#VAIHDASÄHKÖISEEN #SWITCHTOELECTRIC

Miten täysin sähkökäyttöisen ajoneuvon voi ostaa ja rahoittaa?

Valmis kuorma-auto
(kuorma-auto ja akut)
Osta omaksi Vakio-osamaksulla
Vuokraa ja käytä Rahoitusleasingsopimuksella voit ottaa kuorma-auton omaksi sopimuksen päättyessä tai palauttaa sen
Käyttöleasingillä: Palautat kuorma-auton sopimuksen päättyessä

 

Tiedämme, että yhtenä esteenä siirtymiselle sähköajoneuvoihin ovat kuorma-auton hinta ja sen yleinen vaikutus asiakkaan liiketoimintamalliin. Ymmärrämme, että asiakkaita on tuettava heidän tarpeisiinsa mukautetuilla rahoitusratkaisuilla. Renault Trucks Financial Services tarjoaa erilaisia rahoitusvaihtoehtoja, jotta asiakkaiden on helppo toteuttaa energiaan liittyvä muutos, ja rahoituksesta on tärkeää keskustella ostoprosessin varhaisessa vaiheessa.

Rahoitusratkaisut voivat vaihdella maasta toiseen paikallisten erityispiirteiden ja määräysten mukaan. Saatavilla on kuitenkin kolme päävaihtoehtoa asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja käyttötarkoituksen mukaan:

  • Vakio-osamaksu: asiakas saa sähkökuorma-auton omistukseensa sopimuskauden päättyessä.
  • Rahoitusleasing: asiakas vuokraa sähköajoneuvon ja sopimuskauden päättyessä voi joko palauttaa ajoneuvon tai ostaa sen omaksi maksamalla jäännösarvon.
  • Käyttöleasing: asiakas vuokraa sähköajoneuvon ja palauttaa sen sopimuskauden lopussa.


Sähköajoneuvon kustannuksia on tarkasteltava kokonaisuutena ottaen huomioon kokonaiskäyttökustannukset, ei pelkästään hankintakustannuksia. Käyttö on erittäin taloudellista: ajoneuvo vaatii vain vähän huoltotoimenpiteitä, ja polttoainekustannukset ovat erittäin pienet. Monissa maissa on myös valtion tukia tai verohelpotuksia, kuten lisäpoistoja, jotka tulisi ottaa huomioon.