Uutiset

Urakointi J-P Heikkilä Oy:lle uusi Renault Trucks C puuauto

Timber truck

Jälleen uusi C-sarjan puuauto liikenteeseen

Renault Trucks luovutti marras- joulukuun vaihteessa 2023 Tervakoskelaiselle Urakointi J-P Heikkilä Oy:n ajoihin uuden C 520 8x4 puuauton Alucarin varustelulla.

”Vanha auto tuli vaihtoikään ja meillä autoja uusitaan tasaisesti, jottei jäisi investointivelkaa. Hankintaan vaikutti tietenkin kokonaisedullisuus ja Renault Trucksin uusi innovatiivinen mallisto. Myös hyvä huoltoverkosto on tärkeä, koska autolla ajetaan noin 250 000 km vuodessa. Hyväkin auto tarvitsee huoltoa. Investointipäätöksissä valitsemme aina meille itsellemme parhaan ratkaisun, emmekä pelkää olla innovatiivisia ja edelläkävijöitä alallamme. Meillä on myös käytössä mm. tämän auton vetävänä markkinoiden keveimpiä peräkärryjä Weckmanin valmistama 4- tolppainen kärry. Pyritään olemaan aina ajan hermolla,” yrittäjä Jari-Pekka Heikkilä kertoo.

”Ensikokemukset C-sarjan puuautosta ovat olleet hyviä. Tehot ja väännöt riittävät hyvin työn tekoon. ’Pieni’ moottori (13L) on todella pirteä ja vääntävä kokemus, vetää hyvin,” yrittäjä Heikkilä jatkaa.

Urakointi J-P Heikkilä Oy:n tarina alkoi vuonna 2006 T:mi Jari-Pekka Heikkilä nimellä. ”Silloin olimme vain kaksi nuorta yrittäjää, ja toimimme yhden traktorin ja yhden ruohonleikkurin voimin. Nyt kalustoomme kuuluu koukkuvaihtolava-autoja, kasettiautoja, pyöräkuormaajia, traktoreita ja puutavarayhdistelmiä. Lisäksi meillä on kalustossamme useita lisälaitteita, joilla työt onnistuvat monipuolisesti. Toiminnan laajentuessa vaihdoimme yhtiömuodon osakeyhtiöksi vuonna 2015”, Heikkilä kertoo. Yritys työllistää tällä hetkellä noin kaksikymmentä henkeä ja toiminta-alue on koko Etelä-Suomi.

”Olemme pieni toimija ja teemme työtä suurella sydämellä. Meille on oikeasti tärkeää, että asiakas on tyytyväinen palveluumme,” Jari-Pekka sanoo.

Auton luovutti Volvo Truck Center Tampereen ja Lahden alueiden Renault Trucks myyjä Arto Matinlassi.

”Kiinnostus Renault Trucks tuotteita kohtaan myös puunajoon on lisääntynyt, ja juuri luovutettu Renault Trucks C 520 8x4 on tyylikäs ja toimiva ratkaisu kyseiseen ajotehtävään. Meiltä löytyy myös juuri valmistunut C 520 tridem Alucar -puuautovarustuksella nopeaan toimitukseen,” Matinlassi kertoo.

Renault Trucks C 520 8x4 puutavara-auto:

  • Teho 520 hv, vääntö 2550Nm
  • Vaihteisto Optidriver Xtended AT 2613 ryöminnällä
  • Vetävät akselit PMR2661B napavälitys
  • Rautajousitus
  • 2. akseli ilmajousituksella, nostettava 
  • 4. akselilla kevennys

Alucarin puuautovarustelu;

* Exte A7- alumiinipankot

* HD Alumiinisermi kourakololla

* mekaaniset kuormankiristimet

* työkalulaatikot

* nosturitupet

* nosturihydrauliikka

* vetovarustus TAV- vetokita servolla

Kokonaismassa 76 tn

Automaattinen ilmastointi, webasto ajastimella, kamerajärjestelmä

Tehokkaat LED-valot

RST Steel- raudat LED- lisävaloineen

Lisätietoja:

Arto Matinlassi, puh. 050 304 5000, arto.matinlassi@renault-trucks.com

Juha Mattila, myyntijohtaja, Renault Trucks, Volvo Finland Ab, puh. 040 543 4866, juha.mattila@renault-trucks.com

Renault Trucks myynnin yhteystiedot: www.renault-trucks.fi/yhteystiedot

https://www.jpheikkila.com/

Renault Trucks

Kuorma-autovalmistaja Renault Trucks on tarjonnut ammattilaisille kuljetusratkaisuja vuodesta 1894 lähtien. Mallisto kattaa kevyet hyötyajoneuvot raskaisiin kuorma-autoihin asti. Energiamuutokseen sitoutunut Renault Trucks tarjoaa polttoainetehokkaita ajoneuvoja ja täydellisen valikoiman 100 % sähkökuorma-autoja, joiden käyttöikää pidennetään kiertotalouden avulla. Renault Trucks on osa Volvo Group -konsernia, joka on yksi maailman johtavista kuorma-autojen, linja-autojen, rakennuskoneiden sekä teollisuus- ja laivojen moottoreiden valmistajista. Konserni tarjoaa myös kokonaisvaltaisia ​​rahoitus- ja palveluratkaisuja.

 

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää

Hyväksyn, että tietoni säilytetään, jotta minuun voi olla yhteydessä.
Minulle voi lähettää Renault Trucks uutiskirjeen.
Set canonical URL
Off