Kuljetusratkaisut

Kaivosajoneuvot: kuorma-autot raskaisiin töihin

Maansiirto

5min
banner

Kaivos- ja louhostoiminnan kuljetukset ovat yksi kuorma-autojen vaativimmista tehtävistä. Sinun on voitava luottaa kestäviin ajoneuvoihin, jotka pystyvät siirtämään raskaita kuormia ja takaamaan kuljettajille turvallisen työympäristön. Renault Trucks on avuksi raskaisiin kuljetuksiin suunnitellulla K-mallistollaan ja erityisesti kaivoskuljetuksiin suunnitelluilla palvelutarjonnallaan.

Kippikuorma-auto: tutustu Renault Trucksin K-mallistoon.

Renault Trucks K -mallisto on varustettu erityisesti raskaille kuormille suunnitellulla alustalla, mikä tarkoittaa, että voit vähentää matkojen määrää. Ajoneuvomme on valmiiksi varustettu helppoa korin asennusta varten.

Suurempi kannattavuus tavallisille teille soveltuvilla kippiautoilla.

Renault Trucksin K-mallisto vastaa äärimmäisiin kuormausvaatimuksiisi, sillä kuorma-autot soveltuvat tavallisille teille ja pystyvät kuljettamaan jopa 34 tonnin hyötykuorman Renault Trucks K XTREM -mallissa. Sen paraboliset tai puolielliptiset takajouset on tehty kestämään 13-32 tonnin kuormia. Näin ollen ajoneuvoa voidaan käyttää kivenlouhintaan ja kuljetukseen käsittelyalueelle - ja kaikki tämä samalla kuljettajalla ja vähemmillä ajomatkoilla. Voit siis rajoittaa kuljetus- ja työvoimakustannuksia ja lisätä samalla yleistä vauhtia ja lisätä kannattavuutta.

Renault Trucks K -malli toiminnassa Guineassa

 

Kaivosajoneuvot: turvallisuus ennen kaikkea

Luotettavuus ja kestävyys

Louhoksilla epätasaisella, mutaisella tai pölyisellä maaperällä kuljetettava raskas paino asettaa suuria vaatimuksia käytettäville laitteille. Siksi Renault Trucks tarjoaa osana raskaaseen rakentamiseen tarkoitettua K-mallistoa K XTREM 8x4 -mallinsa, joka soveltuu erinomaisesti vaativimpiin olosuhteisiin.

Toisin kuin "tavallisessa" Renault Truck K -kuorma-autossa, tässä ajoneuvossa on erikoisvarusteita, jotka parantavat kestävyyttä ja suojaavat tiettyjä elementtejä, jotka ovat erityisen alttiita kaivostoiminnan aikana:

  • Alusta, jossa on vahvistetut jouset, jotka takaavat rungon mekaanisen kestävyyden.

  • Paraboliset 4-teräiset jouset, joissa on voidellut saranat intensiivistä käyttöä varten.

  • Sykloninen ilman esisuodatin pölyn suodattamiseksi.

  • Maastokäyttöön suunnitellut säiliöt, joiden maavara on jopa 20 tuumaa.

  • Kaikkien mahdollisesti vaurioituvien osien suojaus

Tietyt osat, kuten akku, jarrut tai jouset, ovat alttiimpia intensiivisessä käytössä. Ennenaikaisen kulumisen rajoittamiseksi Renault Trucks suosittelee käyttämään alkuperäisiä osia, jotka on kehitetty erityisesti tätä ajoneuvoa varten ja hyväksytty äärimmäisissä olosuhteissa suoritettujen tiukkojen testien jälkeen.

renault trucks K
renault trucks K

Kuorma-autot, joita on helppo ohjata

 
 

Vankka kuorma-auto on hyvä asia, mutta kuljettajan on myös hallittava ajoneuvo täysin ja käytettävä sitä turvallisesti. Ajoneuvon asianmukaisen hallinnan varmistamiseksi ja sen mekaanisten osien suojaamiseksi Renault Trucks K -malliin voidaan asentaa automaattinen Optidriver XTREM -vaihteisto. Siinä on akseli, jossa on kuusi hammasta neljän sijasta, erityiset hammasrattaat ja erityisesti äärimmäisiin kuormituksiin soveltuva vaihteenvaihdon hallintajärjestelmä. Lisäksi voidaan asentaa yksi tai kaksi erittäin hidasta vaihdetta (Xtended), jotka helpottavat ajoneuvon liikkeellelähtöä entisestään.

32°:n nousukulma

Kuljettajasi voivat luottaa myös markkinoiden parhaaseen nousukulman ja 15 tuuman akselivälykseen, joka estää etupyörän akselin raapimisen tai mahdolliset vauriot. Mitä tulee ohjattavuuteen, kääntösäde pienenee vajaaseen 9 metriin (8x4-kokoonpanolla). Renault Trucks K:ssa on myös automaattinen seisontajarru, joka lisää kuljettajan ja muiden kaivos- ja louhostyöläisten turvallisuutta.

Mukavuuden ja turvallisuuden osalta kuljettajasi voivat luottaa hätäjarrujärjestelmään, kameroihin kuorma-auton ympäristön tarkistamiseksi, ajoneuvon nousukahvoihin ja sivuportaaseen kuorman tarkistamiseksi.

renault trucks K
renault trucks K

Reaaliaikainen kalustonhallinta

Optifleet on älykäs kalustonhallintapalvelu, jonka avulla voit hallita kuljetusketjuasi paremmin kaivoksesta tavaran käsittelyalueelle. Tämä ratkaisu helpottaa päivittäisiä tehtäviä, sillä sen avulla voit hallita kalustoasi täydellisesti päivittäisen käytönne mukaisesti.

Säästä polttoainetta, paranna kuljettajan ja ajoneuvon käyttöä, seuraa moottorin käyttötunteja, jäljitä ajoneuvosi sijaintia ja saat reaaliaikaisen varoituksen sen tarkasta sijainnista paikannuksen ansiosta.

Optifleetin avulla voit jakaa ajoneuvosi tiedot kenelle tahansa, milloin tahansa ja miten tahansa verkkoportaalin, mobiilisovelluksen tai kolmannen osapuolen järjestelmään (API) integroitujen tietojen avulla.

Vähentää ylläpitokustannuksia

Kaivoksessa toimiessa tietyt ajoneuvon osat, kuten jousitus tai jarrut kuluvat nopeammin kuin toiset. Huoltokustannusten vähentämiseksi Renault Trucks suosittelee eXchange-osien käyttöä. Tavoitteena on ottaa käytetyt osat talteen, kunnostaa ne, suorittaa asianmukaiset testit ja asentaa ne uudelleen ajoneuvoihin. Niillä on kahden vuoden takuu asennetuille osille, ja ne täyttävät samat laatu- ja suorituskykyvaatimukset kuin uudet tuotteet, mutta edullisemmin.

Hyödynnä kaivostoimintaan mukautettuja rahoitustarjouksiamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Kaivosalalla ajokilometrit eivät ole suurin syy ajoneuvojen kulumiseen. Siksi Renault Trucks tarjoaa rahoitus- ja vakuutusratkaisuja, jotka sopivat täydellisesti kaivoskuorma-autoihin. Lisäksi, jos kuorma-auton koria on kunnostettava, otamme huomioon korinvalmistuksen läpimenoajan ja tarjoamme rahoitussuunnitelmia ja -aikoja, jotka eivät koskaan vaaranna toimintaasi.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin henkilökohtaista neuvontaa tai tarjousta varten.

Kaivosteollisuuden kuljetusten kannattavuuden parantaminen

Kaivoksissa työskennellään jatkuvasti. Kaikki kuljetusketjun keskeytykset aiheuttavat sinulle valtavia tappioita. Auttaaksesi nostamaan ajoneuvojesi käytettävyyttä Renault Trucks tarjoaa Predict-vaihtoehdon. Tavoitteena on estää häiriöt sen sijaan, että joutuisit kestämään niitä. Ajoneuvon tiedot lähetetään erityiselle digitaaliselle alustalle, joka seuraa käyttöä ja ilmoittaa huoltopalvelua tarvittavista toimenpiteistä. Tämän jälkeen sovitaan kanssasi tapaaminen näiden huoltotoimenpiteiden suorittamiseksi ajankohtana, joka vaikuttaa vain vähän toimintaasi.

Koska kaivoksessa, jossa työskentelet, ei välttämättä ole lähellä huoltopistettä, meillä on myös liikkuvia korjaamoja. Yksi tai useampi teknikko tulee paikalle suorittamaan ajoneuvojenne huoltotoimenpiteet.

FOR MORE INFORMATION, CONTACT US!

I agree that when submitting this form, Renault Trucks will store and keep my personal data as long as required to evaluate the information provided and in order to be able to contact me back about this specific subject. My data may also be transferred to Renault Trucks partners and distributors that will be able to handle my demand.
Set canonical URL
Off