Kuljetusratkaisut

Tehokas jätehuolto

Jakelu

5min
Renault Trucks D

Renault Trucks auttaa sinua hallitsemaan jätteiden keräilyä helposti tarjoamalla kuorma-autot ja palvelut, jotka soveltuvat hyvin päivittäisiin tehtäviisi.

Jätteenkeräysautot: oikea kuorma-auto työhönsä

Jätehuoltoon voi liittyä erilaisia tekijöitä sen sijainnista riippuen. Olipa keräys sitten tarkoitus suorittaa kaupungin keskustassa, esikaupunkialueilla tai teollisuusalueiden jätepisteistä, tarvitset tehtävään oikeanlaisen kuorma-auton, joka on suunniteltu erityisesti kyseistä tehtävää varten.

Renault Trucks luottaa parhaan valinnan tekemisessä Renault Trucks Master- ja Renault Trucks Master Z.E. -alustan ohjaamoihin, Renault Trucks D- ja D-WIDE-malleihin, joissa on joko diesel- tai sähkömoottori.

Saatavilla on yhteensä useita kymmeniä akselivälejä ja kokoonpanoja, joiden sallittu kokonaispaino vaihtelee 3,3 tonnista 32 tonniin.

Kaupunki- ja esikaupunkialueiden jätteiden keräilyyn tarkoitetut Renault Trucks D- ja D-WIDE -mallit yhdistävät suuren hyötykuorman erinomaiseen ohjattavuuteen, loistavaan näkyvyyteen ja suureen kuormauskapasiteettiin. Lukemattomat kokoonpanovaihtoehdot soveltuvat erityisen hyvin jätehuoltoon - erityisesti D WIDE -mallimme 6x2*4-versio, jossa on toinen ohjaava akseli, joka helpottaa liikkumista kaupungeissa.

Renault Trucks D

Jos toimintasi painottuu enemmän teollisuusjätehuoltoon, joka vaatii suurempaa hyötykuormaa ja enemmän tehoa, Renault Trucks C-mallimme sopii erinomaisesti irrotettavien säiliöiden, nosturilla yhdistettyjen jäteastioiden tai kuljetinhihnan asentamiseen. Renault Trucks C -mallissa on jopa 22,8 tonnin hyötykuorma ja jopa 520 hv:n moottorit raskaampia kuormia vaativaan toimintaan.

Renault Trucks D

Asenna nopeasti haluamasi kori

Jätteenkeräys voi olla monenlaista ja edellyttää erittäin spesifisiä korirakenteita. Renault Trucks tekee tiivistä yhteistyötä korinrakentajien kanssa auttaakseen sinua valitsemaan juuri sinun toimintavaatimuksiisi parhaiten sopivan korin. Ajoneuvomme voidaan määritellä siten, että niihin voidaan asentaa monenlaisia korirakenteita, koska niissä on erilaisia lisävarusteita, kuten erityiset ylityskorkeudet, joissa on esiporaus, ja korityypin mukaiset korin kiinnityslevyjen vaihtoehdot. Esivarustelun ja korinrakentajien portaalin ansiosta, joka on korinrakentajille omistettu verkkosivusto, jossa on yksityiskohtaiset tiedot kunkin ajoneuvon erityisistä teknisistä tiedotteista, palveluntarjoajien työ helpottuu ja toimitusten läpimenoaika lyhenee.

 

 

Roska-autot muuttuvat vihreiksi

Renault Trucks tarjoaa maakaasu- tai 100-prosenttisesti sähkökäyttöisiä vaihtoehtoja. Monet kunnat ovat jo valinneet maakaasukäyttöiset kuorma-autot jätteenkeräykseen. Renault Trucks D WIDE CNG -mallia voidaan käyttää 239 kW:n (320 hv) moottorilla ja lähes 500 kilometrin toimintasäteellä sekä kaupunki- että esikaupunkialueilla, ja se on suunniteltu siten, että siihen voidaan asentaa sama korirakenne kuin muihinkin D-malliston ajoneuvoihin.

Renault Trucks on myös sitoutunut päästöttömyyteen Renault Trucks D ja v D-WIDE Z.E. -malleillaan, jotka ovat 100-prosenttisesti sähköisiä.

Renault Trucks D

26-tonninen jätekippi, jonka korin on tehnyt Faun Environnement, on ollut käytössä Lyonissa ja sen ympäristössä Ranskassa vuodesta2019 lähtien.

Jätteenkeräys on kuljetustoimintaa, johon sähköajoneuvot soveltuvat erityisen hyvin. Jätesäkkien käyttö vaatii suurta polttoaineen kulutusta ja päästää suuria määriä pölyä ja hiukkasia - kun taas sähköajoneuvot eivät päästä niitä lainkaan.

Täysin sähkökäyttöiset ajoneuvot pääsevät myös tietyille rajoitetuille ja vähäpäästöisille alueille.

800 - 800 per kierros Tämä on jätteenkeräysreitin aikana havaittujen pysähdysten ja aloitusten keskimääräinen määrä.

Optimoi kalustonhallinta

Jätteiden keräysreitin valinta on erityisen tärkeää tehokkuuden kannalta, ja sitä voidaan muuttaa säännöllisesti. Älykäs kalustonhallintaratkaisumme - Optifleet - auttaa sinua suunnittelemaan reitit mahdollisimman tehokkaaksi ja näkemään kuorma-autojesi reaaliaikaisen sijainnin. Jos toimintasi on alihankintaa, Optifleetin avulla yhteistyökumppanisi voi ottaa talteen ja integroida tiedot omaan hallintajärjestelmäänsä.

Lisäksi järjestelmä mahdollistaa tarkkojen kulutus- ja käyttötietojen lähettämisen: tyhjäkäynnin määrä, hidas ajo, kuinka monta kertaa jarrupoljinta on painettu jne. Voit myös määrittää tason, joka hälyttää, jos ajoneuvo kuluttaa liikaa, ja arvioida kuljettajia teknisten tietojen perusteella. Voit esimerkiksi toteuttaa tehokkaan ajamisen koulutuksen. Renault Trucksin asiantuntijat opettavat Optifuel-koulutuskursseja henkilöstöllesi todellisissa ajo-olosuhteissa.

Renault Trucks D

 

Jätteiden keräys: helpota työntekijöidesi työtä

Työntekijäsi nousevat kuorma-autoon ja sieltä ulos usein jätteiden keräyksen aikana. Tätä silmällä pitäen suunnittelimme ajoneuvot, joissa on pienempi askelkorkeus ja 90°:n kulmaan aukeavat ovet, jotta liikkuminen olisi helpompaa. Ajoneuvomme on suunniteltu siten, että näkyvyys on erinomainen ja kääntösäde lyhyt. Esimerkiksi 6x2*4-kokoonpanon ansiosta voidaan asentaa ylimääräinen taka-akseli, joka helpottaa lyhyempiä käännöksiä, joka on erityisen hyödyllistä jätteenkuljetuskalustoissa, joiden on ajettava kaupunkien läpi.

Kuorma-autossa kaikki on suunniteltu niin, että kuljettajilla on kaikki mitä he tarvitsevat työskennelläkseen parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Tilavissa ohjaamoissa on mukavat istuimet, ja miehistöohjaamoversioon mahtuu jopa 7 henkilöä. Työntekijöille on myös paljon säilytystilaa, jossa he voivat säilyttää tavaroitaan. Ulkopuolella voidaan säilyttää työvälineitä alustaan asennetuissa erikoissuunnitelluissa laatikoissa.

Renault Trucks D

Jotta ajaminen olisi miellyttävämpää, Renault Trucks tarjoaa kaikkiin malleihinsa automaattivaihteiston ja kojelaudan, jossa on helposti saatavilla olevat komennot. Optimaalisen turvallisuuden takaamiseksi Renault Trucks D -mallistossa on myös:

  • Näkymäovi
  • Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä
  • Mäkilähtöavustin.

Vähennä ylläpitokustannuksia

Jätteenkeräykseen tarkoitetut ajoneuvot vaativat huomattavia investointeja. Siksi on tärkeää varmistaa korkea suorituskyky pitkällä aikavälillä. Renault Trucks tarjoaa yksilöllisiä huoltosuunnitelmia, joissa otetaan huomioon ajoneuvon erityiskäyttö. Jäteautojen osalta esimerkiksi öljynvaihtoa suositellaan pikemminkin aikavälien kuin ajokilometrien perusteella.

Renault Trucks on kehittänyt ennakoivan kunnossapitopalvelun, jonka tarkoituksena on ehkäistä rikkoutumisia ja puuttua niihin jo ennen niiden tapahtumista: Predict. Digitaalinen alusta rekisteröi ajoneuvojen käyttäytymisen ja todellisen käytön. Kun toimenpide katsotaan tarpeelliseksi, alusta antaa hälytyksen huoltopalveluumme. Tämän jälkeen he ottavat sinuun yhteyttä, jotta työ voidaan ajoittaa ennen vian syntymistä. Näin voit paremmin hallita ajoneuvojen käytettävyyttä ja estää ennalta arvaamattomat korjaukset.

Jos jokin osa on vaihdettava, Renault Trucksilla on myös eXchange-ohjelma. Tämän palvelun avulla kuljetusyrittäjät voivat ostaa tehdaskunnostettuja osia halvemmalla. Tähän tarkoitetuissa tehtaissamme kaikki osat testataan ja hyväksytään, jotta varmistetaan, että ne täyttävät samat vaatimukset kuin uudet tuotteet, ja niille myönnetään kahden vuoden täystakuu kun ne on asennettu valtuutetuilla huoltopisteillämme.

Kunnallisten kuorma-autojen rahoittaminen ja vakuuttaminen

Tunnemme toimintanne ja kaikki jätehuoltoon liittyvät rajoitteet. Siksi Renault Trucks voi tarjota tehokasta rahoitustukea. Määritämme parhaan ratkaisun kalustosi rahoittamiseen ja vakuuttamiseen.

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja.

Set canonical URL
Off