UUTISET, YRITYSINFO

Suunnittelu

renault trucks tyyli

SUUNNITTELU SÄÄSTÄMÄÄN POLTTOAINETTA

Renault Trucks on aina ennakoinut tulevaisuutta. Tinkimätön edistyksellisyys auton ulkonäön suunnittelussa on keskeinen osa yrityksen jatkuvan uudistumisen visiota. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille aina uusimmat ja parhaimman näköiset ratkaisut.

2012 - Hannoverin IAA-messujen yhteydessä Renault Trucks esitteli uuden teollisen suunnittelun tutkimustuloksen, kaukokuljetusauton, joka suuntautuu kaikilta osiltaan vahvasti polttoaineen säästöön. Renault Trucks kuorma-autojen aerodynamiikka on pitkälle kehittynyttä ja teknologia innovatiivista.

asiakkaiden tarpeet auton suunnittelun LÄHTÖKOHTANA

Le design Renault Trucks

Selkeän voimakkaat ja dynaamiset linjat luovat vahvan ja persoonallisen muotokielen: sen tuloksena jokaisella Renault Trucks –malliston autolla on yksilöllisen ulkonäkö. Todella hyvännäköinen auto on yksi syy Renault kuorma-autojen menestykseen.

 

 

Le design Renault Trucks

Tulevaisuuden kuorma-auton suunnittelu on monitasoinen kehitysprosessi. Se vaatii tiivistä yhteistyötä muotoilijoiden ja tuotannon välillä. Uusien mallien kehittäminen vaatii lukemattomia  erilaisia suunnitelmia ja luonnoksia, joiden perusteella valitaan tuotantoon tulevien mallien yksityiskohdat.

Muotoilussa ei ole kysymys vain suurten futurististen linjojen luomisesta. Yhtä tärkeää on sisätilojen ja ulkoisten muotojen  tarkka toteuttaminen. Pienetkin yksityiskohdat kuten ovien ja ikkunoiden kahvat ja säilytyslokeroiden kannet on tehtävä saumattomaksi osaksi kokonaisuutta. Yhdessä nämä luovat hyvältä näyttävän kokonaisuuden, jossa yksityiskohtien tekninen toimivuus ja edistyksellinen ulkonäkö tuovat asiakkaalle todellista lisäarvoa.

 

Renault Trucks TUOTEMERKIN ydin

Le design Renault Trucks

Muotoilu on tärkeä osa jokaisen Renault Trucks kuorma-auton omaleimaisuutta. Jokainen kuorma-auto kuvastaa valmistajansa ammattitaitoa. Samalla se on myös asiakkaansa käyntikortti ja edistää hänen yrityksensä imagoa. Jokaisessa autossa on timantin muotoinen Renault Trucks keulamerkki. Merkki kertoo kaikkialla maailmassa laadusta, kestävyydestä ja ranskalaisesta tyylpuhtaasta designista. Renault Trucks logo on suora linkki yrityksen keskeisiin arvoihin: muotoiluun johon kiteytyy jatkuva uudistuminen, huolenpito ja tehokkuus.