Huolto, varaosat, palvelut

Renault Trucks Oils

Täydellinen huolto-ratkaisu

RENAULT TRUCKS OILS tarjoaa kattavan tuotevalikoiman, joka varmistaa huippuluokan suorituskyvyn ja optimaalisen pitkät vaihtovälit.
Olipa toimialasi mikä tahansa, optimoit ajoneuvosi voitelun käyttämällä RENAULT TRUCKSIN suosittelemia RENAULT TRUCKS OILS -tuotteita. Samalla autat myös pienentämään huoltokustannuksia ja lyhentämään seisokkiaikoja.

  • Öljyt, rasvat, jäähdytysnesteet, AdBlue-®, CleanRMAX®- ja DiagoTrucks -tuotteet ovat ajoneuvosi käyttökulujen optimoimiseksi jatkuvan tutkimus- ja kehitystyön kohteena.

  • RENAULT TRUCKS OILS-tuotteet ovat ensiasennustuotteita ja niitä on saatavana myös kaikilta RENAULT TRUCKS-jälleenmyyjiltä.

 

 

RENAULT TRUCKSIN erittelyvaatimusten mukaan kehitetyt RENAULT TRUCKS OILS-tuotteet ovat läpikäyneet erittäin vaativan testiohjelman. Kuten kaikki RENAULT TRUCKS-alkuperäisosat, ne auttavat varmistamaan ajoneuvosi suorituskyvyn, luotettavuuden ja pitkän käyttöiän.

RENAULT TRUCKS OILS-tuotteiden kehittämisestä ja toimittamisesta vastaa ISO 9001- ja ISO 14001-sertifioitu TLSP.

SÄÄSTÄ POLTTOAINETTA JA LUONTOA

 

 

Kitkaa alentavalla lisäaineistuksella varustetut RENAULT TRUCKS OILS Generation ECO -voiteluaineet takaavat erinomaiset voiteluominaisuudet. Vaikutukset voimalinjan osiin:

MERKITTÄVÄ POLTTOAINESÄÄSTÖ
Ajoneuvokohtainen säästö keskimäärin 1 litra per 100 km tai 1200 € vuodessa* *

PIENEMMÄT YMPÄRISTÖPÄÄSTÖT
Keskimäärin 3 tonnia pienempi ajoneuvokohtainen CO2-päästö vuodessa* *
**laskelma perustuu 120 000 km:n vuotuiseen ajomäärään, kun Generation ECO -voiteluaineita käytetään koko voimalinjassa.

TESTATUT JA VAHVISTETUT TULOKSET
Tulokset on vahvistettu useissa testauslaitoksissa (UTAC, Millbrook) sekä lukuisissa testipenkki- ja ajokalustotesteissä (BMSVI).

Generation ECO -voiteluaineet ovat oleellinen osa valmistajan polttoaineenkulutuksen alentamiseen tähtääviä Optifuel-ratkaisuja.

Lisätietoja: www.renault-trucks-oils.com