Services

Renault Trucks, asiantuntijaverkosto

RENAULT TRUCKS, AN EXPERT NETWORK

AINA LÄHELLÄSI RENAULT TRUCKS -VERKOSTON KAUTTA.

Renault Trucksilla on 1 400 huoltopistettä eri puolilla Eurooppaa, ja ne auttavat sinua nopeasti ja tehokkaasti, missä ikinä oletkin.

AMMATTILAISTEN VERKOSTO AMMATTILAISILLE

Voit luottaa Renault Trucksin huoltopisteiden ammattilaisiin, jotka saavat säännöllisesti koulutusta uusimmista diagnostiikkatyökaluista ja joilla on korjaamolaitteet sekä työkalut ajan tasalla, jotka on tehty juuri sinun ajoneuvoasi varten.

A NETWORK OF PROS

 

ALKUPERÄINEN: RENAULT TRUCKSIN ALKUPERÄISET OSAT.

Logo Genuine

Renault Trucks -ajoneuvoihin suunnitellut ja hyväksytyt varaosat täyttävät vaativimmat vaatimukset luotettavuuden, turvallisuuden ja ympäristökriteerien osalta. Varaosamme ylläpitävät ajoneuvosi alkuperäistä suorituskykyä, jotta se täyttää liiketoimintasi vaatimukset: liikkuvuuden, sovittujen aikataulujen noudattamisen ja turvallisuuden.

 

AIDOT RENAULT TRUCKS VARAOSAT

24-7
Exchange

Tehdaskunnostettujen varaosien kunnostusprosessissa varaosien kuluneet osat korvataan alkuperäisosilla tai ne kunnostetaan uutta vastaaviksi. Aidot Renault Trucks tehdaskunnostetut varaosat ovat osa yrityksemme kestävän kehityksen politiikkaa, joka perustuu varaosien kierrätykseen.

  • Erinomainen hinta-laatusuhde.
  • Laatu ja suorituskyky täyttävät samat vaatimukset kuin uudet tuotteet.
  • Renault Trucks -ajoneuvoihin suunniteltujen ja hyväksyttyjen osien luotettavuus.
  • 2 000 tuotetta saatavana tehdastkunnostettuna

 

2 VUODEN TÄYSTAKUU

Garantie 2 ans

Renault Trucksin alkuperäisosat ovat osoitus pitkäaikaisesta sitoutumisestamme sinuun ja yritykseesi: maksimaalinen käyttöaika ja vähintään 12 kuukauden takuu, joka voidaan pidentää 24 kuukauteen, kun asennus tehdään valtuutetun Renault Trucks merkkihuollon toimesta.

2 VUODEN TAKUU VALTUUTETUN RENAULT TRUCKS MERKKIHUOLLON ASENTAMILLE VARAOSILLE.

Voit olla varma, että valtuutetut Renault Trucks -korjaamomme asentavat vain alkuperäisiä Renault Trucks -varaosia. Kaikki huoltotyöt tekevät pätevät teknikot, joita koulutetaan jatkuvasti. Korjaamomme on varustettu tehokkailla diagnostiikkajärjestelmillä, täydellä valikoimalla erikoistyökaluja ja uusimmalla dokumentaatiolla. Varaosien 2 vuoden täystakuu tarjoaa sinulle turvan ja erinomaisen vastineen rahalle.

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää verkostostamme ja varaosatarjouksistamme.