Palvelut

Uusiin Renault Trucks tilauksiin huolto- ja korjaussopimus huoltosopimuksen hinnalla

Off
Renault Trucks sopimus

Kampanja

Renault Trucks tarjoaa uusiin T, T High sekä C-sarjan tehdastilauksiin Excellence huolto- ja korjaussopimuksen Reference -huoltosopimuksen hinnalla. Kampanja on voimassa uusiin kuorma-autotilauksiin 31.1.2024 asti.

Renault Trucksin Excellence -huolto- ja korjaussopimus sisältää ajoneuvon huollot huoltosuunnitelman mukaan ja tarvittavat korjaukset. Tällä taataan ajoneuvon tuottavuus kaikissa tilanteissa.

“Kokemukset Renault Trucks T, T High ja C malliston kanssa ovat niin hyviä, että voimme luvata sopimustason korotuksen kaupan päälle. Asiakas tekee Reference huoltosopimuksen uuteen kuorma-autotilaukseensa vähintään 36 kk ajaksi, ja saa tällä huoltosopimuksen hinnalla suoraan Excellence huolto- ja korjaussopimuksen 36 kk ajaksi”, Volvo Finland Ab:n Renault Trucks myyntijohtaja Juha Mattila sanoo.

Asiakkaiden hyvän palautteen rohkaisemana olemme lähteneet tarjoamaan Excellence sopimusta Referencen hinnalla. T, T High ja C-sarjan autot on todettu toimiviksi ja kustannustehokkaiksi tuotteiksi. Tarjoamallamme sopimuskorotuksella kustannustehokkuus paranee entisestään”, myyntijohtaja Juha Mattila täsmentää.

“Excellence sopimuksella ajoneuvo on kaikissa tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla käytettävissä asiakkaan liiketoimintaan. Mielenrauhaa tuo se, kun huolto ja korjaus kustannukset ovat tiedossa pitkälle tulevaisuuteen. Samalla avaamme etäyhteydet, jotta voimme optimoida kuorma-auton huoltotarpeet”, jälkimarkkinajohtaja Tommy Lindholm sanoo. 

”Excellence -huoltosopimus sisältää täysin asiakkaan ajoihin räätälöidyn huolto-ohjelman sekä kuorma-auton korjaukset. Etäyhteyden avulla pystymme suunnitteleman huoltokäynnit vielä paremmin kuin ennen. Etäyhteyksin varmistetaan kuorma-auton paras mahdolinen käyttöaste”, Lindholm jatkaa.

Renault Trucksin Excellence huoltosopimuksen avulla ajoaika maksimoituu ja kuorma-auto pysyy aina huippukunnossa, jotta kuljetusyritys voi keskittyä varsinaiseen yritystoimintaansa. 

Uudet T ja C-sarjat 2024: Digitalisointi lisää turvallisuutta ja parantaa kuljettajan hyvinvointia

Uusi sopimuskampanja koskee T- ja C-sarjoja: Renault Trucks T-sarja soveltuu esimerkiksi kaukokuljetuksiin useilla eri päällirakenne vaihtoehdoilla. Myös C-sarja on moneen kuljetusalaan taipuva kuorma-auto, josta saa rakennettua esimerkiksi maansiirto- tai puuauton.

Uudistuksina tänä vuonna julkistetussa mallistossa muun muassa seuraavat: 

  • Uusi digitaalinen mittaristo 
  • Uusi monipuolisempi monitoimikosketusnäyttö, jossa uusi käyttöliittymä 
  • Uusi ergonomisempi ohjauspyörä
  • Uudelleen sijoitettu vakionopeussäädin, radion ohjauspainikkeet ja sivunäytön ohjauspainikkeet
  • Laajemmat päällirakenteen ohjausmahdollisuudet 
  • Mahdollista varustaa auto induktiolaturitasolla

Katso lähin Renault Trucks -jälleenmyyjäsi ja kysy lisää!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Hyväksyn, että lähettäessäsi tämän lomakkeen Renault Trucks säilyttää henkilötietojani niin kauan kuin on tarpeen annettujen tietojen arvioimiseksi ja ottaakseen minuun yhteyttä tästä tietystä aiheesta. Tietoni voidaan siirtää myös Renault Trucksin yhteistyökumppaneille ja jälleenmyyjille, jotka pystyvät käsittelemään pyyntöni.