Uutiset

Uusi K Evolution maansiirtoauto MRKL Jouni Ojala Oy:lle

Maansiirto

Ojala
Suomen ensimmäinen Renault Trucks K Evolution maansiirtoauto MRKL Jouni Ojala Oy:lle Turkuun

Suomen ensimmäinen Renault Trucks K Evolution maansiirtoauto luovutettiin Turkulaisen MRKL Jouni Ojala Oy:n ajoon.

Maansiirtokuljetuksiin erikoistunut MRKL Jouni Ojala Oy otti alkuvuodesta 2022 käyttöön uuden, raskaisiin maansiirtokuljetuksiin tarkoitetun Renault Trucks K 440 Evolution kuorma-auton. Neliakselinen, polttoainetaloudellisella DTI 13 dieselmoottorilla sekä edistyksellisellä Optidriver-vaihteistolla varustettu auto on järjestyksessään jo kolmas MRKL Jouni Ojala Oy:lle toimitettu Renault Trucks K -sarjan kuorma-auto.

”Aikaisemmat hyvät kokemukset vaativiin olosuhteisiin ja raskaille kuormille tarkoitetuista Renault Trucks kuorma-autoista tukivat ja vaikuttivat hankintapäätökseen. Renault Trucks K-sarjassa on erittäin tukeva rakenne, kestävä voimalinja ja hyvä maavara, mitkä mahdollistavat työskentelyn kaikissa ajateltavissa olevissa maastoissa ja työkohteissa”, yrittäjä Jouni Ojala summaa.

 Huippuunsa viritettyä ergonomiaa

Renault Trucks esitteli Evolution-mallipäivityksessä 2021 lukuisia uudistuksia K-sarjan jo entuudestaan avaraan ja valoisaan ohjaamoon. Näistä tärkeimpiin lukeutuvat uusi, kolmeen suuntaan säädettävä ohjauspyörä, avaimeton käynnistys ja edistyksellinen tabletti- ja älypuhelinteline, jonka avulla kuljettaja voi vaivattomasti käyttää useita laitteita samanaikaisesti ja ladata niiden akkuja kahden USB-C-liitännän kautta. Uudistusten ansiosta kuljettajan työpäivästä tulee vielä aikaisempaakin sujuvampi.

MRKL Jouni Ojala Oy:n uuden Renault Trucks K Evolution maansiirtoauton päiväohjaamo on varustettu kuljettajamukavuutta kohentavalla täysilmajousituksella ja turvallisuutta lisäävällä katvekameralla, joka tuo kuvaa auton oikealle puolelle jäävästä katvealueesta kojelaudan suurikokoiseen monitoiminäyttöön.  Kuorma-autonkuljettaja Jouko Helttula on vakuuttunut uudistuneen Renault Trucks K-sarjan uusista ominaisuuksista:  ”Miellyttävän ajoasennon säätö sujuu nyt vaivattomasti ja kasvaneet säätövarat ovat erittäin tervetullut uudistus. Maansiirtoajossa kuljettajalta kysytään erittäin suurta tarkkuutta, ja ajotuntuma on pitkälti juuri ajoasennosta kiinni. Maininnanarvoisia uudistuksia ovat lisäksi oikealle käännyttäessä päälle kytkeytyvä kamera ja lasinpyyhinautomatiikka, mikä säätää automaattisesti ja kelin mukaan pyyhkimien nopeutta." Korkea maavara ja erinomainen näkyvyys ovatkin jo tuttuja aikaisemmista talossa olevista K-sarjalaisista. Vuonna 2018 Ojalalle tulleessa Renault Trucks K-sarjalaisessa on pienempi 11-litran DTI 11 -moottori, ja toinen vuonna 2020 taloon tullut K-sarja oli 13-litrainen. "Tämä uusi 13-litrainen K-sarjalainen on entistäkin tehokkaampi. Vaikuttaisi myös siltä, noin kuukauden käyttökokemuksen perusteella, että se on hieman polttoainetaloudellisempi,” kuorma-autonkuljettaja Jouko Helttula kertoo.  Jouko on ajanut ammatikseen raskaita kuorma-autoja jo usean vuosikymmenen ajan. ”Autot ja etenkin kuljettajaa avustavat järjestelmät ovat kehittyneet positiiviseen suuntaan.”

Raskaisiin maansiirtotehtäviin tarkoitetun Renault Trucks K Evolution 8x4 maansiirtoauton 13 -litran DTI 13 dieselmoottori täyttää uusimman Euro 6 Step E -päästöstandardin asettamat vaatimukset. Yrittäjä Jouni Ojala on erittäin tyytyväinen Renault Trucks kuorma-autoihin. ”Etenkin nämä uudet K-sarjan autot ovat osoittautuneet tosi hyviksi ja kestäviksi autoiksi.”

Renault Trucks K-sarja - Luotu raskaisiin maansiirtotöihin.

Kysy lisää Renault Trucks myynnistä: www.renault-trucks.fi/yhteystiedot