Uutiset

Haussa 2022 nosturimestari

WCC
Hiabin World Crane Championship (WCC) -kilpailu, eli nosturikäytön maailmanmestaruuskisat vuodelle 2022 lähtee käyntiin Suomen karsintakilpailuilla toukokuun 31. päivänä Raisiossa. Renault Trucks on mukana Suomen osakilpailuissa.

Hiabin historian neljäs World Crane Championship (WCC) -kilpailu, eli nosturikäytön maailmanmestaruuskisat vuodelle 2022 lähtee käyntiin Suomen karsintakilpailuilla toukokuun 31. päivänä Raisiossa. Renault Trucks on mukana Suomen osakilpailuissa yhteistyössä Hiabin kanssa.

Suomen finaalin voittaja lähtee edustamaan maatamme Hannoverin IAA-messuille World Crane Championship 2022 -kilpailuun.  Suomen osakilpailut ovat kevään ja kesän aikana viidellä paikkakunnalla ja tapahtumissa.

WCC 2022 -KIERTUE:

31.5. RAISIO, HIAB SUOMI, klo 9–18Ystävyydenkatu 2, Raisio

1.6. HELSINKI, VUOSAARI, klo 9–18, Rahtarinkatu 5, Helsinki

2.6. TAMPERE, VOLVO TRUCK CENTER, klo 9–18, Nuutisarankatu 19, Tampere

16.7. HÄMEENLINNA, TAWASTIA TRUCK WEEKEND, klo 9–18, Kantolan tapahtumapuisto, Puusepänkatu 9, Hämeenlinna

12.8. ALAHÄRMÄ, OSAKILPAILU, klo 9–18, Puistotie 3 (Jorma Lillbackantie), Härmä

13.8. ALAHÄRMÄ, FINAALI POWER TRUCK SHOW, klo 9–18, Puistotie 3 (Jorma Lillbackantie), Härmä

KATSO WCC 2022 verkkosivut »

’’Suomen finaalin voittaja pääsee edustamaan Suomea MM-finaaliin Hannoverin IAA-messuille syyskuun lopussa. Palkinnot Hannoverissa ovat kärkikolmikolle huomattavat, joten kilpailuun kannattaa osallistua. Kilpailurata tulee olemaan täysin uusi, joten aiemmasta kisakokemuksesta ei sinänsä ole etua kenellekään. Yhteistyönä olemme rakentamassa Renault Trucksin kanssa 3-akselista C-sarjan alustaa, jossa nosturina on Hiab X-Hipro 192 E5 nosturi sekä Multilift Ultima 21SL koukkulaite. Nosturissa on lisäksi lisähydrauliikka kahdelle toiminnolle ja koukkulaitteessa Performance-paketti, joka takaa pikaliikkeet kippaukselle, lavan vaihdolle maahan sekä pikalasku”, Hiabin myyntipäällikkö Kimmo Kaunisto kertoo.

On hienoa olla mukana kansainvälisen kilpailun Suomen osakilpailuissa yhteistyössä Hiabin kanssa. Tuomme WCC-kiertueella esiin Renault Trucksin uudistunutta Evolution -mallistoa nosturiautokäyttäjille. Renault Trucks C-sarja on erinomainen valinta nosturi- ja vaihtolavalaitekäyttöön. Pystymme tarjoamaan erittäin kustannustehokkaan ja taloudellisen kokonaispaketin nosturikuljetuksiin. Renault Trucks C-sarja uudistui viime vuonna, joten WCC -kiertueella on näytillä ja tositoimissa uusi C Evolution kuorma-auto”, Volvo Finland Ab:n Renault Trucks myyntijohtaja Pasi Gerpe sanoo.

WCC 2022 KALUSTO

Kuormausnosturi HIAB X 192 E-5 HiPro

 • 5 hydraulista jatketta
 • Tukijalat radio-ohjatut
 • Lisähydrauliikka kahdelle toiminnolle
 • SAF puoliautomaattinen nosturin pysäköinti ja avaus nipusta
 • Nosturin radio-ohjaimella koukkulaitteen perustoimintojen ohjaus

Koukkulaite MULTILIFT Ultima 21SL.51

 • Laitepituus 5100 mm
 • Liukupuomi
 • Pääsylinterien painerajoitus
 • Vaakasiirron kevennys ilman rullia
 • Performance-paketti

Asennus

 • LS-hydrauliikka
 • Perälautahydrauliikka
 • 6 kpl led työvaloja, tasomajakat eteen ja taakse
 • Valaistut työkalulaatikot
 • Harja-, lapio- ja kankiteline työkaluilla

Kiertueautona on Renault Trucks C 6x2 ohjaavalla ja nousevalla taka-akselilla. Autossa on 440 hevosvoimainen ja 13-litrainen moottori, sekä automatisoitu Optidriver -vaihteisto.

Renault Trucks C 440 6x2

 • Moottori: 13l, 440hv
 • Vaihteisto: Optidriver, automatisoitu
 • Moottorivääntömomentti: 2200 Nm (teho 323 kW)

Lisätiedot: 

Kimmo Kaunisto, Myyntipäällikkö Cargotec Finland Oy / Hiab Suomi, 0401857767, kimmo.kaunisto@hiab.com

Pasi Gerpe, Myyntijohtaja, Renault Trucks, Volvo Finland Ab Puh. 050 505 8755, pasi.gerpe@renault-trucks.com 

Hiab - Hiab on maailman johtava kuormankäsittelylaitteiden, älykkäiden palvelujen sekä yhdistettyjen ratkaisujen toimittaja. Hiabin luokkansa johtaviin kuormankäsittelylaitteisiin kuuluvat HIAB-, EFFER- ja ARGOS-kuormausnosturit, LOGLIFT- ja JONSERED-metsäkuormaus- ja kierrätysnosturit, MOFFETT- ja PRINCETON-ajoneuvotrukit, MULTILIFT-vaihtolavalaitteet sekä ZEPRO-, DEL- ja WALTCO-merkkiset takalaitanostimet. Alan edelläkävijänä ja ylpeän 75-vuotisen historiansa ansiosta Hiab on sitoutunut olemaan asiakkaidensa ensisijainen kumppani ja ratkaisujen tarjoaja ja kehittämässä älykkään kuormankäsittelyn tulevaisuutta. www.hiab.fi

https://www.facebook.com/HiabSuomi

https://www.instagram.com/hiab_suomi/?hl=fi

Renault Trucks (Volvo Finland Ab) - Vuonna 1894 perustettu Volvo Group -konserniin kuuluva Renault Trucks toimittaa kuljetusalan ammattilaisille erilaisia ajoneuvoja (3,1-60t) ja palveluita, jotka on tehty jakelun, maansiirto ja kaukokuljetus - segmentteihin. Renault Trucksin ajoneuvot ovat järeitä ja luotettavia, ja niiden polttoaineenkulutus on alhainen, mikä mahdollistaa suuremman tuottavuuden ja käyttökustannusten hallinnan. Renault Trucks myy ja huoltaa ajoneuvojaan yli 1 500 huoltopisteen verkoston kautta ympäri maailmaa. Ajoneuvojen suunnittelu ja kokoonpano sekä useimpien komponenttien valmistus tapahtuu Ranskassa. Volvo Group on yksi maailman johtavista kuorma-autojen, linja-autojen, rakennuskoneiden sekä teollisuus- ja merimoottoreiden valmistajista. Konserni tarjoaa myös kokonaisia rahoitus- ja palveluratkaisuja.www.renault-trucks.fi 

Facebook Renault Trucks Suomi

Renault Trucks Suomi Instagram

 

WCC-mestari juliste

 

 

 

Set canonical URL
Off