Raportti

Sähkökuorma-autojen leasing on helppoa, ympäristöystävällistä ja kustannustehokasta

Vaihtoehtoiset polttoaineet

3min
Renault Trucks E-Tech range

Jean Francesco Hächler on Renault Trucks Financial Services -yhtiön maajohtaja. Hän tarjoaa Renault Trucksin asiakkaille - mukaan lukien Carlsberg - valikoiman leasingratkaisuja, jotka tuovat budjetti- ja toimintahyötyjä.

"Asun ja työskentelen Zürichissä, joka on yksi maailman pankki- ja rahoituskeskuksista. Kuten muuallakin Sveitsissä, kaupunkini kaupunkiliikenteessä ollaan siirtymässä kohti sähköisiä liikkumisratkaisuja, joilla parannetaan keskustan elämänlaatua ja vähennetään CO2-päästöjä. Henkilökohtaisesti voin vain pitää myönteisenä tätä suuntausta kohti puhtaampia, energiatehokkaampia ja hiljaisempia liikenneratkaisuja, jotka ovat yhteensopivia uusiutuvista lähteistä peräisin olevan energian kanssa.

electric truck leasing Renault Trucks Financial services
Rahoitan ekologista liikkuvuutta sähkökuorma-autojen avulla.

Työhöni Renault Trucks Financial Services -yhtiössä kuuluu rahoitusratkaisujen tarjoaminen yrityksille, jotka haluavat lisätä yhden tai useamman sähkökuorma-auton kalustoonsa. Suosittelen lähes aina leasingiä suoran oston sijaan. Kun otetaan huomioon sähkökuorma-autojen omistuksen kokonaiskustannukset, leasing on taloudellisesti paljon järkevämpää. Mitä etuja Renault Trucks Financial Services* -asiakkaat saavat? Heidän tarvitsee vain ajaa, me huolehdimme kaikesta muusta! Yksinkertaisesti sanottuna Renault Trucks ottaa vastuun huollosta. Jos kuorma-autossa on pienikin ongelma, valmistaja huolehtii siitä ja saa ajoneuvon takaisin liikenteeseen mahdollisimman nopeasti: se on todellista mielenrauhaa.

 

Sähköisestä liikkuvuudesta on tulossa kilpailuetu uusien kuljetussopimusten saamisessa

Sähkökäyttöisiä kuorma-autoja käyttävillä kuljetusyrityksillä on myös käytännön taloudellisia etuja. Yrityksen imagoon liittyvien etujen lisäksi - ekoliikkuvuutta pidetään yhä tärkeämpänä kaikilla teollisuudenaloilla, ja siitä on tulossa avain uusien sopimusten saamiseen - ei tarvitse maksaa autoveroa. Esimerkiksi Sveitsissä sähkökuorma-autot ovat täysin vapautettu tieliikenneverosta, mikä tarkoittaa 20 000 Sveitsin frangin (18 980 euron) säästöä 35 000 kilometrin (21 750 mailin) ajomatkalla vuodessa.

Tämä oli varmasti tärkeä tekijä Carlsbergille, kun yhtiö allekirjoitti tämän vuoden helmikuussa Renault Trucksin kanssa merkittävän sopimuksen 20 D Wide Z.E. 26-metrisen tonnin kuorma-autosta. Näitä 100-prosenttisesti sähkökäyttöisiä ajoneuvoja käyttää Carlsbergin sveitsiläinen tytäryhtiö Feldschlösschenin panimo. Kaikki 20 kuorma-autoa tekevät päivittäin 100-200 kilometrin (60-125 mailin) kierrokset toimittaakseen jakelutehtäviä panimon asiakkaille sen 15 logistiikkakeskuksesta. Olen henkilökohtaisesti hyvin ylpeä siitä, että olen ollut mukana järjestämässä tämän historiallisen sopimuksen rahoitusta."

*Renault Trucks Financial Services on Volvo Groupin tytäryhtiön Renault Trucksin rahoitus- ja vakuutuspalvelu.

Profiili

Jean Francesco Hächler on maajohtaja ja muiden kuin yhteisten leasingsopimusten asiantuntija, ja hän on suorittanut Master of Corporate Finance -tutkinnon Luzernin ammattikorkeakoulussa. Hän aloitti uransa Credit Suissessa vuonna 2001. Hän työskenteli kuusi vuotta Xerox Leasingissä ja siirtyi Renault Trucks Financeen vuonna 2017. Hänen onnistumisiinsa kuuluu muun muassa rahoituksen järjestäminen helpottamaan Carlsberg Groupin 20 Renault Trucks D Wide Z.E. 26-tonnisen kuorma-auton hankintaa koskevaa sopimusta.

Jean Francesco Hachler
Set canonical URL
Off