Kuljetusratkaisut

Pelastusalan kuorma-auto: turvallisesti minkälaisessa maastossa tahansa

Maansiirto

Jakelu

5min
Renault Trucks C with High Power Foam Fire appliances

Pelastajana sinua voidaan kutsua milloin tahansa, kaikkiin tilanteisiin ja kaikenlaisessa maastossa. Renault Trucks tarjoaa sinulle tietotaitonsa ja pitkäaikaisen kokemuksensa ammattikuntasi ja korinrakentajien kanssa tehtävästä yhteistyöstä auttaakseen sinua valitsemaan parhaat hälytysajoneuvot (paloauto, säiliöauto jne.). Voimme myös neuvoa teitä palveluissa, joiden avulla voitte suojella muita samalla kun suojelette itseänne.

Tutustu pelastusajoneuvovalikoimaamme

Renault Trucks on tehnyt yhteistyötä paloasemien kanssa jo yli vuosisadan ajan. Tämän pitkäaikaisen kumppanuuden ansiosta teemme tiivistä yhteistyötä korinrakentajien kanssa, jotta voimme tarjota teille toimintaanne parhaiten soveltuvia ajoneuvoja, jotka on suunniteltu täydellisesti hätätilanteisiin. Renaul Trucks Master, Renault Trucks D ja D WIDE, Renault Trucks C ja Renault Trucks K täyttävät tarpeenne, olipa kyseessä sitten hälytys kaupunkiin, maantielle, metsä- tai asuntopaloihin, teollisuusriskit tai erityistehtävät.

Paloautot: puututaan asiaan nopeasti ja kaikissa olosuhteissa.

Tiedämme, että voit joutua toimimaan kaikenlaisissa maastoissa. Siksi on tärkeää, että tarjolla on helposti käsiteltäviä ja kompakteja ajoneuvoja, joilla on lyhyt kääntösäde ja sopiva vääntömomentti myös pienemmillä vaihteilla (Renault Trucks C:ssä 900 kierrosta minuutissa).

m Tämä on Renault Trucks D -kuorma-autojemme kääntösäde.

Pelastajien sopivien työolojen varmistaminen

Suojellakseen muita ihmisiä parhaan kykynsä mukaan pelastajien on ensin suojattava itsensä ja varmistettava, että olosuhteet ovat sopivat. Operaation ensimmäinen vaihe on paloauton käynnistäminen! Siksi suunnittelimme avaimen, jota ei voi kadottaa. Lisäksi Renault Trucks on suunnitellut mahdollisimman matalat askelmat, jotka helpottavat kuljettajan ja matkustajien kiipeämistä paloautoon ja sieltä pois.

Renault Trucks Masterin ensimmäinen askelma on vain 436 mm korkeudella maasta.

Katell Simon Tuotepäällikkö

Sen sivuovet voidaan avata jopa 1270 mm leveydeltään. Kaikkien ajoneuvojen alustassa on tyhjää tilaa kaikenlaisissa tilanteissa tarvittaville välttämättömille varusteille, kuten säiliöautojen vesipumpuille, valaistuslaitteille tai suurille leikkureille, joita käytetään onnettomuustilanteissa. Palontorjuntaan tarkoitetut ajoneuvot on valmiiksi varustettu lämpösuojauksella, joka suojaa palomiehiä 10 minuutin ajan 130 °C:n lämpötilassa, jos heidän autonsa syttyy palamaan.

Palolaitokset: hyödynnä pitkäaikaista kumppanuuttamme paikallisten päällirakentajien kanssa.

Ajoneuvotarpeesi riippuvat tilanteesta, johon sinut kutsutaan. Siksi alustamme on suunniteltu siten, että niihin mahtuu kuorma-auto, jota tarvitset kaikissa tilanteissa. Kaikkien vaatimusten täyttämiseksi Renault Trucks luottaa seitsemään eri alustapohjaan, jotka vaihtelevat 3,3 tonnista 33 tonniin. Näihin kuuluvat Renault Trucks Masterin kaltaiset tieavustajavaunut, Renault Trucks C:n tai K:n kaltaiset suuritehoiset paloautot sekä Renault Trucks D -alustamme.

Päällirakentajakumppaneillamme on pääsy Renault Trucks -päällirakentajaportaaliin, joka on oma verkkosivusto, josta löytyvät seuraavat kohteet:

  • yksityiskohtaiset tekniset tiedot kaikista ajoneuvoista
  • piirustukset mittakaavassa 1/20
  • kokoonpano-ohjeet

Tämä helpottaa heidän työtään ja lyhentää toimitusaikaa ennen ajoneuvon toimittamista. Tämä tiivis yhteistyö tarkoittaa myös sitä, että tarjouksemme voivat kehittyä sinulle uskottujen tehtävien ja ammatillisten odotustesi mukaan.

Ennakoi kuorma-auton huolto ajoneuvon seisonta-aikojen välttämiseksi.

Ajoneuvojen ja osien saatavuus on keskeinen seikka. Renault Trucks on kehittänyt uuden ja innovatiivisen palvelun ajoneuvojen seisonta-aikojen ja suunnittelemattomien pysähdysten välttämiseksi. Tilaamalla PREDICT-sopimuksen ajoneuvosi rekisteröidään digitaaliselle alustalle, ja niiden huoltoa seurataan ja valvotaan tarkasti. Jos työ katsotaan tarpeelliseksi tai jokin osa on vaihdettava, huoltopalvelumme ottaa sinuun yhteyttä ja sopii huollon ajankohdan. Tavoitteenamme on pitää ajoneuvojen suunnittelemattomat seisonta-ajat mahdollisimman vähäisinä.

Vähennä hälytysajoneuvojen kulutusta

Polttoaineen kulutus on suuri kustannuserä hälytysajoneuvoissa. Jos haluat hallita kalustoasi paremmin, voit käyttää Optifleetiä - Renault Trucksin tarjoamaa älykästä kalustonhallintapalvelua. Sen avulla voit paikantaa ajoneuvosi reaaliajassa ja saada tarkat tiedot ajoneuvojen kulutuksesta ja kuljettajien käytöstä. Optifleet-palvelua voi käyttää verkkosivuston tai älypuhelinsovelluksen kautta.

Set canonical URL
Off