Uutiset

Raskaiden Renault Trucks C ja T E-Tech sähkökuorma-autojen ulkoasu julkaistu

SÄHKÖKUORMA- ja PAKETTIAUTOT

Renault Trucks E-Tech T

Raskaiden Renault Trucks C ja T E-Tech täyssähkökuorma-autojen sarjatuotanto tulee alkamaan Renault Trucksin Bourg-en-Bressen tehtaalla 2023. Uudet, jopa 44-tonnin yhdistelmämassan Renault Trucks sähköautot ovat jo ennakkotilattavissa. Ulkoasujulkistuksen yhteydessä esitellään myös Renault Trucksin uudistunut logo, joka tulee näkymään C ja T E-Tech kuorma-autoissa ensimmäisenä.

Renault Trucksin täyssähköisen raskaan kuljetuskaluston lanseeraus on merkittävä askel eteenpäin yrityksen sitoutumisessa maanteiden tavaraliikenteen hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen. Renault Trucks on nyt ainoa valmistaja, joka tarjoaa sähköisen ratkaisun kaikkiin kuljetustarpeisiin: 650 kg:n rahtipyörästä 44 tonnin puoliperävaunun vetoautoon ja työmaa-autoihin asti.

Suunnittelun uusi evoluutio

Uudet alueellisiin kuljetuksiin ja rakentamiseen tarkoitetut Renault Trucks C ja T E-Tech mallit saavat oman yksilöllisen ulkoasun, joka eroaa havaittavasti muissa voimalinjavaihtoehdoissa käytetystä. Renault Trucksin suunnittelijat päivittivät raskaiden E-Techien etuosan ilmeen pitäen kuitenkin muuten kuorma-auton ulkoasun harmonisena.

Renault Trucks C ja T E-Tech -malleissa on merkin muista sähköautoista tutut E-Tech mallien tunnisteet: siniset pölykapselit ja pystyraita ajoneuvon sivuilla, sekä Renault Trucks E-Tech merkit. Niissä on myös uusi sinisävyinen tunnus.

Turvallisuuden lisäämiseksi ajoneuvojen etuosaa on jatkettu 115 mm eteenpäin ja sivuille on sijoitettu tutkat. Rungossa on myös sisään vedettävä askelma, joka maksimoi akuille varatun tilan.

Täysin uudistetun etuosan ilmeen osalta Renault Trucksin suunnittelijat ovat saaneet inspiraationsa elektronisen musiikin maailmasta taajuuskorjainta muistuttavan kuvion avulla. Tämän sähkömekaanisen vaikutelman vahvistamiseksi ajoneuvojen etuosa on kokonaan maalattu.

Uusissa Renault Trucks C ja T E-Tech sähkökuorma-autoissa on myös uusi päivitetty logo. Etupaneeliin sijoitettu harjattu alumiinitimantti kiiltävällä mustalla taustalla antaa ajoneuvoille modernin ja hienostuneen ilmeen.

Uusi visuaalinen ilme: moderni ja sähköistymiseen sitoutunut valmistaja

Renault Trucksin visuaalisen identiteetin muutos, jota ilmentää moderni yksivärinen logo, vahvistaa Renault Trucksin sitoutumista liikenteen hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen.

Renault Trucks vastaa ilmastohaasteeseen jatkamalla entistä puhtaampien ja turvallisempien kuljetusratkaisujen kehittämistä asiakkaidensa matkalla kohti hiilineutraaliutta.

Uudet Renault Trucks E-Tech T ja C sähkökuorma-autot ovat jo ennakkotilattavissa. Renault Trucks C ja T E-Tech tuotannon on määrä alkaa vuoden 2023 lopussa Bourg-en-Bressessä, Ranskassa.

Katso uusi video

Renault Trucks (maahantuonti: Volvo Finland Ab)

Kuorma- ja pakettiautovalmistaja Renault Trucks on tarjonnut ammattilaisille kuljetusratkaisuja vuodesta 1894 alkaen kevyistä hyötyajoneuvoista raskaisiin kuorma-autoihin. Energiamuutokseen sitoutunut Renault Trucks tarjoaa polttoainetehokkaita ajoneuvoja ja täydellisen valikoiman 100 % sähkökuorma-autoja, joiden käyttöikää pidennetään kiertotalouden avulla. Renault Trucks on osa Volvo Group -konsernia, joka on yksi maailman johtavista kuorma-autojen, linja-autojen, rakennuskoneiden sekä teollisuus- ja laivamoottoreiden valmistajista.

Lisätiedot:

Juha Mattila, myyntijohtaja, Renault Trucks, Volvo Finland Ab, juha.mattila@renault-trucks.com, p. 040 543 4866 www.renault-trucks.fi 

Renault Trucks Suomi Facebook

Renault Trucks Suomi Instagram

Renault Trucks Suomi Youtube

#RenaultTrucksSuomi #SwitchToElectric

Set canonical URL
Off