden kuljettaminen edellyttää erittäin tarkkaa lämpötilan hallintaa jäljitettävyys- ja hygieniavaatimusten mukaisesti. Renault Trucks vastaa näihin tarpeisiin kylmäkuljetusautojen ja kuorma-autojen valikoimallaan sekä erityisesti kylmäkuljetuksiin suunnitelluilla palveluilla. Tiimimme tukevat ja neuvovat sinua, jotta voit optimoida kannattavuutta ja hallita kustannuksia.

Kylmäkuljetustarpeisiinne sopivat ajoneuvot

Ensimmäinen keino varmistaa toimitusten kannattavuus on käyttää kylmäkuljetusautoa, joka sopii täydellisesti sinun tai asiakkaasi tarpeisiin. Toisin sanoen sinun on kuljetettava mahdollisimman paljon tuotteita ja säilytettävä samalla erinomainen ohjattavuus. Renault Trucks tarjoaa laajan valikoiman akselivälejä, jotka kattavat kaikki koripituudet - olipa kyseessä sitten elintarvikkeiden vähittäismyynti, johon sopii Renault Trucks Master ja sen lavaohjaamo tai tuoretuotteiden jakelu, johon sopii Renault Trucks D -mallisto, joka tarjoaa markkinoiden leveimmän akselivälin. Renault Trucksin asiantuntijat tukevat sinua valinnassa, jotta voit löytää kokoonpanon, joka sopii parhaiten korirakentajien rajoituksiin: loppu ovat alustan suunnittelua, joka voidaan mukauttaa ja sijoittaa asianmukaisesti tarpeen mukaan. Tarjoamme alustasuunnitelmat, jotka vastaavat tilatun ajoneuvon tarkkaa kokoonpanoa, sekä verkkosivuston, jossa on oma hotline-palvelu. Tämä auttaa lyhentämään korirakennusprosessin läpimenoaikaa.

Kuorma-auton ostaminen Renault Trucksilta on paljon helpompaa.

Tutustu Renault Trucks -valikoimaamme: D, D Wide, T ja Master

Kylmäkuljetusten osalta ajoneuvomme ovat yhteensopiva kaikentyyppisten kylmälaitteiden kanssa joita korinrakentajat käyttävät - mukaan lukien 100-prosenttisesti sähköiset yksiköt, kuten Frigoblock (Thermoking) ja Eco-Drive. Renault Trucks D -mallistossamme on jopa 650 Nm:n moottorin takavoimanotto sähkögeneraattoreiden käyttämiseen, ja DTi 8 -moottorimme on varustettu Frigoblock Inverter® -sähkögeneraattoreita varten. Aidot akkumme takaavat kylmälaitteen erinomaisen toiminnan.

Tämä tarkoittaa, että työvälineesi on käytettävissäsi silloin, kun sitä tarvitset, ja sen suorituskyky on korkea.

Tehokkaiden toimitusten varmistaminen

Pienemmän leveytensä ja markkinoiden parhaimpiin kuuluvan kääntösäteensä ansiosta ajoneuvomme tarjoavat helppoa ohjattavuutta. Sen ansiosta jakelukuljettajien on helppo navigoida kapeilla tai ruuhkaisilla kaduilla.

Vähennä ja ennakoi ajoneuvon pysähtymistä

Pysähtynyt kuorma-auto tarkoittaa vähemmän toimituksia ja siten tulojen menetystä. Kokemuksemme ja tietotaitomme ansiosta voimme tarjota sinulle luotettavimmat ajoneuvot. Start&Drive-huoltosopimuksemme ovat käytettävissäsi ja tukevat sinua varmistaen, että saat työvälineestäsi maksimaalinen käytettävyyden ja mukautuvat samalla erityisiin kylmäkuljetustarpeisiisi. Jotta voisimme auttaa sinua vielä enemmän, aloitimme Predict-palvelun. Tämä huoltotarjous perustuu keskitettyyn, yhdistettyyn alustaan, joka käsittelee kuorma-autoihisi liittyviä tietoja. Huoltopalvelumme vastaa ennakoivasta ajoneuvojen ja tavanomaisen kulumisen huollosta mahdollisten seisokkien estämiseksi. Kun pysäytys on väistämätön, huoltopalvelumme aikatauluttaa korjaustyöt niin, että niillä on mahdollisimman vähän vaikutusta päivittäiseen toimintaasi.

m Pienempi kääntösäde helpottaa Renault Trucks D -malliston liikkeitä.

Kuljettajan turvallisuus

Kuljettajien turvallisuus ja mukavuus ovat avainasemassa, jotta toimitukset voidaan tehdä ajoissa.

  • Jotta vältyttäisiin onnettomuuksilta kuljettajien noustessa ajoneuvoihin tai niistä poistuessa, kuorma-autoissamme on liukumattomat askelmat ja ergonomiset kolmipistekahvat.
  • Aktiivisen turvallisuuden osalta käytössä on useita järjestelmiä, jotka auttavat kuljettajaa ja ehkäisevät onnettomuuksia, kuten kaistaltapoistumisvaroitus ja automaattinen hätäjarrutus.

 

Vähennä hiilijalanjälkeäsi

Toimitusketjun sidosryhmät pyrkivät yhä enemmän vähentämään ympäristövaikutuksiaan. Helpottaakseen energiamurrosta kylmäkuljetusten alalla Renault Trucks on suunnitellut maakaasulla toimivan D WIDE CNG -kuorma-auton. Se on saatavana 16 tai 19 tonnia painavana 4x2- tai 26 tonnia painavana 6x2-kuorma-autona, ja siinä on automaattinen Allison-vaihteisto, joka soveltuu erinomaisesti kaupunki-, taajama- ja aluekäyttöön. Renault Trucks tarjoaa yhdessä Carrierin kanssa kehitetyn ratkaisun, jossa jäähdytysyksikkö toimii kaasulla. Kylmälaite on liitetty erityiseen neljän pullon telineeseen, joten se voi jatkaa toimintaansa myös ajoneuvon sammuttamisen jälkeen.

Renault Trucks D CNG
Valve for CNG refil on a Renault Trucks D

T-mallistossaan Renault Trucks on myös kehittänyt kumppanuuden Avril-yrityksen kanssa, joka on luonut Oleo100:n, ranskalaisesta rapsista valmistetun vaihtoehtoisen ja kestävän polttoaineen. Se on todellinen vaihtoehto tavanomaiselle polttoaineelle, sillä se vähentää hiilidioksidipäästöjä 60 prosenttia ja hiukkaspäästöjä 80 prosenttia. Lisäksi se on 100-prosenttisesti biohajoavaa.

100-prosenttisesti sähköinen Z.E.-mallisto

Z.E.-mallistomme soveltuu erityisen hyvin kylmäkuljetustarpeisiin ja vähentää samalla toimintasi ympäristöjalanjälkeä. Koska Renault Trucks Master Z.E. -mallistomme on 100-prosenttisesti sähkökäyttöinen, tämä kuorma-auto soveltuu erinomaisesti viimeisten kilometrien kulkemiseen ja vähäpäästöisille vyöhykkeille (LEZ) pääsemiseen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme tarpeistasi ja saat henkilökohtaisen ehdotuksen.

Lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme

Renault Trucks D Wide

Renault Trucks Master

Set canonical URL
Off