Services

Ajoneuvon kokonaiskustannusten optimointi

Optimiser le coût de possession de vos véhicules

START & DRIVE -SOPIMUKSET

Räätälöityjen huoltosopimustensa ansiosta Renault Trucks on tukenasi koko ajoneuvon käyttöiän ajan, mikä takaa, että voit luottaa työvälineesi maksimaaliseen käytettävyyteen koko ajan. Jokainen sopimus, joka on voimassa 2-7 vuotta ja enintään 250 000 km vuodessa, on sovitettu ajoneuvosi tarpeisiin kunkin mallin ja toiminta-alueen mukaan. Saatavilla on neljä sopimustyyppiä, jotka vastaavat kaikkiin tarpeisiin.

Start & Drive sopimukset

 

LISÄVARUSTEPAKETTEJA SOPIMUKSESI YKSILÖIMISEKSI

Kaikkiin Start & Drive -sopimuksiin on saatavana jopa 6 optiopakettia, joiden avulla voidaan sovittaa tarvittava huoltomäärä kulloisenkin tilanteen ja ajoneuvon elinkaaren kunkin jakson vaatimuksiin:

 • Täydennyspaketti
 • Sääntelypaketti
 • Vision-paketti
 • Valmistelupaketti
 • Hinauspaketti
 • Takaluukku-paketti

Ota yhteyttä valtuutettuun Renault Trucks -jälleenmyyjään ja pyydä tarjous, joka kattaa kaikki mahdolliset tarpeet,

 

HINAUSAPU

Renault Trucks Financial Services tarjoaa kattavaa, luotettavaa ja helppokäyttöistä apua, joka säilyttää sinun ja kuljettajiesi mielenrauhan vikaantumisen tai hinauksen yhteydessä.

 • Saatavilla ympäri vuorokauden ja 7 päivää viikossa kaikkialla Euroopassa.
 • Hinausapupaketti on saatavana lisävarusteena Start & Drive -huoltosopimusten ehtojen mukaisesti, mutta se on myös asiakkaiden saatavilla ilman näitä sopimuksia.

LAAJENNETTU HINAUSAPU Laajennetussa versiossaan Hinausavun takuu kattaa kaikki kuljettajan palvelut, kuten kuljetuksen, majoituksen tai kotiuttamisen.

 

RAHOITUSRATKAISUT: KATTAVA JA KILPAILUKYKYINEN RATKAISU

Finance

Renault Trucks Financial Services tarjoaa useita rahoitusmalleja ajoneuvoille ja korin osille sekä vakuutus- ja huoltosopimuksia, jotka kattavat kaikki ajoneuvon osat (myös apulaitteet).

Tarjoamme esimerkiksi erityisen kokonaisvaltaisen rahoitusleasing-vaihtoehdon, joka antaa sinulle täyden hallinnan TCO:sta (Total Cost of Ownership) ilman ikäviä yllätyksiä. Asiakasneuvojamme auttavat sinua valitsemaan sopivimman vaihtoehdon.

VAKIOLUOTTO Takaisinmaksut jakautuvat ennalta määrätylle ajanjaksolle ja kuoletetaan taseessa.

LEASING-LUOTTO Rahoitus kattaa myyntihinnan arvonlisäveroineen kokonaan. Viimeisen maksuerän jälkeen voit siirtyä ajoneuvon omistajaksi jäännösarvon verran.

RAHOITUSLEASING Vuokran määrä lasketaan käytön keston mukaan (määräytyy käyttötarpeesi mukaan). Palautat ajoneuvon vuokra-ajan päätyttyä, kun olet täyttänyt odotetun kilometrimäärän.

VUOKRAUS JA PALVELUT: kattava tarjous Me huolehdimme kaikesta. Vuokrattu ajoneuvo ei näy taseessasi, ja kuukausimaksut kirjataan käyttökuluiksi. Voit yhdistää vuokraan huoltosopimuksen ja liiketoimintasi mukaan määritellyt vakuutusratkaisut. Sopimuksen päättyessä yksinkertaisesti palautat ajoneuvon, kun olet täyttänyt odotetun kilometrimäärän.

 

VARMISTA YRITYKSESI KESTÄVYYS VAKUUTUKSELLAMME

Renault Trucks -vakuutukset kattavat kaikki ajoneuvoon ja sen käyttäjään/omistajaan liittyvät riskit sekä taloudelliset riskit. Ne on mukautettu yrityksesi erityisvaatimuksiin, jotta saat luotettavan ja edullisen vakuutusturvan:

 • Mahdollisuus vakuuttaa yksittäinen ajoneuvo tai koko ajoneuvokanta.
 • Laajennettu suoja odottamattomien tapahtumien varalta
 • Nopea vahinkojen käsittely

4 PÄÄVAKUUTUSMALLIA, SAATAVILLA MAITTAIN

Taloudellinen menetysvakuutus Jos ajoneuvosi katoaa kokonaan, tämä kaava kattaa vakuutuksenantajan maksaman kokonaissumman ja leasingvuokrasopimuksen jäännöskirjanpidätysarvon välisen erotuksen alkuperäisen laskun arvoon asti.

Julkinen vastuu Kattaa kolmansille osapuolille aiheutuneet vahingot.

 

Vahinkovakuutus Korvaa ajoneuvolle aiheutuneet vahingot (onnettomuuksissa, iskuissa, varkaudessa tai varkauden yrityksessä, tulipaloissa, vahingoissa kolmansien osapuolten kanssa tai ilman) sen todellisen markkina-arvon mukaan.

Hinausapu Kattaa ajoneuvon hinauksesta aiheutuvat kustannukset, jos ajoneuvo rikkoutuu tai joutuu onnettomuuteen.

YLI 20,000 AJONEUVOA SAATAVILLA CLOVISIN TOIMIPISTEESSÄ

Renault Trucksin hyöty- ja teollisuusajoneuvojen vuokrausverkosto Clovis Location tarjoaa sinulle paikallisen palvelun edut yli 200 vuokrauspisteessä Ranskassa.

Clovis Location on:

 • Yli 20 000 ajoneuvon autokanta kaikkialla Euroopassa.
 • Ajoneuvoja 2,8-40 T, jotka on omistettu jakelutoimintaan, mukaan lukien jäähdytys, ympäristö ja rakentaminen.
 • Ammattilaiset, jotka keskittyvät yritysten erityisodotuksiin.
 • Tarpeiden täyttäminen mukautettuna kaikille toimialoille: teollisuus, yhteisöt, liikenne, kauppa, käsityö jne.

Löydät yli 20 000 Euroopassa saatavilla olevaa ajoneuvoa osoitteesta https://www.clovislocation.com/.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä nyt.

Ota yhteyttä

Hyväksyn, että kun lähetän tämän lomakkeen, Renault Trucks tallentaa ja säilyttää henkilötietoni niin kauan kuin se on tarpeen annettujen tietojen arvioimiseksi ja voidakseen ottaa minuun yhteyttä uudelleen kyseisestä aiheesta. Tietoni voidaan myös siirtää Renault Trucksin yhteistyökumppaneille ja jakelijoille, jotka voivat käsitellä kysyntääni.
Set canonical URL
Off