Uutiset

Minkä vaihtoehtoisen energian valitset kuorma-autoihisi?

6min
Renault Trucks T

Renault Trucks voi tukea siirtymistäsi kestäviin kuljetusratkaisuihin, jotka tuottavat vähemmän CO2-päästöjä. Olitpa sitten itsenäinen kuljetusyrittäjä tai valtakunnallinen kalustojohtaja, Renault Trucksilla on avaimet käteen -ratkaisu hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen, joka sopii ihanteellisesti yrityksellesi. Asiantuntijamme auttavat sinua ja analysoivat toimintasi ja liiketoimintasi vaatimukset. Näin varmistamme, että voimme tarjota sinulle tehokkaita ja kannattavia kuljetusratkaisuja kuorma-autojesi koko käyttöiän ajan.

CO2-päästöjen vähentäminen kestävän tavaraliikenteen edistämiseksi

dynaamisessa taloudessa, jossa sähköinen kaupankäynti laajenee ja loppuasiakkaiden odotukset kasvavat, tavarankuljetusalalle asetetut vaatimukset kasvavat koko ajan. Jotta tätä kasvua voitaisiin tukea kestävällä tavalla, hallitukset kaikkialla maailmassa ottavat käyttöön yhä tiukempia ympäristönormeja.

Tästä syystä Euroopan unioni, joka on sitoutunut sääntelemään ajoneuvojen epäpuhtauspäästöjä vuodesta 1990 lähtien ottamalla käyttöön Euro 1 - Euro 6 -standardit (NOx, hiukkaspäästöt jne.), otti vuonna 2019 käyttöön uuden asetuksen, jonka tavoitteena on luoda puitteet ja vähentää raskaiden hyötyajoneuvojen CO2-päästöjä.Tavoitteena on vähentää päästöjä-30 prosenttia vuoteen 2030 mennessä(vuoden 2019 vertailutasoon verrattuna) ja välitavoitteena-15 prosenttia vuoteen 2025 mennessä. EU käytti tämän lainsäädännön täytäntöönpanossa simulointiohjelmistoaan VECTOa, joka laskee kunkin ajoneuvon teoreettisen CO2-tuloksen sen käyttösyklien ja eri kuormitusolosuhteiden funktiona. Tulokset esitetään grammoina hiilidioksidipäästöjä tonnia ja kilometriä kohti (g/t/km).

 

% Tämä on tavoite teollisuusajoneuvojen hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi vuoteen 2030 mennessä.

Renault Trucksin ratkaisut tukevat sinua autokantasi hiilidioksidipäästöjen vähentämisessä.

Dieselmoottoreiden biopolttoaineet

Fossiilisia polttoaineita käyttävien dieselajoneuvojen markkinaosuus pienenee uusien säädösten ja vaihtoehtoisten polttoaineiden teknisen kehityksen seurauksena. Se pysyy kuitenkin enemmistöosuutena vuoteen 2030-2035 asti.Renault Trucks vähensi T-, C- ja K-mallistomme polttoaineenkulutusta 3 % vuonna 2021, ja se on jo tehnyt rohkean ilmoituksen vuodeksi 2022: polttoaineenkulutusta ja siihen liittyviä CO2-päästöjä vähennetään edelleen jopa 10 %.Jos polttomoottorikäyttöinen voimansiirto on toiminnallesi välttämätöntä, sinulla on myös mahdollisuus vähentää hiilidioksidipäästöjä käyttämällä biopolttoaineita: uusiutuvaa energiaa, joka tuottaa vähemmän CO2-päästöjä kuin tavanomainen diesel. Biopolttoaineita on saatavilla ensimmäisen sukupolven (kuten B100) tai toisen sukupolven polttoaineina. Ne ovat synteettisiä parafiinipolttoaineita, kuten vesikäsiteltyjä kasviöljyjä (HVO), jotka voivat vähentää CO2-päästöjä jopa 88 prosenttia. Tämä biopolttoainevaihtoehto on saatavana Renault Trucks T-, T High-, C-, K- ja D-malleihin.

 

Maakaasun käyttö

Toiminnastasi riippuen maakaasuajoneuvojen (CNG) käyttö voi olla toinen ratkaisu. Tämä on kypsä tekniikka, jota Renault Trucks on tarjonnut jo lähes 20 vuoden ajan. Tällä hetkelläD WIDE CNG 320 hv:stä on kaksi versiota: 18- tai 19-tonninen 4x2-kokoonpano tai 6x2*4. CNG-kuorma-autojen toimintasäde on jopa 800 kilometriä, ja säiliöiden täyttäminen vie vain minuutteja NGV1- ja NGV2-yhteensopivien liittimien ansiosta. Kotitalousjätteestä tai biokaasusta tuotettua kaasua käyttämällä CO2-päästöjä voidaan vähentää jopa -70 %.

Renault Trucks D CNG

Lisätietoja CNG:llä ajamisesta

CNG-kuorma-autojen kuljettaminen

Lue artikkeli

Kuljetukset Houtch

Lue suosittelu

Paljon enemmän kuin 100-prosenttisesti sähkökäyttöiset kuorma-autot: maailmanlaajuinen tarjous

 

Renault Trucks oli ensimmäinen valmistaja, joka toi markkinoille sähkökäyttöisiä kuorma-autoja vakiona. Ylikymmenen vuoden todistetun kokemuksen turvin verkostossamme ylläpidetään pienikokoisia sähköautoja. Esimerkiksi Renault Trucks Maxity sähköversiona tuli myyntiin vuonna 2010.

Renault Trucks on myös panostanut merkittävän osan tutkimustyöstään keski- ja suurikokoisten sähköajoneuvojen kehittämiseen, suorittanut testausta todellisissa olosuhteissa ja luonut 360°-tuen asiakkaille. Asiantuntijamme työskentelevät kanssasi koko hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen tähtäävän siirtymävaiheen ajan. Ymmärrämme kompastuskivet, jotka liittyvät yrityksen mukauttamiseen uusiin polttoaineteknologioihin, ja voimme arvioida parhaan kalustorakenteen toimintasi mukaan. Tiimimme opastavat sinua kalustosi ja kuljetusreittisi vaatimusten ja rajoitusten tutkimisesta aina kuorma-autojesi käyttöiän päättymiseen asti. Tähän päästään analyysien, palvelujen, latausinfrastruktuuria koskevien suositusten, rahoitusvälineiden ja kuljetusratkaisujen avulla. Tarjoamamme tuen taso ei muutu käyttämiesi ajoneuvojen määrästä riippumatta. Olemme tukenasi tässä siirtymävaiheessa aina projektinhallinnasta kalustosi suorituskyvyn ylläpitoon ja seurantaan asti. Tuemme sinua myös kuorma-autojesi päivittäisessä käytössä (latausinfrastruktuurin asentaminen, polttoaineenkulutuksen optimointi jne.).

Vuodesta 2019 lähtien olemme tarjonneet 100-prosenttisesti sähköistä voimansiirtoa Renault Trucks Master-, D- ja D WIDE -mallistoihimme, jotka kattavat tarpeesi 3,1-26 tonnin välillä. Tämä on ajoneuvotarjonnaltaan markkinoiden laajin valikoima, ja se kattaa suurimman osan sovelluksista.

Sähkömoottoriratkaisumme valmistetaan Blainvillen tuotantolaitoksessamme Ranskassa. Se on luotettava, kustannustehokas ja soveltuu kaupunkijakeluun, kotitalousjätteiden keräykseen tai työmaatoimituksiin. Se on pian saatavana myös rakentamiseen, tavarankuljetukseen ja jopa pitkän matkan sovelluksiin.

Renault Trucks on sitoutunut kestävämpään tavarankuljetukseen, joka hyödyttää yritystäsi ja ympäristöä. Tutustu tämänhetkiseen100-prosenttisen sähköisen kuljetusratkaisun tarjontaamme.

Renault Trucks D E-Tech

Tutustu siihen, miten voit siirtyä sähkökäyttöisiin kuorma-autoihin

7 keskeistä asiaa, jotka on otettava huomioon

Lataa tarkistuslista

Miten sähkökäyttöinen kuorma-auto rahoitetaan?

Lue artikkeli

Renault Trucks tarjoaa keinoja kannattavuutesi parantamiseen

Renault Trucks suunnittelee ajoneuvoja kestävään kuljetukseen, joka takaa kannattavuutesi. Renault Trucks hyödyntää tietämystään ja sitoutumistaan fossiilisten polttoaineiden käytön vähentämiseen ja kehittää vaihtoehtoisia polttoaineita käyttäviä ajoneuvoja. Olemme hyötyneet emokonsernimme - Volvo Groupin - tuesta ja pystymme tarjoamaan sinulle ajoneuvoja, jotka ovat luotettavia, tehokkaita ja kannattavia. Osoituksena vankkumattomasta sitoutumisestaan energiamurrokseen konserni on perustanut oman osastonsa: Volvo Energy. Volvo Energy vastaa uusien, käytettyjen taikunnostettujen akkujen ja latausratkaisujen toimittamisesta sähköautoihin. Lisäksi Volvo Energy on solminut kumppanuuksia alan tärkeimpien toimijoiden kanssa kehittääkseen polttokennoja ja akkuja, joiden avulla voimme tarjota yhä tehokkaampia sähköajoneuvoja vaikuttamatta kannattavuuteenne.

renault trucks services

Vähennä ympäristövaikutuksiasi ja samalla myös TCO:ta.

Renault Trucks on valmis tukemaan sinua kattavalla 360°-tarjouksella, joka keskittyy sähköajoneuvoihin ja tarjoaa liiketoiminnallesi avaimet käteen -periaatteella toimivia ratkaisuja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen.

Kaluston siirtymistä hiilidioksidipäästöttömiin ajoneuvoihin ei pidä improvisoida.Asiantuntijatuki onolennaistaongelmattoman siirtymisen kannalta. Kuten mikä tahansa uusi teknologia, myös siirtyminen vaihtoehtoiseen polttoaineeseen edellyttää toisinaan lähestymistavan muuttamista kuljetusreitteihin ja laajemmin liiketoimintaasi. Pitkällä aikavälillä TCO (Total Cost of Ownership) on kuitenkin lähellä dieselajoneuvojen kustannuksia, mutta sillä on monia lisäetuja:

  • Hiilijalanjäljen pienentäminen
  • Pääsy vähäpäästöisille vyöhykkeille (LEZ), jotka ovat yleistymässä kaupunkien keskustoissa.
  • Yrityksesi ympäristöystävällisyyden parantaminen asiakkaidesi ja kumppaneidesi silmissä.
  • kuljettajien vaihtuvuuden väheneminen sähköajoneuvojen ajomukavuuden ansiosta.

Jos haluat lisätietoja vaihtoehtoisista polttoaineista tai sähkökäyttöisten hyötyajoneuvojen tarjouksestamme, ota rohkeasti yhteyttä.

Ota yhteyttä hiilidioksidipäästöjen vähentämisen asiantuntijoihimme

Hyväksyn, että kun lähetän tämän lomakkeen, Renault Trucks tallentaa ja säilyttää henkilötietoni niin kauan kuin se on tarpeen annettujen tietojen arvioimiseksi ja voidakseen ottaa minuun yhteyttä uudelleen kyseisestä aiheesta. Tietoni voidaan myös siirtää Renault Trucksin yhteistyökumppaneille ja jakelijoille, jotka voivat käsitellä kysyntääni.
Set canonical URL
Off