T-sarja

K-sarja

C-sarja

Diamond Tour 2021 -kiertue

Off
T

Uudet Renault Trucks T-, C- ja K-sarjat ensiesittelyssä

DIAMOND TOUR 2021 - TCK EVOLUTION KIERTUE:

19.11.        Vantaa, Volvo Truck Center (pe) 9-17​

22.11.        Kajaani, Wetteri Power (ma) 9-17​

23.11.        Rovaniemi, Wetteri Power (ti) 8-12​

23.11.        Keminmaa, Wetteri power (ti) 14-17​

24.11.        Oulu, Wetteri Power (ke) 9-17​

25.11.        Kokkola, Wetteri Power (to) 9-17​

26.11.        Seinäjoki, Käyttöauto Trucks (pe) 9-17​

29.11.        Kuopio, Volvo Truck Center (ma) 9-17​

30.11.        Jyväskylä, Volvo Truck Center (ti) 9-17​

1.12.          Lahti, Volvo Truck Center (ke) 9-17​

2.-3.12.      Tampere, Volvo Truck Center 9-17​

7.-8.12.      Turku, Volvo Truck Center (ti-ke) 9-17​

9.12.          Kouvola, Raskaspari (to) 9-17​

10.12.        Lappeenranta, Auto-kilta Trucks (pe) 9-17

Jokaisella paikkakunnalla tarjoilut ja koeajajille lahja. Tervetuloa!

Uusi Renault Trucks kuorma-automallisto - Entistä enemmän mukavuutta, luotettavuutta ja tehokkuutta. Uuden malliston myötä on tehty merkittäviä parannuksia ajo- ja matkustusmukavuuteen sekä turvallisuuteen ja tuottavuuteen.

 • Rohkeampi ilme: Uutta ilmettä korostavat pienennetyt ajovalot, joiden ansiosta korin alaosan maalattu alue on suurempi. Uusi hunajakennosäleikkö täydentää vuoden 2021 Renault Trucks -mallien modernin ja tyylikkään muotoilun.
 • Parempi ajo- ja matkustusmukavuus - alan paras ratinsäätö: Ohjauspylvään asentoa ja kaltevuutta säädetään yhdellä polkimella. Kuljettaja voi pitää molemmat kädet ohjauspyörällä säädön aikana, ja ohjauspylväs lukittuu välittömästi paikalleen tarkasti ja turvallisesti. Lisäksi ajoneuvon käynnistys tapahtuu nyt käynnistyspainikkeella.
 • Uudet istuimet
 • Enemmän säilytystilaa: Kojetaulussa on tabletti- ja älypuhelinteline, jonka avulla kuljettaja voi vaivattomasti käyttää useita laitteita samanaikaisesti ja ladata niiden akkuja kahden USB-C-liitännän kautta. Ohjaamossa on myös uusi A4-kokoisten asiakirjojen säilytyslokero. Matkustajan puolella on kaksi säilytystilaa, joiden kokonaistilavuus on 7 litraa (sisältäen 2 litran jäähdytetyn tilan).
 • Uudistettu yöpymistila – koti tien päällä Serenity-vuoteen patjan paksuutta lisätty 13 prosenttia ja jousien määrä on kaksinkertaistunut.
 • Lisää turvallisuutta: LED-valot vakiovarusteena. Ovien sisäpuolelle on sijoitettu myös muita LED-valoja, jotka valaisevat kynnyksen ja lisäävät kuljettajan turvallisuutta yöllä. Kuljettajien, kuormien ja muiden tienkäyttäjien optimaalisen turvallisuuden takaamiseksi on saatavana myös useita lisävarusteita, kuten mekaaninen ovien turvalukitus, kamerat ja läsnäoloanturit sekä jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden näkyvyyttä parantavat ovet. Seisontajarrun hätäkytkentätoiminto lukitsee pyörät ja estää kuorma-autoa liikkumasta odottamattomasti, kun kuljettaja poistuu ohjaamosta.
 • Pienempi polttoaineenkulutus ja optimoitu huolto: Ohjaamon aerodynamiikkaa on parannettu etusäleikön uuden muotoilun ja entistä pidempien pyöräkotelojen avulla. Ajoneuvoissa on uutta teknologiaa polttoaineenkulutuksen vähentämiseksi entisestään. Mukana on muun muassa uusi versio ennakoivasta Optivision-vakionopeudensäätimestä sekä optimoitu vakionopeudensäädin, jossa on valittavana kaksi ajotilaa. 
 • A-luokan renkaat: Vakiovarusteena A-luokan renkaat, jotka ovat markkinoiden tehokkaimmat polttoainetaloudellisuuden kannalta
 • Uusi Excellence Predict huoltosopimus optimoi ajoneuvojen huollon: Etäyhteydellä varustettu huoltosuunnitelma, joka on täysin räätälöity ajoneuvon käytön mukaan. Tärkeimpien kulutusosien (kuten akku, kytkinlevyt ja jarrupalat) valvonta. Innovatiivinen, toimintahäiriöitä reaaliaikaisesti ehkäisevä teknologia 80 prosentille komponenteista, jotka voivat aiheuttaa ajon katkeamisen
 • Korjaamokäyntien vähentäminen etäpäivityspalveluilla: ajoneuvojen esidiagnoosin, toimintopäivitykset ja etäsäädöt. Tämä vähentää korjaamokäyntien määrää ja optimoi tarvittavat käynnit.
 • Pidennetyt öljynvaihtovälit – jopa 150 000 km

Katso uuden Renault Trucks -malliston videoita:

Lisää videoita Renault Trucks Suomi YouTube-kanavalla!

Uusi lepoalue | LED-valot | Start & Drive Excellence Predict -huoltosopimus | Uusi T-sarja – kuljettaja kertoo

Katso livelähetys lanseeraustapahtumasta 8.7.2021

Lisätietoja:

Ota yhteyttä lähimpään Renault Trucks myyjään: www.renault-trucks.fi/yhteystiedot  

Seuraa somessa:

Facebook Renault Trucks Suomi | Instagram Renault Trucks Suomi

Menossa mukana mm:
EL-Kori logo
Radio Rock logo

 

KYSY LISÄÄ TAI ILMOITTAUDU KOEAJOLLE!

Hyväksyn, että tietojani käsitellään, jotta Renault Trucks voi olla minuun yhteydessä kyselyyni liittyen.
6 + 3 =
Ratkaise tämä yksinkertainen kaava ja merkitse vastauksesi. Esim. "1+3", tulos on "4".*