Asiakastarina

Renault Trucks D - Italia - Fratelli Iapichino SRL

Jakelu

5min
RENAULT TRUCKS D - ITALY - FRATELLI IAPICHINO SRL

Fratelli Iapichino-yhtiö kuljettaa uusia ja käytettyjä autoja eri puolille Italiaa Renault Trucks D autonkuljetusautolla. Niin esimiehet kuin kuljettajatkin ovat tästä mielissään ajoneuvon kulutuksen, järeän rakenteen ja ajomukavuuden vuoksi.

FRATELLI IAPICHINO SRL

 

2008: yhtiö perustettu.

PÄÄKONTTORI: Colorno, Parma.

TOIMIALA: Tavaran huolinta ja jakelu.

TOIMINTAMAAT: Italia valtakunnallisesti.

14: henkilökunta, ml. 10 kuljettajaa.

AJOKILOMETREJÄ: 120 000–130 000 km vuodessa / ajoneuvo.

RENAULT TRUCKS D - ITALY - FRATELLI IAPICHINO SRL
Mikä on yrityksen toimiala?

Enzo Iapichino — Fratelli Iapichino SRL on perheyritys, jossa poika jatkaa isän jalanjäljissä. Kuljetamme lähes yksinomaan autoja, ja teemme yhteistyötä kaikkien merkkien kanssa. Finanssikriisin aikaan käytettyjen autojen osuus kasvoi hieman uusien autojen kustannuksella. Viimeksi kuluneen parin vuoden aikana uusien autojen myynti ja rekisteröinti on kuitenkin ollut kasvussa ja liiketoiminta jälleen vilkastumassa. Vuonna 2012 aloitimme kaluston laajentamisen hankkimalla ensimmäisen Renault Trucks ajoneuvon, joka oli Renault Premium 460. Sittemmin sillä on ajettu 500 000 km, määräaikaishuoltoja on tehty viisi, korjauksia ei ole tarvittu, ja öljyä on lisätty muutama litra 100 000 km:n välein... Toisin sanoen Renault Premium on ollut huoltokustannusten puolesta melkein ilmainen!

 

Mitä haasteita kohtaatte toimialallanne?

E. I. — Toimimme koko Italian alueella. Ajoneuvoillamme ajetaan siis sekä moottoriteillä, maanteillä että kapeilla ja mutkaisilla vuoristoteillä – joita Italiassa riittää – sekä suurissa kaupungeissa ja kylissä. Ajoneuvojemme on täten pärjättävä kaikkialla, ja niiden on oltava ketteriä ja luotettavia. Meillä on ollut hyviä ensikokemuksia Renault Premiumista, joten tänä vuonna päätimme hankkia uuden Renault Trucks D kuorma-auton. Muiden kuljetusliikkeiden tapaan polttoaine on meidän suurin kustannuserämme. Minä ja veljeni tarkistamme kunkin kuorma-auton kilometrikulutuksen, ja olemme havainneet, että Renault Trucks D:n keskikulutus on erinomainen.

NÄKÖKULMA
FRATELLI IAPICHINO SRL - Renault trucks D

Santo Zambaldo, Renault Trucks D kuljettaja.

– Aloitan yleensä aamukuuden ja seitsemän välillä kuljetus- ja purkutehtävien sekä määränpään mukaan. Ajan jälleenmyyjien luo, toimitan ajoneuvot ja palaan tänne hakemaan uutta kuormaa. On selvää, että Renault Trucks D on uuden sukupolven kuorma-auto. Kaikki tärkeä on kätevästi ulottuvilla, eikä minun enää tarvitse irrottaa otetta ohjauspyörästä, kun haluan käyttää hallintalaitteita. Ohjaamo on tilava ja makuusija mukava. Liikkuminen ajoneuvossa on helppoa, ja näkyvyys sekä ajoasento ovat erinomaiset. Mahdollisista vaaratilanteista varoittava kamera on erittäin hyödyllinen turvallisuutta parantava ominaisuus. Tämä kuorma-auto sopii työhöni täydellisesti!

Mitä mieltä olette Renault Trucks D:stä muutaman kuukauden käytön jälkeen?

E. I. — Nämä ensimmäiset kuukaudet ovat vahvistaneet käsitystämme Renault Trucksin ajoneuvoista ja asiakaspalvelusta. Renault Trucks D on todella luotettava. Vaihteet vaihtuvat erittäin hiljaisesti ja miellyttävästi. Kuljettajat ovat myös kertoneet, että ohjauspyörän takana tuntuu siltä kuin ajaisi linja-autoa! Kestävyyden, järeyden ja ketteryyden ansiosta se sopii myös ihanteellisesti kaukokuljetuksiin sekä kapeille, mutkaisille teille. Kuormaaminen ja kuorman purkaminen sujuvat mutkattomasti, ja se pärjää hyvin kaikissa tilanteissa, joita ajossa todennäköisesti tulee vastaan. Oman mielipiteeni lisäksi Renault Trucks D:n ominaisuuksia koskeva kuljettajapalaute on kuitenkin ollut paljonpuhuvaa. Meillä on keskinäiseen luottamukseen perustuva suhde kuljettajiin, ja haluamme, että he ovat tyytyväisiä ajoneuvoihin – sillä hehän niitä käyttävät. He viihtyvät todella hyvin ohjaamossa, ja makuusija on erittäin mukava. Ajoasento voidaan mukauttaa täydellisesti käsillä olevan tehtävään. Renault Trucks D käyttäytyy kuin henkilöauto. Käännöksissä se on erittäin vakaa eikä nojaa puoleen eikä toiseen.

 

 

Kuinka määrittelisit suhteesi Renault Trucks jälleenmyyjään?

E. I. — Olen erittäin tyytyväinen suhteeseen, joka välillemme on viime kuukausina muodostunut. Renault Trucksin edustajat ovat käyneet luonani, ja he ovat aina ystävällisiä ja erinomaisesti tavoitettavissa. Tässä on jälleenmyyjä, joka todella huolehtii asiakkaasta myös oston jälkeen. Hän esimerkiksi otti yhteyttä heti, kun ajoneuvot oli luovutettu, ja kertoi ominaisuuksista ja uusista toiminnoista, jotta voisimme käyttää niitä optimaalisesti. Erinomaisen Renault Trucks malliston salaisuus on pääasiassa sen luotettavuus ja alhaiset huoltokustannukset: ylimääräisiä korjauksia ei ole tarvittu viime vuosina lainkaan. Hämmästymme kerta toisensa jälkeen siitä, kuinka paljon lisäkilometrejä Renault Trucks D:stä saa irti!

 

Set canonical URL
Off