UUTISET, YRITYSINFO

Hybrys

renault trucks hybrys

Hybrys

Renault Trucks esittelee: Hybrys on innovatiivinen, kaupunkiajoon suunniteltu hybridiauto

Aivan uuteen muotoiluun perustuva Hybrys on Renault Trucksin näkemys kaupunkiliikenteen tulevaisuuden kuorma-autosta. Samalla se on edistyksellinen askel kohti hybriditeknologian avaamia uusia mahdollisuuksia laajentaa dieselin käyttöä polttoaineena.

Renault Trucks on eturivissä kehittämässä alhaisempaan polttoaineen kulutukseen ja uusiin energiamuotoihin perustuvia ajoneuvoja. Niiden avulla pyritään vähentämään öljypohjaisten polttoaineiden hinnan kallistumisesta ja riittävyydestä johtuvia ongelmia sekä keventämään ympäristörasitusta..

Renault Trucks tarjoaa ainutlaatuisen ympäristöystävällisen tuotemalliston niin kaupunkien jakeluliikenteeseen kuin rahtikuljetuksiin: energialähteinä ovat biodiesel, maakaasu, dieselin ja sähkön käyttöön perustuvan hybridi ja sähkö. Lähitulevaisuuden todennäköisin ratkaisu tulee olemaan Hybrys konseptiauton tyyppinen auto, jossa käytetään ns. rinnakkaisteknologiaa (diesel- ja sähkömoottorin yhdistelmä, jossa käyttövoima ja teho jakautuvat ajotilanteen mukaan).