Kuljetusratkaisut

5 keskeistä kohtaa kuorma-autojen polttoaineenkulutuksen ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi.

5min
p041396

Tarkkaile kuorma-autojesi suorituskykyä Optifleetillä

Kalustonhallintatyökalujen käyttöönotto tekee ympäristöystävällisestä ajotavasta konkreettisempaa kuljettajillesi, osallistaa heidät yrityksen tavoitteiden saavuttamiseen pitkällä aikavälillä ja antaa sinulle mahdollisuuden arvioida tehtyjen ponnistelujen hyötyjä. Jotta tämä vähennys olisi tehokas, suosittelemme käyttämään Optifleetin kaltaista kalustonhallintatyökalua. Se on suunniteltu ja kehitetty yhdessä kuljetusalan ammattilaisten kanssa, ja sen avulla voit seurata kalustosi todellista polttoaineenkulutusta kuorma-autoittain ja matkakohtaisesti. Kaikista käytettävissä olevista datakohteista voit valita raportin niistä, jotka liittyvät toimintaasi eniten. Voit käyttää näitä tietoja tunnistaaksesi parhaat käytännöt ja parannukset, jotka on tehtävä tukeaksesi kuljettajiasi heidän ekologisessa ajossaan.

Polttoaineenkulutusta voidaan aina parantaa, ja jos noudatat näitä neuvoja, huomaat nopeasti, että kustannuksesi ja CO2-päästösi vähenevät huomattavasti. Näiden alojen asiantuntijamme ja asiantuntijamme osaavat tukea ja opastaa sinua Optifleet-ratkaisun mukauttamisessa toimintaasi.

Hyödynnä polttoainetehokkuusohjelmistoteknologiaamme

Vuosien varrella olemme sitoutuneet kehittämään ja tarjoamaan lukuisia teknisiä ratkaisuja, joiden tavoitteena on vähentää ajoneuvojemme polttoaineenkulutusta. Fuel Eco -pakettimme sisältää erilaisia innovaatioita ajoneuvojen polttoaineenkulutuksen vähentämiseksi, kuten konfiguroitavat moottorin pysäytys- ja käynnistystoiminnot, "teho"-tilan esto ja muuttuvavirtaiset pumput. Vakionopeudensäätimeen on integroitu myös "Eco Cruise Control" -tila, joka optimoi vaihteen vaihtamisen polttoainetalouden asettamiseksi etusijalle.

Lisäksi T-, T High-, C- ja K-mallistomme on varustettu uusilla DE11- ja DE13-moottoreilla, jotka yhdistettynä edistykselliseen tekniikkaan, kuten "Turbo Compound" -tekniikkaan ja erityispalveluihin, vähentävät polttoaineenkulutusta ja CO2-päästöjä merkittävästi, jopa -10 % (verrattuna edellisen sukupolven DTI 11- ja DTI 13 -moottoreihin). "Turbo Compound" mahdollistaa suuremman vääntömomentin kehittämisen alhaisilla moottorin kierrosluvuilla. Vastaavasti "Smart Torque Control" -ratkaisu maksimoi moottorin parhaan suorituskyvyn tarjoavalla vyöhykkeellä vietetyn ajan vaikuttamatta ohjattavuuteen. 

Lisäksi uusi 460 hv:n DE11-moottori, joka on saatavana D Wide- ja C 2.3 -ajoneuvojen voimansiirtoon, mahdollistaa polttoaineenkulutuksen alenemisen jopa 10 %.

Renault Trucks suosittelee myös ajoneuvon enimmäisnopeudeksi 88 km/h. Tämä on oletusarvoisesti asetettu tuotantolaitoksestamme lähtevien kuorma-autojen ajoneuvo-ohjelmistoon. Nopeuden rajoittaminen tällä tavoin vaikuttaa matka-aikaan vain muutaman minuutin verran, mutta vähentää polttoaineen kulutusta 1 % (samalla matkalla, joka ajetaan 90 km/h nopeudella)!

Valitse tehokkain ratkaisu kuorma-autojesi huoltoon ja kunnossapitoon.

Ajoneuvojen määräaikaishuoltovälien noudattaminen on tärkeää. Laiminlyöty öljynvaihto, alhainen rengaspaine tai pyöränsuuntauksen puute lisäävät polttoaineen kulutusta. Tästä syystä tarjoamme kalustollesi määräaikaisen huoltopalvelun käyttämällä AITOJA varaosia, jotka kattavat aidon valmistajan takuun, joka pitää huolletut ajoneuvot tiellä pidempään.

p041327

Käytä tiettyä kokoonpanoa, voiteluaineita ja lisävarusteita.

Vastuullisen ajotavan ja määräaikaishuollon lisäksi olemme kehittäneet teknisiä työkaluja, joilla voit optimoida kaupallisen kalustosi polttoaineenkulutuksen. Tämä edellyttää kuorma-autosi tarpeisiin sopivien moottorivoiteluaineiden käyttöä. Voit valita laajasta valikoimasta tehokkaita voiteluaineita, jotka vähentävät voimansiirron kitkaa ja suojaavat ajoneuvosi moottoria.

Kun konfiguroit ajoneuvojasi, sinun on otettava huomioon kaksi pääkriteeriä:

  • kuorma-autojenne kuljettama keskimääräinen kuorma
  • niiden kuljettaman maan pinnanmuodostus.

Vaatimuksistasi riippuen ohjaamme sinut valitsemaan sovellukseesi sopivan moottorin, jonka teho on oikea.

Samoin kuorma-auton polttoainetalouden parantamiseksi on tärkeää valita oikea vetoakseli ja lopullinen välityssuhde. Olemme kehittäneet tehokkaan työkalun, jonka avulla voit määrittää sopivimman vetoakselin edellä mainittujen kahden pääkriteerin ja käyttötarkoituksesi mukaan: suurin vaadittu keskinopeus, renkaiden sopivuus jne.

Kuorma-autollesi parhaiten sopivan kokoonpanon valinnassa on otettava huomioon myös aerodynamiikka, joka on usein unohdettu, mutta joka on äärimmäisen tärkeä. Renault Trucks T on suunniteltu jo konseptivaiheesta lähtien niin, että sen ilmanvastuskerroin on alhainen. Tästä syystä ohjaamo on muodoltaan puolisuunnikkaan muotoinen, takana leveämpi kuin edessä, ja tuulilasi on kallistettu 12 prosenttia taaksepäin. Ajoneuvo on myös vakiovarusteena varustettu integroidulla tuulensuojalevyllä, joka voidaan säätää viiteen eri asentoon. Jos polttoaineenkulutuksen vähentäminen on tärkein prioriteettisi, voit valita raskaat aerodynaamiset osat. Voit valita vahvistetut sivupoikkilevyt, alustan yläpuolella olevat verhoilun jatkeet tai ovien jatkopalat. Yhdessä nämä osat voivat vähentää polttoaineenkulutusta yli 1 %. Kun tämä suhteutetaan ajettujen kilometrien määrään, säästöt voivat olla huomattavat.

Olivatpa tavoitteesi polttoaineenkulutuksen vähentämisessä mitkä tahansa, ota meihin yhteyttä.

AERODYNAAMINEN SUUNNITTELU

Renault Trucks Aerodynamic Design

1- Erilaiset kattoluistit

Kiinteä (88 mm), käsin säädettävä 285-496 mm (nopea säätö) lisävaruste) - kokoontaitettavat sivuttaisohjaimet.

2 - 12° tuulilasin kallistus

3 - Puskuri, jossa on integroitu spoileri

4 - Puolisuunnikkaan muotoinen ohjaamo

2,3 m edessä ja 2,5 m takana.

5 - Suojuksen jatkeet

Rungossa ja ovien jatkeissa.

6 - Suojus, joka on integroitu optiseen lohkoon

7 - Pyöräkotelot

Parantavat ilmavirtausta ja vähentävät vettä roiskeita.

Hyväksyn, että kun lähetän tämän lomakkeen, Renault Trucks tallentaa ja säilyttää henkilötietoni niin kauan kuin se on tarpeen annettujen tietojen arvioimiseksi ja voidakseen ottaa minuun yhteyttä uudelleen kyseisestä aiheesta. Tietojani voidaan myös siirtää Renault Trucksin yhteistyökumppaneille ja jakelijoille, jotka voivat käsitellä kysyntääni.
Set canonical URL
Off