Kuljetusratkaisut

Betonikuljetukset: käsittele, aikatauluta ja lisää toimitustesi kannattavuutta.

Maansiirto

5min
renault trucks c concrete truck

Betonikuljetuksissa on noudatettava hyvin erityisiä rajoituksia. Sen lisäksi, että tarvitset luotettavan ja ketterän betoniauton, sinun on kuljetettava tehokkaasti mahdollisimman paljon betonia mahdollisimman lyhyessä ajassa. Renault Trucks on tukenasi erityisesti betonikuljetuksiin suunnitelluilla tuotteillaan ja palveluillaan.

Paranna betonisekoittimien kannattavuutta

Sementtisekoitin on erilainen kuin mikään muu kuorma-auto. Sitä pidetään yhtä lailla koneena kuin kuljetusvälineenä. Jotta se olisi kannattava, sen on kuljetettava mahdollisimman paljon betonia. Siksi sen on oltava mahdollisimman kevyt. Siksi Renault Trucks käyttää C-mallistossaan alustarakennetta, johon voidaan asentaa haluamasi sekoitin ja jonka hyötykuorma on mahdollisimman suuri. Renault Trucks C XLOAD -alustalla Renault Trucks tarjoaa markkinoiden kevyimmän 8x4-takapyöräisen kaksoistakapyöräisen sementtisekoittimen (UTAC-sertifioitu).

kg Tämä on Renault Trucks C XLOAD 8x4 -kuorma-auton omapaino.

Poikkeuksellisen kevyt alusta, johon voidaan lisätä 7,5-8 m3 :n sementtisekoitin. Koska jokaiseen ajoon mahtuu enemmän sementtiä, päivittäisten matkojen tai toimitettavien rakennustyömaiden määrää voidaan lisätä, mikä vähentää kustannuksia ja lisää kannattavuutta.

Renault Trucks C x-load
Renault Trucks C x-load
   

 

Vähennä sementtisekoitinvaunujen rakentamisen läpimenoaikaa.

Sementtisekoitinvaunut ovat rakenteeltaan erityisen monimutkaisia. Renault Trucks auttaa sinua konfiguroimaan omasi tarpeittesi mukaisesti, jotta ne voidaan toimittaa parhaalla mahdollisella toimitusajalla. Renault Trucks C -mallien alustat voidaan varustaa erikoissekoitinvarusteilla korinrakentajien suositusten mukaisesti:

  • Pumppurumpuja varten voidaan jättää tilaa nostureille.
  • Suuritehoiset takamoottorikäytöt betonipumppuja varten
  • Kuorman optimaalista jakautumista varten suunnitellut varastotilat

Kaikki tämä helpottaa korinrakentajien työtä ja vaikuttaa suoraan rakentamisen läpimenoaikaan, mikä tarkoittaa, että ajoneuvot ovat käytettävissä paljon nopeammin. Vielä yksinkertaisemmaksi Renault Trucks tarjoaa myös vaihtoehtoja, jotka on suunniteltu erityisesti markkinoiden kahden suurimman valmistajan valmistamiin rumpuihin. Tämä takaa lyhyemmän rakentamisajan ja täydellisen yhteensopivuuden alustan ja valitun sementtisekoittimen välillä.

 

Vankat ja luotettavat ajoneuvot betonin kuljetukseen

Ennen kuin kuorma-autot lähtevät tehtailtamme, niille tehdään laatutarkastukset, joilla varmistetaan niiden kestävyys ja luotettavuus. Renault Trucks C -malleissa on useita etuja, joten kuljettajat voivat toimittaa tavaraa kaikille rakennustyömaille - myös vaikeakulkuisimmille:

  • 24°:n nousukulma
  • Jopa 440 mm:n maavara säiliön alapuolella
  • lyhyt kääntösäde
  • Optidriver Xtended vaihteisto, jossa on kaksi erityisen hidasta vaihdetta ja maastotila, joka helpottaa ajamista raskaalla kuormalla ja epätasaisella maastolla.

Hallinnoi kalustoasi tarpeidesi mukaisesti

Betonikuljetusyrittäjänä kiinnität enemmän huomiota moottorin käyttötunteihin kuin ajoneuvon ajokilometreihin. Siksi ajoneuvomme on varustettu tuntimittareilla, jotta tiedät tarkalleen, kuinka kauan ne ovat olleet käytössä. Nämä tiedot voidaan syöttää takaisin Optifleetiin. Tämä älykäs kalustonhallintapalvelu osoittautuu erittäin hyödylliseksi, kun aikataulutat matkasi helposti ja tehokkaasti. Jatkuvan paikkatietoseurantavaihtoehdon ansiosta voit tehdä muutoksia suoraan ja varoittaa kuljettajiasi, jos heidän aikataulunsa muuttuu tai jos työmaalla on tehtävä jotain muuta. Voit myös seurata kuorma-auton käyttöä seuraamalla tiettyjä tietoja: polttoaineen kulutus (litroina tai prosentteina ajossa käytetystä ajasta) tiellä ja voimanoton aikana, hitaalla nopeudella moottorin ollessa päällä vietetty aika ja se, miten hyvin kuljettajat pyrkivät ennakoimaan. Tämä on hyödyllinen vaihtoehto, jonka avulla voit varmistaa, että saat kuorma-autoistasi ja kuljettajistasi parhaan mahdollisen hyödyn irti.

Paranna ajoneuvojen käyttöaikaa

Jos yrityksesi johtaminen perustuu mottoon "parempi varoa kuin katua", Renault Trucksin yksilöllinen Predict-huoltosuunnitelma sopii sinulle täydellisesti! Siinä yhdistyvät tekniikan ja ihmisen toiminnan parhaat puolet. Hankkiessasi sen, kuorma-autosi tekniset tiedot integroidaan digitaaliseen alustaan, joka analysoi niitä säännöllisesti ja lähettää hälytyksiä palvelukeskuksellesi. He ilmoittavat sinulle kaikista tarvittavista huoltotöistä ja sopivat huoltoajan joka häiritsee vähiten yrityksesi päivittäistä toimintaa. Näin voit lisätä ajoneuvosi käyttöaikaa ja välttää odottamattomat rikkoutumiset.

 

Optimoi käyttökustannukset

Betonikuljetus on ainutlaatuinen toiminto, ja Renault Trucks on tästä täysin tietoinen. Tiimimme tukevat ja neuvovat sinua rahoituksessa ja ajoneuvojen huollossa, jotta voit pitää kustannuksesi kurissa.

Vähennä ylläpitokustannuksia

Betonikuljetusten alalla ajoneuvoihin kohdistuu usein suuria paineita, ja mekaaniset osat voivat kärsiä tästä. Huoltokustannusten pienentämiseksi Renault Trucks tarjoaa laajan valikoiman vakiomuotoisia eXchange-osia: korvaamme käytetyt osat sertifioiduilla alkuperäisosilla, jotka olemme itse kunnostaneet. Nämä osat täyttävät samat vaatimukset kuin uudet osat, ja niillä on kahden vuoden takuu (osat ja työ) edullisempaan hintaan. Loistava diili taloudellesi, kuorma-autollesi ja ympäristölle.

Mukauta rahoituksesi

Sinä tunnet ammattisi, ja niin tunnemme mekin. Renault Trucksin neuvojat tuntevat rajoituksesi ja ovat tukenasi. He ehdottavat kullekin sementtisekoittajallesi parhaiten sopivaa rahoitustarjousta. Rahoitustarjouksemme ovat joustavia, ja niissä otetaan huomioon rakentamisen läpimenoaika. Samoin rahoitussuunnitelmat ja -ajat on mukautettu tällä alalla tavallisesti alhaisen ajokilometrimäärän mukaan. Tavoite on aina sama: optimoida käyttökustannukset ja parantaa toimintasi kannattavuutta.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustelemme tarpeistasi ja lähetämme henkilökohtaisen ehdotuksen.

Set canonical URL
Off