Uutiset

Janne Sarasmäki vastaa Renault Trucks myynnistä Turun, Porin ja Forssan alueilla

Janne Sarasmäki
Janne Sarasmäki uusi Renault Trucks myyjä Volvo Truck Center Turussa

Nimitysuutinen

Janne Sarasmäki aloittaa uutena Renault Trucks myyjänä Volvo Truck Center lännen alueella 20.6.2022 alkaen. Jannen myyntialueena on jatkossa Turun lisäksi Porin, Rauman ja Forssan alueet.

Jannella on yli 20 vuoden kokemus kuljetusalalta laajasti eri tehtävistä. Viimeisimpänä hän on toiminut kuorma-automyyjänä Turun seudulla.

”Lännessä Renault Trucksin markkinaosuus on kasvanut tasaisesti joka vuosi. On erittäin hienoa, että saamme uuden kokeneen kuljetusalan konkarin vahvistamaan myyntiä”, Volvo Finland Ab:n Renault Trucks myyntijohtaja Pasi Gerpe sanoo.

Jannen aloitukseen asti Länsi-Suomen / Volvo Truck Center Turun, Porin ja Forssan alueiden Renault Trucks kuorma-automyyntiä hoitaa Jaakko Pitkäranta.

Janne Sarasmäen yhteystiedot 20.6.2022 alkaen: Janne Sarasmäki janne.sarasmaki@renault-trucks.com puh. 046 878 74 74 www.volvotruckcenter.fi/turku

Lisätiedot: Pasi Gerpe, Myyntijohtaja, Renault Trucks, Volvo Finland Ab Puh. 050 505 8755, pasi.gerpe@renault-trucks.com 

Renault Trucks (Volvo Finland Ab)

Vuonna 1894 perustettu Volvo Group -konserniin kuuluva Renault Trucks toimittaa kuljetusalan ammattilaisille erilaisia ajoneuvoja (3,1-60t) ja palveluita, jotka on tehty jakelun, maansiirto ja kaukokuljetus - segmentteihin. Renault Trucksin ajoneuvot ovat järeitä ja luotettavia, ja niiden polttoaineenkulutus on alhainen, mikä mahdollistaa suuremman tuottavuuden ja käyttökustannusten hallinnan. Renault Trucks myy ja huoltaa ajoneuvojaan yli 1 500 huoltopisteen verkoston kautta ympäri maailmaa. Ajoneuvojen suunnittelu ja kokoonpano sekä useimpien komponenttien valmistus tapahtuu Ranskassa. Volvo Group on yksi maailman johtavista kuorma-autojen, linja-autojen, rakennuskoneiden sekä teollisuus- ja merimoottoreiden valmistajista. Konserni tarjoaa myös kokonaisia rahoitus- ja palveluratkaisuja.

www.renault-trucks.fi 

Facebook Renault Trucks Suomi

Renault Trucks Suomi Instagram Renault Trucks Suomi Youtube