Kuljetusratkaisut

Turvallinen materiaalikuljetus pienemmillä kustannuksilla

Maansiirto

5min
Renault Trucks C

Rakennus- tai rakennusalalla toimivan yrityksen omistajana joutuu usein työskentelemään epätasaisilla työmailla ja toimittamaan tavaraa, kiviä, siirtomaata jne. vaikeapääsyisiin paikkoihin. Tarvitaan järeätä kuljetuskalustoa, joissa on suuri hyötykuorma, toimintaan hyvin mukautettu kori ja palveluja, jotka vähentävät käyttökustannuksia. Renault Trucks tarjoaa kaiken tämän ja auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivan kuljetuskaluston.

Materiaalin kuljetus: löydä toiminnallesi parhaat eritelmät.

Rakennusalalla on käytössä monenlaista kuljetuskalustoa. Renault Trucks tarjoaa ratkaisuja, jotka sopivat paitsi erilaisiin rakennustyömaihin myös kuljetettaviin materiaaleihin - useita mahdollisia malleja ja yhdistelmiä. Veto- ja tehovaatimuksista riippuen sopivat esimerkiksi seuraavat ajoneuvot:

  • Renault Trucks Master 4x2 tai 4x4 (3,3 t - 7,5 t).
  • Renault Trucks D Cab 6,9 ft. 4x2 tai 4x4 (7,5 t - 16 t)
  • Renault Trucks C Cab 7,55 ft. 6x4 (18 t-19 t).
  • Renault Trucks C Cab 8,2 ft. 8x2*6 Tridem (32 t - 80 t).
Renault Trucks Master Construction
Renault Trucks D Construction

Renault Trucks C 8x2*6 Tridem on kehitetty erityisesti materiaalinkuljetustarpeisiin ja lava-nosturikokoonpanoon. Se on suunniteltu 6x4-alustan pohjalta, ja se on varustettu taka-akselilla. Sitä voidaan nostaa ja laskea, ja se on ohjaava elementti, joka mahdollistaa paremman ohjattavuuden, koska se pienentää kääntösädettä 15 prosenttia.

Ajoneuvoa on helpompi käsitellä kuin 8x4-ajoneuvoa, ja sen lastauskapasiteetti on suurempi kuin 6x4-ajoneuvon.

PMR2191-kaksoisvaihteisto, jonka paino on samanlainen kuin yksinkertaisen vaihteiston, mahdollistaa 200 kg:n lisäkuorman.

Valitse materiaalinkuljetuskalustollesi parhaiten sopiva korirakenne.

Renault Trucks kiinnittää erityistä huomiota yhteistyöhönsä korinrakentajien kanssa, jotta voit mukauttaa korin tai alustan parhaiten toimintaasi sopivaksi. Alustamme on valmiiksi varustettu koukuilla ja levyillä pitkin alustaa, jotta kokoonpano olisi turvallista ja jotta voidaan taata äärimmäinen luotettavuus. Ajoneuvoihin, joihin asennetaan nosturi, on jo asennettu kiinnityslevyt, alustaan ja ohjaamoon on asennettu valmiiksi kaapelit ja alustaan on varattu tilaa nosturin jalkaa varten.

Vakiovarusteisiin kuuluu elektroninen korinohjausyksikkö (BBM) nosturin tai vakaajan toiminnan varmistamiseksi. Tämä ohjausyksikkö ilmoittaa kuljettajalle kojelaudan näytön kautta kunkin korinosan tilan. Kaikki tämä helpottaa korinrakentajien työtä ja tarkoittaa, että saat haluamasi korin lyhyemmällä toimitusajalla.

Materiaalin turvallinen toimitus paikan päällä

Materiaalin toimittaminen rakennustyömaalle ei ole asia, johon pitäisi suhtautua kevyesti. Rakennustyömaat ovat usein epätasaisella, mutaisella ja vaikeapääsyisellä maaperällä, ja niiden rinteet voivat joskus olla melko jyrkkiä. Kuljettajilla on oltava vankat ajoneuvot, joita on helppo käsitellä.

° Tämä on Renault Trucks C Tridem -kuorma-auton kohtauskulma, joka vähentää alustan alla olevien vaurioiden riskiä.

Sen puskuri on valmistettu 100-prosenttisesti teräksestä, ja sen maavara voi olla jopa 12,3 tuumaa akselin alla ja 17,3 tuumaa polttoainesäiliön alla.

Turvallisuuden varmistamiseksi rakennustyömailla kuljettajat voivat luottaa Renault Trucks C -malleissa useisiin ajoavustimiin:

  • Optidriver-automaattivaihteisto, jossa on maastoajotila työmaalla ajamista varten.
  • Optitrack-järjestelmä, joka parantaa moottorin toimintaa nopeusalueella 0-20 mailia/h.
  • Käsikäyttöinen kaasupoljin epätasaisella maalla tapahtuvien tärähdysten välttämiseksi.
  • Optibrake, markkinoiden tehokkain moottorijarru.
  • Sähköinen ja automaattinen seisontajarru kuormauksen turvaamiseksi

Lastaus- ja purkuvaiheessa kourakuorma-auton kuljettajat voivat seurata toimintaa turvallisesti sivuportaan ja katolle sijoitettujen ohjaustankojen ansiosta. Kun kuljettajat ovat palanneet tien päälle, he voivat nauttia kaukokuljetuskuorma-autolta odotetusta laadusta ja mukavuudesta, sillä ohjaamo on tilava ja siinä on riittävästi mukavuutta useiden yöpymisten viettoon. Tavoitteena on, että kuljettajat pystyvät kohtaamaan kaikenlaisia tilanteita ja selviytymään useista matkoista parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Vähennä käyttökustannuksia

Jotta yrityksesi kuljettajat ja ajoneuvot olisivat parhaalla mahdollisella tavalla hyödynnettävissä, Renault Trucksilla on seuraavat palvelut kehittänyt Optifleet - kalustonhallintatyökalun. Kun kuorma-autot jäljitetään maantieteellisesti ja ajotiedot palautetaan, voit järjestää matkat mahdollisimman tehokkaasti tai tarvittaessa muuttaa niitä viime hetkellä.

Tutustu Optifleet-ratkaisuihimme

Ennakoimattomien tapahtumien hallinta on hienoa, niiden välttäminen on vielä hienompaa! Renault Trucks on kehittänyt täysin uuden Predict-palvelun, jolla vältetään ennakoimattomat rikkoutumiset ja seisokit. Yhdistämällä inhimillisen asiantuntemuksen ja digitaaliset innovaatiot voidaan ennakoida ajoneuvon kulumista ja estää rikkoutumiset ennen kuin niitä edes tapahtuu. Kun kuorma-auto vaatii huoltoa, neuvonantaja ottaa sinuun yhteyttä ja määrittää parhaan ajankohdan huollolle - ajankohdan, jolloin ajoneuvon seisonta on vähiten haitaksi yrityksesi toiminnalle.

Renault Trucks tarjoaa myös kiinteähintaisia yksilöllisiä huoltosuunnitelmia, joiden tarkoituksena on ennakoida ja turvata toimintasi. Toimenpiteiden kesto määritellään etukäteen ajanvarauksen yhteydessä, ja kaikki varaosat ja työt ovat takuun piirissä, mikä takaa ajoneuvojen pitkän käyttöiän ja korkean suorituskyvyn.

Löydä materiaalikuljetustoiminnallesi sopivin rahoitus.

Renault Trucks auttaa myös ajoneuvojen rahoituksessa. Rahoitustarjouksemme on suunniteltu erityisesti materiaalikuljetusalan ammattilaisille, ja ne voidaan mukauttaa yrityksesi kokoon ja toimintaan - näin autat säilyttämään lainakapasiteettisi ja kassavirtasi. Tarpeidesi mukaan voit valita osamaksu- tai rahoitusleasingratkaisut. Autamme tietenkin sinua löytämään yrityksellesi parhaan vaihtoehdon.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin saadaksesi neuvoja ja lisätietoja tarjouksistamme.

FOR MORE INFORMATION, CONTACT US!

I agree that when submitting this form, Renault Trucks will store and keep my personal data as long as required to evaluate the information provided and in order to be able to contact me back about this specific subject. My data may also be transferred to Renault Trucks partners and distributors that will be able to handle my demand.
Set canonical URL
Off