Uutiset

UUSI MASTER BRINGO PAKETTIAUTO

Jakelu

NEK Bringo

Renault Trucks Matser Bringo - Uusi kustannustehokas pakettiautoratkaisu kuntiin, kaupunkeihin ja lähijakeluajoon Renault Trucks Master Bringo Kiertueella 21.4.-2.6.2021 Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: www.nek.fi/bringo  

NEK ja Renault Trucks ovat yhdessä kehittäneet uuden konseptin matalalle alustalle rakennetun Bringoksi nimetyn -pakettiauton. Bringo sisältää Renault Trucks Master matalan alustan ja päällirakentaja NEK:in korin yhdessä, vakioituna ja kustannustehokkaana pakettiratkaisuna. Bringo on turvallinen valinta esimerkiksi ruoka- ja tavarakuljetuksiin. Master Bringo on B-kortilla ajettava käytännöllinen ja näppärä vaihtoehto tilaavaa pakettiautoa harkitsevalle. Ramppi ja matala lattia tekevät raskaidenkin tavaroiden lastaamisesta helppoa.

”Nimensä mukaisesti uusi Bringo tuo ja vie. Kehitimme tämän auton yhdessä Renault Truckin kanssa helpon hankinnan ketteräksi pakettiautoksi, erityisesti esim. kuntalogistiikan erilaisiin tarpeisiin. Mutta auto sopii yhtä lailla erinomaisesti yleisautoksi yksityisille toimijoille, kuten esimerkiksi ruokakuljetuksiin, rakennustyömaille, kodinkoneliikkeille jne.” Tero Saari NEK Oy:ltä kertoo.

”Koska Renault Trucks Master Bringo on rakennettu matalalle alustalle, säästetään painossa ja hinnassa, kun takalaitanostinta ei tarvitse asentaa. Tämän takia myös hinnoittelu pysyy asiakasystävällisenä ja kustannustehokkaana. Haluamme tehdä pakettiautohankinnan mahdollisimman helpoksi, jotta esim. jakeluyritykset, kaupat, vuokraamot tai vaikkapa muuttoyritykset voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa”, myyntijohtaja Pasi Gerpe Renault Trucksilta kertoo.

Ergonominen ja turvallinen työympäristö

Ramppi ja matala lattia tekevät raskaidenkin tavaroiden lastaamisesta helppoa. Bringo tarjoaa turvallisen työympäristön, on helppokäyttöinen ja B-kortilla ajettava. Kompaktin kokoisen ajoneuvon sisätila on räätälöitävissä moneen käyttöön, ruokakuljetuksista postin ja tavaran jakeluun jne.

Ruokakuljetukset hygieenisesti Kuumana kuljetettavien elintarvikkeiden lämpötilan täytyy pysyä vähintään +60 °C:ssa. Bringo voidaan varustaa niin, että kaikki vaaditut kriteerit täyttyvät ja tasainen kuljetuslämpötila voidaan ylläpitää koko kuljetuksen ajan.

Bringo ehkäisee myös elintarvikkeiden saastumista. Kuljetustilan antibakteerisilla pinnoilla kuolee 99 % kaikista patogeeneista 24 tunnin aikana. Bringo on päättäjälle turvallinen hankinta, sillä se täyttää kaikki elintarvikeviranomaisen ruokakuljetuksille asettamat vaatimukset.

Tekninen erittely - Renault Trucks Master Platform

Moottori Teho: 145 hv/107 kW - 3500 r/min

Vääntö: 360 Nm 1500 - 2500 r/min

Vaihteisto Manuaali

Varusteina mm.:

  • Levennetty takaraideväli

  • Ilmastointi

  • Webasto

Kokonaismassa 3500kg, B-ajokortti

Perusvarusteltuna kantavuus 1100kg

Koriin ja autoon saatavissa laajasti lisävarusteita eri kuljetustarpeisiin.

  • Korin ulkopituus 4400 mm Korin ulkoleveys 2250 mm

  • Sisäpituus 4320 mm Sisäleveys 2170 mm

  • Korin sisäleveys pyöräkotelojen välissä n. 1350 mm

  • Korin sisäkorkeus 2230 mm

  • Kokonaiskorkeus n. 2890 mm

Renault Trucks Master Bringon saa myös täyssähköisenä versiona. Renault Trucks & NEK Oy: Bringo Roadshow Tutustu uuteen Renault Trucks Master Bringoon kiertueella:

Seinäjoki 21.–22.4. (ke–to) klo 10-17. Käyttöauto Oy, Pohjankaari 2, Seinäjoki

Tampere 26.–27.4. (ma–ti) klo 10-17. Volvo Truck Center Tampere, Nuutisarankatu 19, Tampere

Lahti 6.5. (to) klo 10-17. Volvo Truck Center Lahti, Jatkokatu 1, Lahti

Kouvola 10.5. (ma) klo 10-17. Raskaspari Oy, Alakyläntie 25, Kouvola

Mikkeli 11.5. (ti) klo 10-17. Raskaspari Oy, Kinnarinkatu 3 A, Mikkeli

Jyväskylä 17.–18.5. (ma–ti) klo 10-17. Volvo Truck Center Jyväskylä, Huletie 10, Jyväskylä

Kuopio 19.–20.5. (ke–to) klo 10-17. Volvo Truck Center Kuopio, Mestarinkatu 3, Kuopio

Oulu 24.–25.5. (ma–ti) klo 10-17. Wetteri Power Oy, Poikkimaantie 31, Oulu

Vantaa 27.–28.5. (to–pe) klo 10-17. Volvo Truck Center Vantaa, Osumakuja 4, Vantaa

Turku 1.–2.6. (ti–ke) klo 10-17. Volvo Truck Center Turku, Avantintie 20, Turku

Tapahtuma toteutetaan turvallisesti, rajoitukset huomioon ottaen. Ilmoittaudu koeajolle NEK:in sivuilla: www.nek.fi/bringo Bringo myynti Renault Trucks ja Volvo Trucks jälleenmyyjät kautta maan:

Volvo Truck Center, Wetteri Power Oy, Käyttöauto Trucks, Raskaspari Oy, Auto-Kilta Trucks Lisätietoja:

Pasi Gerpe, myyntijohtaja, Renault Trucks, Volvo Finland Ab Puh. 050 505 8755, pasi.gerpe@renault-trucks.com Tero Saari, myyntipäällikkö NEK Oy, Puh. 050 367 5124, tero.saari@nek.fi Renault Trucks, Volvo Finland Ab Renault Trucks tuotemerkki kuuluu Volvo Group -konserniin ja toimittaa monipuolisia palveluita ja ajoneuvoja painoluokissa 2,8-120 t jakelu-, maansiirto- ja kaukokuljetuksiin. Renault Trucks kuorma-autot tunnetaan kestävyydestään ja järeydestään sekä pienestä polttoaineenkulutuksesta, minkä vuoksi kuljetusasiakkaiden tuottavuus ja käyttökustannusten hallinta paranee. www.renault-trucks.fi NEK Oy: Päällirakenteet vankalla kokemuksella NEK Oy on toimialallaan yksi Pohjois-Euroopan merkittävimmistä korivalmistajista. Tuotekehityksen edelläkävijänä näytämme suuntaa ja tarjoamme uusia mahdollisuuksia asiakkaillemme. Tuotteidemme laatu, toimitusaikojen pitävyys ja markkinoiden tehokkain After sales -palvelu tukevat liiketoimintaa nopeasti ja täsmällisesti. NEK Oy tunnetaan laadusta, lujuudesta, sekä toimitusvarmuudesta. www.nek.fi

Set canonical URL
Off