K-sarja

C-sarja

Renault Trucks Offroad Tour -kiertue 20.–28.4.

Off
Renault Trucks Offroad kiertue 2022

Uudet Renault Trucks maansiirtoautot esittelyssä Offroad -koeajopäivillä 20.-28.4.2022

Renault Trucksin uusi TCK Evolution -mallisto esiteltiin viime vuonna. Huhtikuussa 2022 on mahdollisuus koeajaa Renault Trucksin järeimpää kalustoa Offroad Tour -kiertueella Kuopiossa, Lempäälässä ja Hikiällä.  Offroad -päivillä pääsee tutustumaan sekä uuden K 8x8 kippiauton että C 10x4 maansiirtoauton järeään suorituskykyyn.

Täysin uudistuneet Renault Trucks kuorma-autot sisältävät lukuisia muutoksia ajomukavuuteen, polttoainetaloudellisuuteen, tuottavuuteen ja turvallisuuteen. 

Renault Trucks Offroad Tour -aikataulu:

20.-21.4. KUOPIO klo 10-17

NCC, Kaatopaikantie 213, 70800 Kuopio

25.-26.4. LEMPÄÄLÄ klo 10-17

Pirkkalantie 670, 37530 Lempäälä

27.4.-28.4. HIKIÄ 10-17

Karhin soramonttu, Swerock kiviainesalue, Karkausmäentie 73, 12240 Hikiä

Tarjoilut jokaisella paikkakunnalla. Tervetuloa!

KOEAJOKALUSTO:

Uusi Renault Trucks K 520 8x8 kippiauto – Evolution esittelyauto, ensimmäistä kertaa koeajettavissa Suomessa!

Autossa on 13l ja 520hv moottori (382kW) maksimivääntö 2550Nm. Vaihteistona Optidriver automatisoitu ryömintävaihteisto. Kattavat varustelut, päällirakenne KH-KIPPER. K-sarja tunnetaan loistavasta maasto-ominaisuuksistaan, mm. korkeasta maavarasta.

Renault Trucks C 10x4 maansiirtoauto 

Autossa on 13l ja 520hv moottori (382kW) maksimivääntö 2550Nm. Vaihteisto Optidriver automatisoitu vaihteisto. Kattavat varustelut, päällirakenne HF-Autohuollon käsialaa

Lisätietoja:

Ota yhteyttä lähimpään Renault Trucks myyjään: www.renault-trucks.fi/yhteystiedot

Seuraa somessa:

Facebook Renault Trucks Suomi | Instagram Renault Trucks Suomi

Renault Trucks -jälleenmyynti Suomessa

Ota yhteyttä lähimpään Renault Trucsk -jälleenmyyjään ja kysy lisää!

Uusi Renault Trucks kuorma-automallisto

Entistä enemmän mukavuutta, luotettavuutta ja tehokkuutta. Uuden malliston myötä on tehty merkittäviä parannuksia ajo- ja matkustusmukavuuteen sekä turvallisuuteen ja tuottavuuteen.

 • Rohkeampi ilme: Uutta ilmettä korostavat pienennetyt ajovalot, joiden ansiosta korin alaosan maalattu alue on suurempi. Uusi hunajakennosäleikkö täydentää vuoden 2021 Renault Trucks -mallien modernin ja tyylikkään muotoilun.
 • Parempi ajo- ja matkustusmukavuus - alan paras ratinsäätö: Ohjauspylvään asentoa ja kaltevuutta säädetään yhdellä polkimella. Kuljettaja voi pitää molemmat kädet ohjauspyörällä säädön aikana, ja ohjauspylväs lukittuu välittömästi paikalleen tarkasti ja turvallisesti. Lisäksi ajoneuvon käynnistys tapahtuu nyt käynnistyspainikkeella.
 • Uudet istuimet
 • Enemmän säilytystilaa: Kojetaulussa on tabletti- ja älypuhelinteline, jonka avulla kuljettaja voi vaivattomasti käyttää useita laitteita samanaikaisesti ja ladata niiden akkuja kahden USB-C-liitännän kautta. Ohjaamossa on myös uusi A4-kokoisten asiakirjojen säilytyslokero. Matkustajan puolella on kaksi säilytystilaa, joiden kokonaistilavuus on 7 litraa (sisältäen 2 litran jäähdytetyn tilan).
 • Uudistettu yöpymistila – koti tien päällä Serenity-vuoteen patjan paksuutta lisätty 13 prosenttia ja jousien määrä on kaksinkertaistunut.
 • Lisää turvallisuutta: LED-valot vakiovarusteena. Ovien sisäpuolelle on sijoitettu myös muita LED-valoja, jotka valaisevat kynnyksen ja lisäävät kuljettajan turvallisuutta yöllä. Kuljettajien, kuormien ja muiden tienkäyttäjien optimaalisen turvallisuuden takaamiseksi on saatavana myös useita lisävarusteita, kuten mekaaninen ovien turvalukitus, kamerat ja läsnäoloanturit sekä jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden näkyvyyttä parantavat ovet. Seisontajarrun hätäkytkentätoiminto lukitsee pyörät ja estää kuorma-autoa liikkumasta odottamattomasti, kun kuljettaja poistuu ohjaamosta.
 • Pienempi polttoaineenkulutus ja optimoitu huolto: Ohjaamon aerodynamiikkaa on parannettu etusäleikön uuden muotoilun ja entistä pidempien pyöräkotelojen avulla. Ajoneuvoissa on uutta teknologiaa polttoaineenkulutuksen vähentämiseksi entisestään. Mukana on muun muassa uusi versio ennakoivasta Optivision-vakionopeudensäätimestä sekä optimoitu vakionopeudensäädin, jossa on valittavana kaksi ajotilaa. 
 • A-luokan renkaat: Vakiovarusteena A-luokan renkaat, jotka ovat markkinoiden tehokkaimmat polttoainetaloudellisuuden kannalta
 • Uusi Excellence Predict huoltosopimus optimoi ajoneuvojen huollon: Etäyhteydellä varustettu huoltosuunnitelma, joka on täysin räätälöity ajoneuvon käytön mukaan. Tärkeimpien kulutusosien (kuten akku, kytkinlevyt ja jarrupalat) valvonta. Innovatiivinen, toimintahäiriöitä reaaliaikaisesti ehkäisevä teknologia 80 prosentille komponenteista, jotka voivat aiheuttaa ajon katkeamisen
 • Korjaamokäyntien vähentäminen etäpäivityspalveluilla: ajoneuvojen esidiagnoosin, toimintopäivitykset ja etäsäädöt. Tämä vähentää korjaamokäyntien määrää ja optimoi tarvittavat käynnit.
 • Pidennetyt öljynvaihtovälit – jopa 150 000 km

Katso uuden Renault Trucks -malliston videoita:

Lisää videoita Renault Trucks Suomi YouTube-kanavalla!

Uusi lepoalue | LED-valot | Start & Drive Excellence Predict -huoltosopimus | Uusi T-sarja – kuljettaja kertoo

KYSY LISÄÄ TAI ILMOITTAUDU KOEAJOLLE!

Hyväksyn, että tietojani käsitellään, jotta Renault Trucks voi olla minuun yhteydessä kyselyyni liittyen.