Kuljetusratkaisut

Paranna turvallisesti säiliöautokuljetusten kannattavuutta.

Jakelu

Kaukokuljetukset

5min
Tanker Transport Truck

Kuljetustoimintasi edellyttää säiliöautoja, jotka optimoivat hyötykuorman - ottaen huomioon kuorma-auton ja kaluston raskauden. Säiliöautojasi saatetaan käyttää nestemäisten tai vaarallisten aineiden kuljettamiseen, joten korkea turvallisuustaso on tarpeen sekä kuljetettaville tuotteille että kuljettajille. Renault Trucks opastaa sinua ajoneuvojen ja palveluiden valinnassa.

Säiliöautot: matkojen optimointi suuremman hyötykuorman ansiosta

Kuljetitpa sitten hiilivetyjä, nestemäisiä aineita tai jauhemaisia tuotteita, sinun on käytettävä mahdollisimman kevyitä kuorma-autoja hyvän kannattavuuden varmistamiseksi ja hyötykuorman optimoimiseksi. Renault Trucks D WIDE (4x2 tai 6x2) tai D 4x2 -kuorma-autoissa on erittäin kevyet alustat, ja ne täyttävät useimmat säiliökuljetusrajoitukset - ympäristöstä riippumatta.

metriä Tämä on D-malliston kääntösäde, jota pienennettiin ohjattavuuden parantamiseksi.
Tanker transporting oil Renault Trucks in Algeria

Jos tarvitset suurempaa varastointikapasiteettia, suunnittelimme Renault Trucks T Tanker -kuorma-auton. Tämä on ajoneuvo, jossa mahdollisimman monet osat on valmistettu alumiinista, eli ne ovat paljon kevyempiä:

  • Vanteet
  • Polttoainesäiliö
  • Pyöräkytkin

Lisäksi Renault Trucks T Tanker on saatavana myös matalana ohjaamoversiona, joka myös säästää painoa säilyttäen kuljettajan mukavuuden.

Säiliöautoversioita on myös Renault Trucks D- ja Renault Trucks D Wide -malleista. Niissä on alumiinivanteet, mukautetut polttoainesäiliöt ja selkeä oikeanpuoleinen pitkittäisputki, jotta korinrakentajan pumppulaitteet voidaan asentaa.

Lyhyesti sanottuna Renault Trucks Tanker -mallit on konfiguroitu poikkeuksellista hyötykuormaa varten. Suurempi hyötykuorma tarkoittaa enemmän kuljetettua tavaraa jokaisella matkalla ja siten parempaa kannattavuutta toiminnassasi.

Kuljettajien ja tavaroiden turvallisuuden varmistaminen

Jos säiliöautosi kuljettavat vaarallisia tuotteita, turvallisuudella on suuri merkitys toiminnassasi. Riskien välttämiseksi Renault Trucks T -säiliöautossa on monia turvallisuusominaisuuksia:

  • Akun pääkäyttäjä, johon pääsee helposti käsiksi takaa ja ohjaamon ulkopuolelta.
  • Pakoputken liekinsammutin
  • Esivarustettu korostetulla ADR-kilvellä, jossa ilmoitetaan yksityiskohtaisesti kuljetettavan tavaran vaaratyyppi ja -taso.
  • Rengaspaineen valvontajärjestelmä
  • Pitkittäisjousitettu istuin heilumisen välttämiseksi.

Lisäksi Renault Trucks tarjoaa tehokkaita ajokoulutuskursseja kuljettajille. Asiantuntijamme opettavat tätä kurssia osana Optifuel-ohjelmaa, jonka avulla voitte paitsi vähentää polttoainekustannuksia 15 %, myös toimia turvallisuuden hyväksi. Pyrkimällä soveltamaan tehokkaan ajamisen periaatteita kuljettajat oppivat vähentämään onnettomuusriskejä.

Tanker transport driver driving wearing a yellow jacket for safety
Driver checking a tanker attached to a Renault Trucks tractor

Hallitse säiliöautokantaasi toimitusten optimoimiseksi.

Asiakkaiden toiveiden sekä ajo-olosuhteiden ja säiliöautokuljetusten turvallisuuden asettamien rajoitusten vuoksi kaluston käytön optimointi ei ole aina helppoa. Optifleet-älyratkaisun ansiosta Renault Trucks auttaa sinua suunnittelemaan matkat, seuraamaan ajoneuvoja, ilmoittamaan, jos ne ovat ADR-alueella, ja tarvittaessa antamaan tehtävän tai muuttamaan reittiä suoraan. Lisäksi Optifleetin avulla saat käyttöösi ajoneuvon tekniset tiedot (kulutus, käyttö) sekä kuljettajien tien päällä viettämän kokonaisajan. Kaikki nämä seikat auttavat sinua hallitsemaan kalustoasi mahdollisimman kannattavasti ja turvaamaan toimintasi.

Tutustu Optifleet-ratkaisuihimme

Lisää ajoneuvon käyttöaikaa

Säiliöautokuljetuksissa ei ole varaa odottamattomiin tapahtumiin, varsinkaan kun kyseessä ovat vaaralliset tuotteet. Renault Trucks käytti tätä havaintoa Predict-ratkaisumme perustana - tarjonta, joka sisältää uusia ja innovatiivisia palveluja, joiden avulla voimme puuttua kuorma-autoosi jo ennen kuin se edes hajoaa. Miten se toimii? Ajoneuvosi tiedot tallennetaan erityiselle digitaaliselle alustalle. Ajoneuvon käytön ja kunnon mukaan alusta aikatauluttaa toimenpiteet ja varoittaa huoltotiimiäsi. Tämän jälkeen he ottavat sinuun yhteyttä ja sopivat tapaamisen tarvittavien huoltotöiden suorittamiseksi sinulle sopivana ajankohtana, joka ei haittaa yrityksen toimintaa. Näin voit säilyttää kilpailukykysi ja varmistaa, että säiliöautosi ovat täysin käytettävissä.

Säiliöajoneuvojen rahoitus

Kun rahoitat ajoneuvosi Renault Trucksilta, olet varmasti tekemisissä ammattilaisten kanssa, jotka ovat täysin tietoisia toiminnastasi ja sen rajoituksista. Sopimuksemme ovat joustavia, mukautuvat tarpeittesi mukaan ja ylläpitävät kantavuuttasi ja kassavirtaasi - valitsitpa sitten rahoitusleasingin tai osamaksukaupan.

Ota nyt yhteyttä tiimiimme, niin saat tarjouksen ja lisätietoja tarjouksistamme.

Set canonical URL
Off