Kuljetusratkaisut

Minkä kevyen hyötyajoneuvon valitset toimituksiin?

Jakelu

5min
Renault Trucks Master Red Edition

Renault Trucks Master Red EDITION, joka on saatavana pakettiautona, ohjaamona tai alustaohjaamona sovelluksesta riippuen, on suunniteltu helpottamaan kuljettajien arkea kaupunkiympäristössä ja varmistamaan toimitusten kannattavuus. Tutustu etuihin.

Renault Trucks Master Red EDITION voidaan mukauttaa vastaamaan tarpeitasi.

Olivatpa rajoitteet mitkä tahansa, Renault Trucks Master vastaa yrityksesi tarpeisiin. Valittavana on yli 350 erilaista kokoonpanoa ja hyötykuormat 8-22 kuutiometriä. Käyttötarkoituksesta riippuen Renault Trucks Master on saatavana etu- tai takavetoisena versiona.

  • Ajoitpa sitten kaupunkiympäristössä tai moottoritiellä, etuvetoinen versio mahdollistaa paremman ajamisen ilon ja alhaisemman polttoaineenkulutuksen;

  • Takavetoinen versio, joka on saatavana 3,5-4,5 tonnin painoluokissa, sopii erinomaisesti raskaiden kuormien kuljettamiseen.

Moottoreista voit valita 7 dieselmoottoria, joiden teho on 110-180 hv. Jos ajoneuvosi kulkevat vähemmän kilometrejä edestakaisella matkalla tai jos sinun on päästävä LEZ-alueille (low-emission zones), voit valita Renault Trucks E-Tech Masterin, joka on 100-prosenttisesti sähkökäyttöinen ja jonka toimintasäde on 200 km ja suorituskyky on samanlainen kuin dieselversioiden.

Etuvetoiset 150- ja 180-hevosvoimaiset pakettiautot voidaan varustaa myös AMT:llä (automatisoitu käsivaihteisto). Tämä automatisoi kytkimen kytkentä-, irrotus- ja vaihteenvaihtotoiminnot. Sen toiminta voi olla automaattista tai manuaalista, mikä tarjoaa todellista hyötyä kaupungissa, koska se vähentää polttoaineenkulutusta optimoimalla vaihteiden vaihdot niin, että vältetään liian alhaiset tai korkeat moottorin kierrosluvut ja tasataan moottorin kierrosluvun vaihteluita. Tästä on etua myös maantiellä, koska kuljettaja voi milloin tahansa vaihtaa AMT:n manuaalitilaan ja hyötyä suuremmasta vauhdista esimerkiksi ohituksissa. Lisäksi AMT on ennakoiva ja mukautuu tien pinnanmuodostukseen, ajotilaan ja kuljettajan reaktioihin (esimerkiksi hätäjarrutuksiin).

Alan johtavina toimijoina olemme solmineet läheisiä kumppanuuksia monien korinrakentajien kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että olipa kyseessä sitten lavaohjaamo- tai alustaohjaamovaihtoehto, Renault Trucks Master voidaan mukauttaa täysin toimintaasi sopivaksi, jotta jokapäiväinen elämäsi olisi helpompaa.

froid

 

Tee pakettien käsittelystä yksinkertaista ja turvallista

Pakettiautoversiona Renault Trucks Master on suunniteltu helpottamaan ja turvallisemmaksi kuormaus- ja purkutyötä. Ajoneuvo on varustettu kahvoilla lastausalueella, sivuovessa ja takaovessa. Sisään- ja ulospääsyä helpottaa myös 436 mm:n korkeudella maasta oleva takakäyntiaskelma. Myös taka- ja sivukuormauskynnykset ovat mahdollisimman matalat (alkaen 542 mm takana ja 499 mm sivulla). Takaovet voidaan avata ja lukita 180° tai 270° kulmassa tarpeen mukaan. Pakettien käsittelystä on tehty turvallisempaa kuormausalueen LED-valaistuksen ja hälytysnostoa estävän toiminnon ansiosta.

Lisävarusteena oleva tunkeutumisenestohälytin pitää paketit turvassa ajoneuvon ollessa paikallaan. Myös tilavuus- ja kehähälyttimet varoittavat ongelmista.

Toimita turvallisesti

Kuljettajillesi on asetettu huomattavia rajoitteita erityisesti silloin, kun he työskentelevät kaupungissa. Renault Trucks Master tarjoaa tekniikkaa, joka parantaa kuljettajan turvallisuutta ahtaassa ympäristössä. Aktiivisen turvallisuuden osalta Renault Trucks Master on varustettu vakiona ESP-ajovakaudenhallintajärjestelmällä ja AEBS-aktiivisella hätäjarruavustimella. Se voidaan varustaa myös kaistalla pysymisen avustinjärjestelmällä (myös kovalla tuulella), mäkilähtöavustimella sekä etu- ja takapysäköintiavustimen kameroilla ja antureilla.

master distribution

Passiivisen turvallisuuden osalta yksi suurimmista ongelmista, joita esiintyy toimituksia kaupungissa tehdessä, ovat kuolleet kulmat. Renault Trucks Masterin sisäpuolinen taustapeili on laajakulmainen, jotta tätä ongelmaa voitaisiin välttää. Kaikissa taustapeileissä voi olla myös kuolleen kulman varoitin, joka syttyy varoittamaan kuljettajaa kuolleessa kulmassa olevista esineistä tai henkilöistä. Renault Trucks Master on erittäin ketterä pienen kokonaisleveytensä ja markkinoiden parhaimpiin kuuluvan kääntösäteensä ansiosta.

Hyödy omistautuneesta asiantuntijaverkostostamme

Verkostomme on erikoistunut HCV- ja LCV-sovelluksiin. Asiantuntijamme tuntevat toimialasi, vaatimuksesi ja haasteesi ja pystyvät tukemaan sinua yrityksellesi parhaiten soveltuvan ajoneuvon tai ajoneuvojen löytämisessä. Johtavien korinrakentajien kanssa solmimiemme kumppanuuksien ansiosta voimme myös auttaa sinua suunnittelemaan räätälöidyn LCV-ajoneuvon, joka vastaa täydellisesti vaatimuksiasi.

24/7-apumme ansiosta voit keskittyä liiketoimintaasi. Tarjoamme myös yksilöllisen huoltoaikataulun ja ajoneuvojenne käyttöön mukautetun huoltosopimuksen. Voit nauttia 2 vuoden varaosa- ja työtakuusta, joten voit työskennellä täysin rauhallisin mielin.

Olemme myös tukenasi erikoistuneilla vakuutus- ja rahoituspalveluilla, jotka koskevat Renault Trucks Master -autosi ostamista, leasing-vuokrausta ja vakuuttamista. Renault Trucks Financial Services -palvelun avulla voimme tarjota sinulle huolto- ja ylläpitosopimuksen, rahoituksen ja vakuutuksen samassa kokonaispaketissa.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin saat henkilökohtaista tukea.

Hyväksyn, että kun lähetän tämän lomakkeen, Renault Trucks tallentaa ja säilyttää henkilötietoni niin kauan kuin se on tarpeen annettujen tietojen arvioimiseksi ja voidakseen ottaa minuun yhteyttä uudelleen kyseisestä aiheesta. Tietojani voidaan myös siirtää Renault Trucksin yhteistyökumppaneille ja jakelijoille, jotka voivat käsitellä kysyntääni.
Set canonical URL
Off