RAPORTTI

7 asiaa, jotka on otettava huomioon sähkökuorma-autoihin siirtymisessä

Renault Trucks E-Tech range

Jotta kuljetus- ja jakeluyritykset voisivat siirtyä sähköisiin kuljetusratkaisuihin rauhallisin mielin, tässä on 7 keskeistä asiaa, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Olemme laatineet listan laajan käyttäjäpalautteen perusteella.

 

1. TARKISTA, ETTÄ SÄHKÖINEN KULJETUSRATKAISU SOVELTUU YRITYKSELLESI.

Kuinka paljon autoilla ajetaan päivässä, palaavatko ne kuljetusyrityksen omalle toimipisteelle päivän päätteeksi, tapahtuvatko toimitukset päivällä vai yöllä... Sähkökäyttöisiin kuorma-autoihin siirryttäessä on otettava huomioon monia asioita. Me Renault Trucksilla autamme sinua käymään kaikki avoimet asiat läpi ja opastamme tarpeisiisi parhaiten sopivan sähkökuorma-auton valitsemiseen.

2. VALITSE OIKEANLAINEN SÄHKÖKUORMA-AUTO

Kuljetettavista kuormista, kuorma-auton painosta, maaston muodoista, sääolosuhteista, kuljetusmatkavaatimuksista ja akun latausajasta riippuen on valittavissa useita sähkökuorma-autovaihtoehtoja. 

3. OIKEAN RAHOITUSVAIHTOEHDON VALITSEMINEN

On selvää, että sähkökuorma-auton kustannukset vaikuttavat kuljetusyritysten rahoitusmalleihin. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että vaikutusta voidaan tasoittaa käyttämällä sopivaa rahoitusmuotoa.

4. KÄYTÄ SOPIVINTA LATAUSJÄRJESTELMÄÄ

Renault Trucksin sähkökuorma-autot voidaan ladata hyvin yksinkertaisesti tavallisesta vaihtovirtapistorasiasta (Renault Trucks Master) tai kolmivaiheisesta teollisuuspistorasiasta (D- ja D Wide -kuorma-autot). Lataus kestää kuudesta kahteentoista tuntiin ja alle kaksi tuntia pikalatausasemalla. Kaikki kuorma-automme ovat myös täysin yhteensopivia julkisten latausasemien kanssa.

7 KEY POINTS TO CONSIDER WHEN SWITCHING TO ELECTRIC TRUCKS

 

5. AUTA KULJETTAJIASI YMMÄRTÄMÄÄN SÄHKÖKUORMA-AUTOJA

Sähkökuorma-autolla ajaminen on helppoa, eikä se juurikaan eroa tavallisella dieselkäyttöisellä kuorma-autolla ajamisesta. Kouluttajamme ovat kuitenkin käytettävissä antamaan asiantuntijatukea esimerkiksi ekologisissa ja ajotekniikoissa akun kantaman optimoimiseksi (hallittu kiihdytys, regeneratiivinen jarrutus jne.).

6. SÄHKÖKUORMA-AUTON VARUSTAMINEN

Sähkökuorma-auto voidaan varustaa lukuisilla erilaisilla päällirakenteilla, riippuen kuorma-auton käyttötarkoituksesta. Myyjämme auttavat sinua löytämään oikean ratkaisun. 

7. SAAT AKUISTASI MAKSIMAALISEN KÄYTTÖIÄN

Tämä viimeinen kohta on ratkaisevan tärkeä jokaisen kuljetusyrityksen päivittäisessä toiminnassa: jokaisen sähkökuorma-auton on saatava täysi teho akkujen iästä riippumatta. Siksi Renault Trucks takaa, että ajoneuvon akut säilyttävät jopa 80 % akkujen energiakapasiteetista (D Z.E ja D Wide Z.E -mallistojen osalta) koko sopimuskauden ajan. Tätä mikään muu valmistaja ei voi tarjota.

7 key points to switch to electric trucks teaser

Lataa tarkistuslista ja valmistaudu sähkökuljetuksiin

Set canonical URL
Off