Luopuminen - Sosiaalisessa mediassa jaetun valokuvan ja/tai videon käyttö

Off

Olet jakanut valokuvan, videon tai muun sisällön (jäljempänä "Käyttäjäsisältö") sosiaalisessa mediassa. Renault Trucks haluaa käyttää Käyttäjäsisältöä viestintä- ja markkinointitarkoituksiin (ja erityisesti verkkosivustoillamme).

Kun vastaat kutsuumme jakaa Käyttäjäsisältöäsi hashtagilla #YESRENAULTTRUCKS, hyväksyt, että Renault Trucks käyttää Käyttäjäsisältöäsi alla olevien ehtojen mukaisesti:

  • Myönnät Renault Trucksille oikeuden esittää, jäljentää, mukauttaa ja yleisemmin jakaa ja käyttää Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä julkaisemaasi Käyttäjäsisältöä sekä sosiaalisen median kahvaa, sosiaalisen median tunnusta, profiilikuvaa, kuvatekstejä ja sijaintitietoja, jotka olet mahdollisesti lisännyt sisältöösi ("Käyttäjäsisältö").
  • Renault Trucks ei tarjoa mitään korvausta Käyttäjäsisällön käytöstä.
  • Renault Trucksilla on lupa käyttää Käyttäjäsisältöä sekä painetussa että digitaalisessa muodossa, mukaan lukien julkaiseminen Renault Trucksin verkkosivustolla tai muissa digitaalisissa kanavissa.
  • Jos julkaisusi sisältää sitoumuksen tai suosittelun tuotteidemme ja palveluidemme puolesta, vahvistat lisäksi, että se on vilpitön ja totuudenmukainen ilmaus rehellisestä vakaumuksestasi, joka perustuu Renault Trucks -tuotteiden käyttöön, ja että olet julkistanut mahdollisen ilmaisen tuotekuitin tai kannustimen julkaisusi vastineeksi.
  • Vahvistat ja tunnustat, että: (i) olet kaikkien Käyttäjäsisältöön liittyvien oikeuksien omistaja ja/tai että kuka tahansa Käyttäjäsisältöön liittyvistä immateriaalioikeuksista tai henkilöllisyysoikeuksista hyötyvä henkilö on valtuuttanut sinut myöntämään tässä tarkoitetut oikeudet; että (ii) Renault Trucksin käyttö Käyttäjäsisällöstäsi ei riko mitään lakia tai kolmansien osapuolten oikeuksia. Renault Trucksilla on oikeus paljastaa henkilöllisyytesi kolmannelle osapuolelle, joka väittää Käyttäjäsisällön loukkaavan sen oikeuksia; ja että (iii) omistat valokuvissa esiintyvien henkilöiden kuvaoikeuksiin liittyvät luvat.
  • Renault Trucksilla on oikeus käyttää Käyttäjäsisältöä 5 vuoden ajan. Tämän ajanjakson jälkeen käyttöoikeus uusitaan hiljaisella sopimuksella 1 vuodeksi. Kumpikin osapuoli voi irtisanoa tämän suostumuksen. Suostumuksen peruuttamispäivästä alkaen Renault Trucks lopettaa kuvamateriaalin käytön uusien asiakirjojen julkaisemiseen. Käyttäjäsisällön poistaminen tietokannasta edellyttää hallinnollisista syistä kohtuullista viivytystä. Kaikkia julkaisuja, jotka sisältävät käyttäjäsisältöä ennen peruuttamispäivää, käytetään edelleen.

Tähän luopumiseen sovelletaan Ranskan lakia, ja kaikki tästä aiheutuvat riidat kuuluvat Lyonin tuomioistuimen yksinomaiseen toimivaltaan.

Irtisanominen osoitetaan sähköpostitse (contact_comj@renault-trucks.com) tai kirjattuna kirjeenä vastaanottotodistusta vastaan nykyiseen osoitteeseen: Service Juridique, 99 Route de Lyon, Boîte TER A60 2 10, 69806 Saint Priest CEDEX, Ranska.

Hyväksyt täten, että sinulle on ilmoitettu asetuksen (6. tammikuuta 1978 annettu laki ja GDPR) mukaisesti, että sinulla on oikeus tutustua Renault Trucksille toimitettuihin henkilötietoihin ja oikeus pyytää niiden oikaisemista. Näiden oikeuksien käyttäminen tapahtuu verkossa tai postitse (- AB Volvo - Att : Group Privacy Office, Dept AA14100, VGHQ, - SE-405 08 Göteborg, Suède).

 

Renault Trucks voi ajoittain päivittää tämän oikeuksien luovutuksen ehtoja: tarkista ne aina, kun Renault Trucks käyttää käyttäjäsisältöäsi, ennen kuin annat suostumuksesi.

Hyväksyt täten, että Renault Trucks saa käyttää minusta otettuja valokuvia ja/tai videoita edellä mainittujen ehtojen mukaisesti ja edellä mainittuihin tarkoituksiin.