Kuljetusratkaisut

Puukuljetukset - metsässä ja maanteillä yhtä tehokkaasti

Jakelu

5min
Logging Renault Trucks in Cameroon

Puukuljetukset edellyttävät ajoneuvoja, joilla on helppo ajaa sekä metsän epätasaisella maastolla että avoimilla tieosuuksilla. Renault Trucksin tarjoamat puukuljetusautot ja -palvelut ovat sekä kestäviä että tehokkaita. Asiantuntijamme opastavat oikeanlaisen kuljetuskaluston valintaan.

Valitse järeä puukuorma-auto, joka takaa paremman suorituskyvyn ja turvallisuuden.

Puun kuormaaminen ja puun kuljettaminen on tarkkaa työtä rankoissa olosuhteissa. Kuormausalueelle voi olla vaikea päästä, tiet ovat usein kapeita ja huonokuntoisia. Kuljetettavat kuormat ovat raskaita, mikä vaatii kuorma-auton kestävyydeltä paljon. Puukuljetuksissa auton tekniset ominaisuudet ovat tärkeitä. 

Renault Trucks K XTREM 6x4 -vetäjän kantavuus on jopa 34 tonnia ja yhdistelmämassa jopa 120 tonnia. Renault Trucks K-sarjan kuorma-auto on suunniteltu erityisesti vaativiin ajotehtäviin. Alustassa on vahvistetut jousipalkit, 4-lehtiset paraboliset jouset, teräspuskurit ja suojatut ajovalot.

Renault Trucks K crossing a big pool of muddy water in Cameroon

Renault Trucks K-sarjassa on suuri maavara (jopa 33 cm) ja 32°:n lähestymiskulma helpottaa ajamista huonoissa olosuhteissa.

Driver on board a Renault Trucks K in Cameroon

Kuljettajan paikka ohjaamossa on ihanteellinen, jotta näkyvyys ajoneuvon ympärille on erinomainen. Saatavilla on myös useita ajoapuvälineitä, kuten maastovakionopeudensäädin, joka voi olla erittäin hyödyllinen, jotta vältetään tärähdykset ajettaessa kuoppaisessa maastossa. Jyrkillä teillä, joilla kuljettajan on  kuljettava täydellä kuormalla, Optibrake-moottorijarru on markkinoiden paras ja siitä on paljon hyötyä. Se lisää tehokkuutta ja turvallisuutta sekä kuorma-auton kuorman että kuljettajienkannalta.

Crane placing loggs on a trailer

Taka-akselin kantavuus voi olla jopa 32 tonnia, joten voit asentaa haluamasi nosturin. Siinä on kaikki tarvittavat liitännät nosturin ohjausta varten (kytkimet ja näyttö), nosturin tukilevyt (20-40 tonnia/metri) ja useita vapaita paikkoja tukijalkojen asentamista varten.

Renault Trucks K-sarja Kamerunissa

Vähennä huoltokustannuksia

Puutavaran kuljetusolosuhteet voivat olla erityisen vaativia ajoneuvoille, erityisesti jarruille ja jousituksille. Renault Trucksin alkuperäisosien laatu takaa korkean suorituskyvyn ja kestävyyden. Alkuperäisosilla ja laadukkalla huollolla kuljetuskalusto pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa. 

Kun osa on vaihdettava, Renault Trucks tarjoaa uusia aitoja tehdaskunnostettuja vaihto-osia. Alkuperäiset Renault Trucks varaosat kunnostetaan ja testataan vaihto-osiin erikoistuneessa tehtaassa, ennen osien uudelleenkäyttöä. Tehdaskunnostetut vaihto-osat tarjoavat saman suorituskyvyn ja samat ominaisuudet kuin uudet osat, ja niillä on kahden vuoden takuu, joka kattaa osat ja työn, kun asennus tapahtuu valtuutetulla Renault Trucks huoltokorjaamolla. Käyttämällä kierrätettyjä varaosia voit pienentää huoltokustannuksia ja edistää kiertotaloutta ja kestävää kehitystä. 

Renault Trucks tarjoaa huoltojen ennakoimiseksi ja ajoneuvon seisonta-aikojen minimoimiseksi myös yksilöllisiä huoltosuunnitelmia, jotka räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Huoltokustannuksia voidaan siis suunnitella, valvoa ja porrastaa koko sopimuksen keston ajaksi. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kuljetuskalusto pysyy paremmassa kunnossa pidempään, laadukkaan merkkihuollon ansiosta. 

Rahoita puukuljetusautosi kuljetusten mukaisesti.

Renault Trucks yhteyshenkilösi tukee sinua sopivan rahoitusratkaisun löytämisessä. Alan ammattilaisena hän on tietoinen puukuljetuksiin liittyvistä rajoitteista ja voi mukauttaa sopimusta toimintasi ja tarpeidesi mukaan. 

Ota meihin yhteyttä ja pyydä lisätietoja, niin kerromme lisää.

Muu sisältö, joka saattaa kiinnostaa sinua

RENAULT TRUCKS T - SKOTLANTI - EM&T RAPSON

Set canonical URL
Off