Kuljetusratkaisut

Tehosta maansiirtotöiden toimintaa

Maansiirto

5min
Renault Trucks K earthmoving truck

Maansiirtotyömailla tarvitaan kestäviä ja tuottavia ajoneuvoja, joiden hyötykuorma on suuri ja kuljettajien työympäristö mukava ja turvallinen. Renault Trucks tukee sinua valitsemaan toimintaasi sopivat kuorma-autot ja niihin liittyvät palvelut.

Lisää arvoa maansiirtoautojen tekemiin kierroksiin.

Hiekan, mullan tai kivien kuljettaminen on ensimmäinen askel, kun aletaan rakentamaan. Jotta se olisi kannattavaa, suuret määrät on kuljetettava mahdollisimman nopeasti. Renault Trucks C ja K ovat ajoneuvoja, jotka kykenevät liikkumaan rakennustyömailla raskailla kuormilla, mutta ovat silti erittäin suorituskykyisiä tavallisilla teillä.

Jos työskentelet usein erityisen ankarissa olosuhteissa, kannattaa valita Renault Trucks K:n XTREM-versio. Sen hyötykuorma nousee 34 tonniin, ja 6x4-kuorma-auton kokonaiskuormakapasiteetti on 100 tonnia ja 6x4-traktorin jopa 120 tonnia. Renault Trucks C ja K voivat kantaa 13 tonnin massan kummallakin taka-akselilla.

Maksimoi rakennustyömaakuorma-autojen tekemät kierrokset.

Ajoneuvomme käyvät suunnitteluvaiheessa läpi ankarat testit, joilla varmistetaan niiden moitteeton kestävyys rakennustyömailla toimiessa. Niiden suuren maavaran ansiosta ne eivät jää hankaliinkaan paikkoihin jumiin ja näin estetään myös mahdolliset alustan alapuolen vauriot.

° Renault Trucks C- ja K-malleissa on markkinoiden paras maavara, ja K-mallin maavara akselin alla on 15 tuumaa ja säiliön alla 20 tuumaa.

Kunkin ajoneuvon rungon jousipalkit voidaan vahvistaa eri kohdissa korirakenteesta riippuen, jotta rakenteen kestävyys voidaan taata. Jotta moottori ei tukkeutuisi, Renault Trucks K -malliin on asennettu syklooninen ilman esisuodatin, joka estää pölyn pääsyn sisään.

Työmaalla ilmenevät kuormaus- tai ajoneuvo-ongelmat voivat johtaa ajanhukkaan ja toiminnan tehokkuuden heikkenemiseen. Tämän riskin rajoittamiseksi ja kuljettajan turvallisuuden lisäämiseksi kuorma-auton ohjaamossa on erinomainen näkyvyys. Kuljettajat voivat myös helposti pitää kuormaa silmällä sivuporrasaskelman ansiosta, johon pääsee turvallisesti käsiksi katolla olevien ohjaustankojen avulla.

Renault Trucks C

Renault C- ja K-kuorma-autot on varustettu useilla ajoavustimilla, jotka auttavat kuljettajia työmailla:

  • Käsikäyttöinen kiihdytin moottorin tehon lisäämiseksi epävakaalla maalla.
  • Mäkilähtöavustin
  • Sähköinen ja automaattinen seisontajarru
  • Optidriver-automaattivaihteisto, jossa on maastotila, joka helpottaa vaihteiden vaihtamista työmailla ajettaessa.
  • Xtended-tila, jossa on erittäin hidas vaihde, kun ajetaan rakennustyömailla, joilla on raskaita kuormia.
  • Tasauspyörästön moottori, joka on estetty kiertopainikkeella helpomman pääsyn varmistamiseksi.
  • Optibrake, markkinoiden tehokkain moottorijarru.

Renault Trucks -ajoneuvot ovat täydellisen varmoja niin rakennustyömailla kuin avoimella tiellä. Niiden tehokkaat moottorit ja maantieominaisuudet takaavat suuren kaupallisen nopeuden kauttakulun aikana ja välttävät samalla ylikulutusta - mikä parantaa kannattavuuttasi.

Renault Trucks C

Valitse kuorma-auto rakennustyömaalle, jonka runko on helppo rakentaa.

Ajoneuvomme on suunniteltu auttamaan valitsemaasi päällirakentajaa jatkamaan päällirakentamista helposti ja nopeasti. Voit valita tarvitsemasi tarkan akselivälin toimintasi perusteella, ja tarjoamme myös useita erilaisia varusteita, jotka helpottavat laitteiden kasaamista päällirakentajille.

Ajoneuvojen alustoissa on myös valmiita kiinnikkeitä varusteiden asentamista, sähkökaapeleiden läpivientiä tai ohjaamon rajapinnan luomista varten.

Alustan alle on jätetty useita tyhjiä alueita, joten voit lisätä erilaisia varusteita valitun korirakenteen mukaisesti. Teemme kaiken tämän työn tiiviissä yhteistyössä korinrakentajien kanssa, jotta heidän työnsä olisi helpompaa ja ajoneuvojen toimitusaika lyhenisi.

Renault Trucks C
 
Renault Trucks C

Seuraa, miten kalustoa käytetään, ja vähennä kulutusta.

Kuten olet ehkä huomannut, polttoaineen kulutus rakennustyömailla voi kasvaa melko nopeasti. Useimmiten tämä johtuu siitä, että ajoneuvojen käyttöä ei ole optimoitu. Valitsemalla Renault Trucksin suunnitteleman Optifleetin, kalustonhallintaratkaisun, voit saada yksityiskohtaista tietoa ajoneuvojesi polttoaineenkulutuksesta ja ymmärtää siihen vaikuttavia tekijöitä. Korkea kulutus voi johtua ajotyylistä, moottorin liiallisesta tyhjäkäynnistä tai suurista voimanotoista. Optifleet myös varoittaa sinua, jos ylität asettamasi kulutusrajan. EcoScore-moduuli tunnistaa kuljettajiesi parannuskohteet ja tarjoaa erityisen ohjelman, joka on tarkoitettu rakennustyömaatoimintaan.

Renault Trucks C

Vähennä ylläpitokustannuksia

Ajoneuvojen ja osien lujuus ja kestävyys joutuvat koetukselle maansiirtotöitä tehtäessä. Ylimääräisten kustannusten välttämiseksi ja ajoneuvon huollon suunnittelemiseksi Renault Trucks tarjoaa erilaisia yksilöllisiä huoltopaketteja. Nämä suunnitelmat ovat läpinäkyviä, nopeasti toteutettavia eivätkä vaadi pitkäaikaista sitoutumista. Myös laskutus ja huoltojen kesto määritellään etukäteen. Kaikki huoltotyöt tehdään korjaamoissamme, ja ne suorittavat Renault Trucksin käyttämiin teknologioihin ja tuotteisiin erityisesti koulutetut asiantuntijat. Käytämme vain alkuperäisosia, jotta voimme taata ajoneuvojenne laadun ja kestävyyden.

Kustannusten vähentämiseksi Renault Trucks tarjoaa myös vakiovaihtopalvelua aina, kun sinun on vaihdettava käytetty tai vaurioitunut osa. Sen sijaan, että käytämme upouutta osaa, kunnostamme ja kunnostamme osat tiukan teollisen prosessin mukaisesti ja validoimme jokaisen osan ennen uudelleenmyyntiä. Kunnostetun osan ominaisuudet ja suorituskyky täyttävät samat vaatimukset kuin uusille osille asetetut vaatimukset, ja sille annetaan kahden vuoden takuu. Yli 2 000 osaa on oikeutettu tähän palveluun, joka on uusia osia kustannustehokkaampi, joten voit säästää rahaa laadusta tinkimättä.

Mukauta rahoitussuunnitelmasi maansiirtotyömaillesi.

Renault Trucks tarjoaa erilaisia ratkaisuja, jotka sopivat täydellisesti maansiirtotehtäviisi, auttaakseen sinua ajoneuvojesi rahoituksessa. Kaavoissamme otetaan huomioon korin rakentamisaika ja toiminnan erityispiirteet. Tiedämme esimerkiksi, että vuosittainen ajokilometrimäärä on rakennusalalla yleensä melko alhainen, joten huolehdimme rahoitussuunnitelman keston mukauttamisesta käyttökustannusten optimoimiseksi. Neuvonantajasi tukee sinua kaikissa vaiheissa, kun valitset parhaan kaavan.

FOR MORE INFORMATION, CONTACT US!

I agree that when submitting this form, Renault Trucks will store and keep my personal data as long as required to evaluate the information provided and in order to be able to contact me back about this specific subject. My data may also be transferred to Renault Trucks partners and distributors that will be able to handle my demand.
Set canonical URL
Off