Uutiset

Täysin uusi Renault Trucks Master Red EDITION: kustannustehokas moniottelija

Master 4 Face

Renault Trucks on ilmoittanut tuovansa markkinoille uuden sukupolven Renault Trucks Master Red EDITION -hyötyajoneuvon vuonna 2024. Tämä asiakkaan tarpeisiin räätälöity mallisto sisältää laajan valikoiman korityylejä, mikä korostaa Renault Trucksin sitoutumista tarjoamaan ammattilaisten tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja.

Renault Trucks esittelee uusimman version Renault Trucks Master Red EDITION -ajoneuvosta: monipuolinen, laajoilla liitettävyysominaisuuksilla optimoitu hyötyajoneuvo kaupunkikäyttöön. Sähköversio erottuu edukseen hiljaisuudellaan, käytönaikaisesta CO2-päästöttömyydestä ja mahdollistaa rajoittamattoman pääsyn kaikille kaupunkialueille, samalla säilyttäen paikallisten asukkaiden elämänlaadun.

Täysin uusi, aerodynaaminen ja suorituskykyinen ajoneuvo

Renault Trucks E-Tech Master Red EDITIONin täysin uuden aerodynaamisen muotoilun ansiosta energiankulutus on huomattavasti pienempi, jopa 21 % edelliseen sukupolveen verrattuna. Sähkökäyttöiset versiot akustot 40 kWh:n tai 87 kWh:n tarjoavat jopa 410 km:n WLTP-kantaman.

Polttomoottoriversiot, joissa on uusi, taloudellisempi moottori, tarjoavat paljon pienemmät C02-päästöt. Renault Master Red EDITIONin polttomoottorin teholuokitukset vaihtelevat 105–170 hv välillä. Mallistoon on saatavilla uusi 9-vaihteisen automaattivaihteiston, joka lisää ajonautintoa ja mukavuutta.

Kattava mallisto, joka on räätälöity jokaiseen toimintaan

Renault Trucks Master Red EDITION erottuu muista muunneltavuudeltaan ja lukuisista räätälöintimahdollisuuksistaan. Ajoneuvo on saatavana viidellä eri korimallilla, ja myös päällirakennettuna tehtaalta kippilavalla tai erilliskorilla, tällöin varusteet ovat optimoitu ajotehtävää varten. Saatavilla on myös henkilökuljetusmallit. Renault Trucks -verkosto tarjoaa myös laajan valikoiman muita varusteita kunkin sektorin vaatimuksiin.

Renault Trucks Master Red EDITION on valmiiksi varustettu laajoilla valmiuksilla, jotka helpottavat päällirakentamista.

Renault Trucks on myös suunnitellut neljä lisävarustepakettia, jotka tekevät ajoneuvosta entistä paremmin eri tehtäviin soveltuvan

  • "Delivery" jakelukuljetuksiin,
  • "Parking Assist" kaupungissa liikkumisen helpottamiseksi,
  • "Storage" kuormatilan optimoimiseksi,
  • "Driver Assist" varmistamaan kuljettajan ja muiden tiellä liikkujien turvallisuus.

Edistyneet mukavuus- ja turvallisuusominaisuudet

Renault Trucks Master Red EDITION- ja Renault Trucks Master E-Tech Red EDITION -malleissa on vakiona kattavat varusteet, jotka lisäävät ajomukavuutta, mukaan lukien kuljettajalle muotoiltu kojelauta, 10,1 tuuman lisänäyttö, induktiolaturi ja yhteensopivuus Apple CarPlayn ja Androidin Auto kanssa, Google-palvelut, automaattinen ilmastointi ja runsaat säilytystilat. Renault Trucks Master E-Tech Red EDITIONissa on täysdigitaalinen mittaristo vakiona.

Lisäksi uudet edistyneet kuljettajaa avustavat järjestelmät (ADAS) lisäävät turvallisuutta ja ajomukavuutta. Uudessa Renault Trucks Master Red EDITIONissa on mukautuva vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin, pysäköintianturit (takana, edessä ja sivulla), peruutuskamera, kaista-avustin, kuolleen kulman varoitus ja liikennemerkkien tunnistus.

Parantuneella kääntösäteellä Renault Trucks Master Red EDITION tarjoaa optimaalisen ketteryyden, mikä helpottaa liikkumista kaupunkien keskustojen ahtaissa paikoissa.

Renault Trucks Master Red EDITIONissa on erottuvia design-elementtejä, jotka ovat merkille ominaisia. Ensinnäkin se erottuu edukseen jäähdyttimen säleikkönsä ansiosta, jota koristaa punainen nauha. Siinä on punaiset EDITION-tunnukset sivuilla ja muusta mallistosta tuttu tunnuskilpi takaovessa. Punaiset turvavyöt, ainutlaatuiset istuinpäälliset ja lattiamatot tekevät matkustamosta huomattavan viihtyisän.

Laajat palvelut optimaaliseen tuottavuuteen

Renault Trucks Master Red EDITIONin diesel tai sähköinen versio on täysin liitettävä, joka mahdollistaa uusien palveluiden kehittämisen. Dynaaminen huoltosuunnitelma mahdollistaa huoltotoimenpiteiden optimoimisen, jotta hyötyajoneuvoasiakas saa mahdollisimman hyvän kannattavuuden. Kuljettaja saa käyttöönsä sovelluksen, jonka avulla hän voi vastaanottaa autostaan ilmoituksia ja esimerkiksi seurata latauksen edistymistä.

Renault Trucksin osaaminen auttaa myös hyötyajoneuvojen omistajia

Hyötyajoneuvojen asiakkaat hyötyvät Renault Trucksin laajasta verkostosta ja ammattilaisten osaamisesta. Korjaus- ja huoltotoimenpiteet tehdään koulutettujen ammattilaisten toimesta, oli kyseessä diesel- tai sähköajoneuvo. Renault Trucks -verkosto tarjoaa hyötyajoneuvoasiakkailleen laajat aukioloajat (myös lauantaisin) ja ammattitaitoisen henkilökunnan, jonka avulla voidaan vastata yritysasiakkaiden tarpeisiin.

Renault Trucks Master Red EDITIONin tekniset ominaisuudet

Kokonaismassa: Jopa 4 t

Kantavuus: Jopa 1600 kg (3,5 t alustamalli)

Lavapaikat: Jopa 5 eurolavapaikkaa

Sähköinen voimalinja: Maksimiteho: 105 kW / Maksimivääntö: 300 Nm

Akkukapasiteetti: Jopa 87 kWh

Toimintasäde: Jopa 400 km rajoitettuna 90 km/h

Latausaika: 40 minuuttia 15 %:sta 80 %:iin 130 kWh latausteholla

Hinauskapasiteetti: maksimissaan 2.5 t 

Lisätietoja:

Juha Mattila, myyntijohtaja, Volvo Finland Ab, Renault Trucks

juha.mattila@renault-trucks.com, puh. 040 543 4866

Teemu Saikko, tuotepäällikkö, Volvo Finland Ab, Renault Trucks

teemu.saikko@renault-trucks.com, puh. 046 8787 334

Renault Trucks

Kuorma-autovalmistaja Renault Trucks on tarjonnut ammattilaisille kuljetusratkaisuja vuodesta 1894 lähtien. Mallisto kattaa kevyet hyötyajoneuvot raskaisiin kuorma-autoihin asti. Energiamuutokseen sitoutunut Renault Trucks tarjoaa polttoainetehokkaita ajoneuvoja ja täydellisen valikoiman 100 % sähkökuorma-autoja, joiden käyttöikää pidennetään kiertotalouden avulla.

Renault Trucks on osa Volvo Group -konsernia, joka on yksi maailman johtavista kuorma-autojen, linja-autojen, rakennuskoneiden sekä teollisuus- ja laivojen moottoreiden valmistajista. Konserni tarjoaa myös kokonaisvaltaisia rahoitus- ja palveluratkaisuja.

Avainlukuja:

9 450 työntekijää maailmanlaajuisesti

4 tuotantolaitosta Ranskassa

1 400 myynti- ja huoltopistettä maailmanlaajuisesti

59 000 myytyä ajoneuvoa vuonna 2022

Set canonical URL
Off