Raportti

Miten sähkökäyttöinen kuorma-auto rahoitetaan?

#JoinTheGoodMove

SÄHKÖKUORMA- ja PAKETTIAUTOT

4min
Renault Trucks E-Tech range

Kuinka paljon sähköinen kuorma-auto maksaa? Eikö se ole kallis? Renault Trucks vastaa kaikkiin kysymyksiisi sähköajoneuvon käyttökustannusten todellisista kustannuksista, jotta voit tarkastella asiaa joka näkökulmasta.

 

Miten ostaa ja rahoittaa sähkökuorma-auto?

Täydellinen kuorma-auto (kuorma-auto + akut)
Osta ja omista se Vuokraa ja käytä sitä
Vakiomaksulla Rahoitusleasingsopimuksella voit omistaa kuorma-auton sopimuksen päättyessä tai palauttaa sen. Käyttöleasingsopimuksella voit palauttaa kuorma-auton sopimuksen päättyessä.

 

#SWITCHTOELECTRIC

Tiedämme, että yksi este asiakkaidemme siirtymiselle sähkökäyttöön on kuorma-auton hinta ja sen vaikutus heidän yleiseen liiketoimintamalliinsa. Ymmärrämme, että meidän on tuettava asiakkaitamme heidän tarpeitaan vastaavilla rahoitusratkaisuilla. Jotta asiakkaat voisivat siirtyä sähköisiin kuljetuksiin helposti, Renault Trucks Financial Services tarjoaa erilaisia rahoitusvaihtoehtoja, ja niistä on tärkeää keskustella jo hyvin varhaisessa vaiheessa ostoprosessia. Rahoitusratkaisut voivat vaihdella maittain paikallisten sääntöjen ja määräysten mukaan. Tarjolla on kuitenkin pääasiassa kolme tarjousta asiakkaan erityistarpeiden ja käytön mukaan:

  • Vakio-osalyhennysluotto: asiakas omistaa sähkökuorma-auton sopimuskauden lopussa.
  • Rahoitusleasing: asiakas päättää vuokrata sähköajoneuvon ja voi sopimuskauden lopussa joko palauttaa sen tai ostaa sen jäännösarvon maksua vastaan.
  • Operatiivinen leasing: Asiakas päättää vuokrata sähköajoneuvon ja palauttaa sen sopimuskauden lopussa.

Sähköajoneuvon kustannuksia on tarkasteltava kokonaisuutena, sillä ostokustannusten sijasta on otettava huomioon omistuksen kokonaiskustannukset. Se on erittäin taloudellinen käyttää: se vaatii vain vähän huoltotoimenpiteitä ja polttoaineen kulutuskustannukset ovat hyvin alhaiset. Monissa maissa on myös valtion tukia tai veroetuja jotka tulisi ottaa huomioon.

Renault Trucks Master E-Tech

Ota yhteyttä rahoituskonsultteihimme

Suostun siihen, että tämän lomakkeen lähettämisen yhteydessä Renault Trucks tallentaa ja säilyttää henkilötietoni niin kauan kuin se on tarpeen annettujen tietojen arvioimiseksi ja voidakseen ottaa minuun uudelleen yhteyttä tästä nimenomaisesta aiheesta. Tietoni voidaan myös siirtää Renault Trucksin yhteistyökumppaneille ja jakelijoille, jotka voivat käsitellä kysyntääni.
Suostun saamaan uutisia ja tietoja Renault Trucksin tuotteista ja tapahtumista. Pystyn lopettamaan nämä viestit jokaisessa saamassani sähköpostiviestissä.
Set canonical URL
Off