Asiakastarina

Renault Trucks D Cab 2.1 m - Espanja - Fandiño

Jakelu

6min
RENAULT TRUCKS D CAB 2.1 M - SPAIN - FANDIÑO

FANDIÑO

 

Fandiño on yksi tärkeimmistä yrityksistä pakasteaterioiden myynnissä ja jakelussa koko Luoteis-Espanjassa. Myyntiedustaja Jose Luis toimittaa päivittäin tuotteita kylmäkorilla varustetun Renault Trucks D 2.1 m -kuorma-auton ratissa.

RENAULT TRUCKS D CAB 2.1 M - SPAIN - FANDIÑO
Voitko kertoa meille työstäsi Fandiñon kanssa?

José Luis - Olen myyntiedustaja ja teen päivittäisiä toimituksia ympäri Asturian aluetta Renault Trucks D Cab 2.1 m:n ratissa. Fandino on myynyt ja jakanut pakastettuja elintarvikkeita yhteisöille ja ravintoloille lähes 60 vuoden ajan. Täällä Avilesissa koordinoimme jakeluverkostomme toimintaa Asturiassa, Kantabriassa, Leónissa, Zamorassa, Valladolidissa jne. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita, jotka on mukautettu asiakkaidemme tarpeisiin, alkupaloista jälkiruokiin. Kuljetus on keskeinen tekijä liiketoiminnassamme, sillä meidän on pystyttävä takaamaan tuotteiden laatu prosessin kaikissa vaiheissa, mikä tarkoittaa kylmäketjun säilyttämistä. Aloitan päiväni kello 7.00. Valmistelemme kollegoideni kanssa kuorma-autot toimituskierrosta varten. Kytkemme yön yli virransyötön pois päältä pakastetun ruoan säilyttämiseksi, valmistelemme asiakirjat ja lähdemme sitten liikkeelle. Teemme viikoittain ennalta määrättyjä toimituskierroksia, yleensä vakioasiakkaille. Päivämme päättyy noin kello 18-19. Kun olemme palanneet pääkonttoriin, lastataan ajoneuvoihin seuraavan päivän tilaukset.

 

 

Mikä tekee Renault Trucks D Cab 2.1 m -kuorma-autosta sopivan sinun toimintaasi?

J.L . - Ajoneuvo sopii täydellisesti tarpeisiimme ohjattavuuden, luotettavuuden ja kestävyyden osalta. Sen ansiosta voimme suunnitella päivittäisen työmme täysin rauhassa ja noudattaa asiakkaillemme antamiamme sitoumuksia. Meidän tarvitsee vain noudattaa huoltosuunnitelmaa, jotta vältämme rikkoutumiset, jotka haittaisivat työtämme ja viivästyttäisivät toimituksia. Näin ollen se antaa meille paljon turvallisuutta ja varmuutta. Tämä ajoneuvo yllätti minut myös alhaisella polttoaineenkulutuksellaan, vaikka ajan paljon kaupungeissa, kylissä ja vuoristoteillä, joilla kulutus on yleensä korkeampi.

Fandiño on toiminut alalla jo 60 vuotta, ja se on ottanut koko kylmäketjun täysin haltuunsa tuotteidensa laadun takaamiseksi. Sen ajoneuvot kulkevat vuosittain 60 000-70 000 kilometriä. Niiden ansiosta kuljettajat voivat odottaa työpäiväänsä täysin rauhallisin mielin ja noudattaa sitoumuksiaan asiakkaitaan kohtaan.

RENAULT TRUCKS D CAB 2.1 M - SPAIN - FANDIÑO
ALHAINEN KULUTUS

Tekniikan, aerodynamiikan ja älykkään ajotavan ansiosta polttoaineen kulutusta voidaan vähentää huomattavasti.

HELPPO KORIN KIINNITYS

Useita korin kiinnittämistä helpottavia mekaanisia ja sähköisiä varusteita on esiasennettu, ja ne on suunniteltu kaikenlaista toimintaa varten.

OHJATTAVUUS

Pienempi kääntösäde, lyhyt etuylitys ja kompakti ohjaamo tekevät D-malliston ajoneuvoista erittäin ketteriä.

Miten se toimii rakennetuilla alueilla ja vuoristoteillä?

J.L - Kierroksilla ja kylissä, joissa kuljen päivittäin, Renault Trucks D Cab 2.1 m todella helpottaa elämääni . Se on ketterä, antaa hyvän näkyvyyden, on helppo pysäköidä ja ajaa koostaan huolimatta. Sen ansiosta voin myös ajaa sujuvasti ruuhkaisissa paikoissa. Ja ennen kaikkea, mikä on erittäin tärkeää, voin pysäköidä alueille, joille pääsy voi olla rajoitettua ja vaikeaa. Vuoristoteillä, sen teho mahdollistaa minun ylittää vuoret vaikka maa maa on liukas talvella. Sitä on myös erittäin helppo ajaa, koska kaikki on ulottuvilla. Siinä on erittäin helppokäyttöinen vaihteisto sekä useita ajoapuvälineitä. Hidastin varmistaa, ettei minun tarvitse jarruttaa liikaa, jolloin voin ajaa täysin turvallisesti ja väsymättä.

PÄIVITYS...

KYLMÄKULJETUKSET ESPANJASSA: KUKOISTAVA ALA

Hedelmien ja vihannesten viennin vilkastumisen vuoksi espanjalaiset kuljetusliikkeet päivittävät ja laajentavat jatkuvasti lämpötilakontrolloitua ajoneuvokalustoansa.

KASVAVAT MARKKINAT

Vuonna 2015 espanjalaisten kylmäperävaunujen ja puoliperävaunujen rekisteröinnit kasvoivat 36 prosenttia. Erikoisvalmistajien ammattiyhdistyksen toimittamien virallisten lukujen mukaan näiden ajoneuvojen osuus segmentin myynnistä oli 40 prosenttia. Luvut kertovat paljon valvotun lämpötilakuljetuksen hyvästä tilasta Iberian niemimaalla.

LIIKETOIMINNAN ELPYMINEN

Tulostaso johtuu kiistatta taloudellisen toiminnan yleisestä elpymisestä ja Espanjan hedelmien ja vihannesten viennin hallitsevasta asemasta, joka perustuu maanteitse kuljetettaviin ja koko Euroopan unioniin toimitettaviin hedelmiin ja vihanneksiin. Espanja on tällä hetkellä Euroopan johtava tuoreiden hedelmien ja vihannesten viejä, ja se on kolmanneksi suurin viejä maailmassa Kiinan ja Yhdysvaltojen jälkeen.

REFRIGERATED TRANSPORT IN SPAIN - Renault truck D
SUOTUISA TALOUDELLINEN ILMAPIIRI

Tilanteen vuoksi kuljetusyritykset ovat lisänneet kapasiteettiaan ja kalustoaan ja säilyttäneet näin kilpailukykynsä Euroopan markkinoilla.

Miten arvioit ohjaamon mukavuutta?

J.L - Vietän paljon aikaa Renault Trucks D Cab 2.1 m:n ratissa, joten mukavuus merkitsee minulle turvallisuutta, sillä jos olen virkeämpi, olen valppaampi ja tehokkaampi. Istuimet ovat erittäin mukavat. Ohjauspyörän asentoa voi säätää, erityisesti syvyyden osalta. Myös pääntukea ja käsinojia voidaan säätää pitkiä matkoja varten. Tähän kuorma-autoon on myös helppo nousta. Työssäni meidän on noustava ohjaamoon ja poistuttava sieltä useita kertoja päivässä. Ja työskennellessäni kaupunkialueilla kuorma-autossa on arkaluontoisissa tilanteissa monia muita erittäin tärkeitä ominaisuuksia, kuten hätäjarrutus tai hyvä ohjattavuus. Tällöin voin täysin arvostaa ABS-järjestelmän ylivoimaisuuteen sekä ajoneuvon tienpitävyyteen. Yhteenvetona sanoisin, että Renault Trucks D-ohjaamo 2,1 m on kaikin puolin turvallinen työkone. Se on luotettava joka päiväisessä käytössä sekä monipuolinen ja kestävä kaikissa tilanteissa.

Set canonical URL
Off