Kuljetusratkaisut

Optimoi autokuljetukset ja lisää kannattavuutta

Jakelu

5min
Renault Trucks D Wide

Autokuljetukset edellyttävät monipuolisuutta, mahdollisimman alhaisia kokonaiskustannuksia (TCO) ja turvallisuutta sekä kuljettajille että kuljetettaville ajoneuvoille. Renault Trucks vastaa kaikkiin vaatimuksiin kolmenlaisilla autonkuljetuskuorma-autoilla ja innovatiivisilla palveluilla.

Valitse monipuoliset ajoneuvot autokuljetuksia varten

Katumaasturisektorin nousun myötä kuljetusta vaativat ajoneuvot ovat yhä suurempia ja suurempia. Toiminta edellyttää, että jatkuvasti sopeutuu muuttuviin kuljetustarpeisiin ja pystyy kuljettamaan maastureita hyötyajoneuvoja jne. Renault Trucks D WIDE 4x2 alusta tai vetoautonkuljetuskuorma-auto on yksi markkinoiden matalimmista.

CM Tämä on Renault Trucks D WIDE 4x2:n kokonaiskorkeus. Sen tasakattoinen ohjaamo mahdollistaa lisäauton sijoittamisen katon päälle.

Lisäksi siinä on kaksi käytettävissä olevaa alustakorkeutta kuljetettavan ajoneuvotyypin mukaan:

  • 27,9 senttimetriä vakioversiossa hyötyajoneuvojen kuljetukseen.

  • 25,4 senttimetriä XLOW-versiossa henkilöautojen kuljetukseen.

Jos aiot kuljettaa pitkiä matkoja tai mäkisellä alueella, joka vaatii lisä tehoa, voit valita Renault Trucks T -mallin (4x2-versio) - saatavana myös tasakattoisella ohjaamolla. Se voidaan varustaa DTI 11- tai DTI 13 -moottoreilla, joiden teho vaihtelee 380 ja 520 hv välillä. Huomaa, että Renault Trucks D WIDE -malli on saatavana myös DTI 11 -moottorilla ja jopa 430 hv:n teholla.

Alueellisia matkoja tai paikallisia korjauksia varten Renault Trucks Master -alustavaunu (vetoautoversio) täyttää kaikki tarpeet.

RENAULT TRUCKS D - ITALY - FRATELLI IAPICHINO SRL

"Sen kestävyys ja ohjattavuus tekevät siitä ihanteellisen keskipitkille ja pitkille matkoille ja soveltuu myös kapeammille ja mutkaisemmille teille."

Enzo Iapichino FRATELLI IAPICHINO SRL:N PERUSTAJA

Varmista sekä kuljettajien että kuljetettavien autojen turvallisuus.

Ajoneuvoja kuljetettaessa kuljettajan rooli on paljon muutakin kuin vain ajaminen. Hänen on lastattava ja purettava ajoneuvot jokaista toimitusta varten. Suunnittelimme autokuljetuskuorma-automme siten, että ne turvaavat nämä toiminnot ja helpottavat kuljettajan työtä. Siksi ajoneuvomme ovat erityisen helppokäyttöisiä:

  • Kaksi vakioaskelmaa

  • 7,6 senttimetrin syvennys, joka helpottaa kiipeämistä

  • Nousukahva

  • 90° kulmaan avautuvat ovet.

Lisäksi näissä malleissa on erityisesti suunnitellut ja käytännölliset säilytyspaikat ajoneuvon ulkopuolella ajoneuvojen kuormaamiseen tai purkamiseen tarvittavien työkalujen, kuten hihnojen ja lavankäsittelytyökalujen, säilyttämistä varten. Saatavilla on useita ajoapuvälineitä, jotka parantavat sekä kuljettajan että lastin turvallisuutta - kuten kaistaltapoistumisvaroitin, hätäjarrutusavustin ja vakionopeudensäädin, joka auttaa vähentämään polttoaineenkulutusta.

Vähennä omistamisen kokonaiskustannuksia (TCO, Total Cost of Ownership).

Tällaisilla kilpailuilla markkinoilla, jotka sallivat vain pienet katteet, kokonaiskustannukset (kilometrikohtainen omakustannushinta) ovat avainasemassa, ja Renault Trucksilla on käytössään useita työkaluja, joiden avulla niitä voidaan pienentää. Ajoneuvoissamme on automaattivaihteisto ja vakionopeudensäädin sekä polttoaineen säästötila, joka auttaa säästämään polttoainetta. Tämä voidaan yhdistää Optiroll-toimintoon, jonka avulla ajoneuvo voi sopivissa olosuhteissa hyödyntää omaa inertiaansa kulutuksen vähentämiseksi.

Jos sinulla on useita ajoneuvoja, myös Optifleet- kalustonhallintaratkaisumme on tärkeä palvelu. Kun kuljettaja voidaan jäljittää maantieteellisesti ja hänelle lähetetään matkatiedot, voit ajoittaa toimitukset optimaalisimmalla mahdollisella tavalla, seurata toimituksia reaaliajassa ja muokata tehtäviä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Optifleetin avulla voit kerätä arvokkaita polttoaineen kulutustietoja kustakin ajoneuvosta ja nähdä tarkasti, miten kuljettajat käyttävät niitä (välitön kulutus, ennakointi, valmiuskulutus jne.). Voit asettaa hälytyksiä tai käynnistää koulutuksia parantaaksesi ajoneuvokannan kokonaissuorituskykyä ja alentaaksesi kilometrikohtaista omakustannushintaa. Optifleet on saatavilla verkkoportaalin ja älypuhelinsovelluksen kautta.

Renault Trucks D Wide

Lisää ajoneuvon käyttöaikaa

Yrityksen omistajalle näkyvyys on avainasemassa, eivätkä odottamattomat tapahtumat ole tervetulleita. Renault Trucks on tätä varten kehittänyt uuden Predict -palvelun. Predictin avulla voimme ennakoida ajoneuvojen kulumista ja suunnitella tarvittavat huoltotoimet ennalta. Digitaalinen alusta keskittää kuorma-autojesi tiedot ja varoittaa, kun huoltotoimenpiteet ovat tarpeen tai jos jokin osa on vaihdettava. Sinuun otetaan sitten yhteyttä, jotta voit suunnitella parhaan ajankohdan huollolle ilman, että huolto häiritsee sinun tai asiakkaidesi toimintaa.

Autokuljetus: helppo rahoitus kuorma-autollesi

Renault Trucksilla tarjoaa muutakin kuin kuorma-autoja. Meillä on  laaja palveluvalikoima, jotka tukevat ja helpottavat päivittäistä työtäsi. Hyödynnä esimerkiksi Renault Trucks rahoitusratkaisujamme.

Ota yhteyttä lähimpään Renault Trucks jälleenmyyjään lisätietoja ja tarjouspyyntöä varten. 

Lisätietoja tuotteistamme

Asiakassuositus

Fratelli Iapichino SRL - Italia

Renault Trucks D Wide

Renault Trucks Master

FOR MORE INFORMATION, CONTACT US!

I agree that when submitting this form, Renault Trucks will store and keep my personal data as long as required to evaluate the information provided and in order to be able to contact me back about this specific subject. My data may also be transferred to Renault Trucks partners and distributors that will be able to handle my demand.
Set canonical URL
Off