Uutiset

Uusiin Renault Trucks tilauksiin huolto- ja korjaussopimus huoltosopimuksen hinnalla

Renault Trucks sopimus

Renault Trucks tarjoaa uusiin T, T High sekä C-sarjan tehdastilauksiin Excellence huolto- ja korjaussopimuksen Reference -huoltosopimuksen hinnalla. Kampanja on voimassa uusiin kuorma-autotilauksiin 31.1.2024 asti. 

Renault Trucksin Excellence -huolto- ja korjaussopimus sisältää ajoneuvon huollot huoltosuunnitelman mukaan ja tarvittavat korjaukset. Tällä taataan ajoneuvon tuottavuus kaikissa tilanteissa. 

“Kokemukset Renault Trucks T, T High ja C malliston kanssa ovat niin hyviä, että voimme luvata sopimustason korotuksen kaupan päälle. Asiakas tekee Reference huoltosopimuksen uuteen kuorma-autotilaukseensa vähintään 36kk ajaksi, ja saa tällä huoltosopimuksen hinnalla suoraan Excellence huolto- ja korjaussopimuksen 36kk ajaksi”, Volvo Finland Ab:n Renault Trucks myyntijohtaja Juha Mattila sanoo. 

”Asiakkaiden hyvän palautteen rohkaisemana olemme lähteneet tarjoamaan Excellence sopimusta Referencen hinnalla. T, T High ja C-sarjan autot on todettu toimiviksi ja kustannustehokkaiksi tuotteiksi. Tarjoamallamme sopimuskorotuksella kustannustehokkuus paranee entisestään”, myyntijohtaja Juha Mattila täsmentää. 

Excellence sopimuksella ajoneuvo on kaikissa tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla käytettävissä asiakkaan liiketoimintaan. ”Mielenrauhaa tuo se, kun huolto- ja korjauskustannukset ovat tiedossa pitkälle tulevaisuuteen. Samalla avaamme etäyhteydet, jotta voimme optimoida kuorma-auton huoltotarpeet”, jälkimarkkinajohtaja Tommy Lindholm sanoo.

Excellence -huoltosopimus sisältää täysin asiakkaan ajoihin räätälöidyn huolto-ohjelman sekä kuorma-auton korjaukset. ”Etäyhteyden avulla pystymme suunnitteleman huoltokäynnit vielä paremmin kuin ennen. Etäyhteyksin varmistetaan kuorma-auton paras mahdolinen käyttöaste”, Lindholm jatkaa.

Renault Trucksin Excellence huoltosopimuksen avulla ajoaika maksimoituu ja kuorma-auto pysyy aina huippukunnossa, jotta kuljetusyritys voi keskittyä varsinaiseen yritystoimintaansa.

Uudet T ja C-sarjat 2024: Digitalisointi lisää turvallisuutta ja parantaa kuljettajan hyvinvointia

 

Uusi sopimuskampanja koskee T- ja C-sarjoja: Renault Trucks T-sarja soveltuu esimerkiksi kaukokuljetuksiin useilla eri päällirakenne vaihtoehdoilla. Myös C-sarja on moneen kuljetusalaan taipuva kuorma-auto, josta saa rakennettua esimerkiksi maansiirto- tai puuauton. 

Uudistuksina tänä vuonna julkistetussa mallistossa muun muassa seuraavat:    

  • Uusi digitaalinen mittaristo
  • Uusi monipuolisempi monitoimikosketusnäyttö, jossa uusi käyttöliittymä
  • Uusi ergonomisempi ohjauspyörä
  • Uudelleen sijoitettu vakionopeussäädin, radion ohjauspainikkeet ja sivunäytön ohjauspainikkeet 
  • Laajemmat päällirakenteen ohjausmahdollisuudet
  • Mahdollista varustaa auto induktiolaturitasolla 

Renault Trucks myynti: www.renault-trucks.fi/yhteystiedot  Lehdistön yhteys:  

Juha Mattila, myyntijohtaja, Renault Trucks, Volvo Finland Ab 

puh. 040 543 4866, juha.mattila@renault-trucks.com     

Renault Trucks

Kuorma-autovalmistaja Renault Trucks on tarjonnut ammattilaisille kuljetusratkaisuja vuodesta 1894 lähtien. Mallisto kattaa kevyet hyötyajoneuvot raskaisiin kuorma-autoihin asti. Energiamuutokseen sitoutunut Renault Trucks tarjoaa polttoainetehokkaita ajoneuvoja ja täydellisen valikoiman 100 % sähkökuorma-autoja, joiden käyttöikää pidennetään kiertotalouden avulla.

Renault Trucks on osa Volvo Group -konsernia, joka on yksi maailman johtavista kuorma-autojen, linja-autojen, rakennuskoneiden sekä teollisuus- ja laivojen moottoreiden valmistajista. Konserni tarjoaa myös kokonaisvaltaisia rahoitus- ja palveluratkaisuja.

Avainlukuja: 

9 450 työntekijää maailmanlaajuisesti

4 tuotantolaitosta Ranskassa

1 400 myynti- ja huoltopistettä maailmanlaajuisesti

59 000 myytyä ajoneuvoa vuonna 2022  

Set canonical URL
Off