Palvelut

Takuu, huolto ja varaosat

RENAULT TRUCKS, AN EXPERT NETWORK

AINA LÄHELLÄ SINUA

Renault Trucksilla on 1 400 huoltopistettä eri puolilla Eurooppaa. Huoltoverkostomme auttaa sinua nopeasti ja tehokkaasti, missä ikinä oletkin. Renault Trucks kuuluu Volvo Group -konserniin, joten Suomessa sinua palvelee Volvo -huoltoverkosto 29 paikkakunnalla kautta maan. 

AMMATTILAISTEN VERKOSTO AMMATTILAISILLE

Voit luottaa Renault Trucksin huoltopisteiden ammattilaisiin, jotka saavat säännöllisesti koulutusta uusimmista diagnostiikkatyökaluista ja joilla on korjaamolaitteet sekä työkalut ajan tasalla, jotka on tehty juuri sinun ajoneuvoasi varten.

A NETWORK OF PROS

 

RENAULT TRUCKSIN ALKUPERÄISET OSAT

Renault Trucks -ajoneuvoihin suunnitellut ja hyväksytyt varaosat täyttävät vaativimmat vaatimukset luotettavuuden, turvallisuuden ja ympäristökriteerien osalta. Varaosamme ylläpitävät ajoneuvosi alkuperäistä suorituskykyä.

 

REMAN -OSAT

24-7

Tehdaskunnostettujen varaosien kunnostusprosessissa varaosien kuluneet tai huonokuntoiset osat korvataan alkuperäisosilla tai ne kunnostetaan uutta vastaaviksi. Aidot Renault Trucks tehdaskunnostetut varaosat ovat osa yrityksemme kestävän kehityksen politiikkaa, joka perustuu varaosien kierrätykseen.

  • Erinomainen hinta-laatusuhde.
  • Laatu ja suorituskyky täyttävät samat vaatimukset kuin uudet tuotteet.
  • Renault Trucks -ajoneuvoihin suunniteltujen ja hyväksyttyjen osien luotettavuus.
  • 2 000 tuotetta saatavana tehdastkunnostettuna
Expert networks

 

2 VUODEN TÄYSTAKUU

Garantie 2 ans

2 VUODEN TAKUU VALTUUTETUN RENAULT TRUCKS MERKKIHUOLLON ASENTAMILLE VARAOSILLE.

Voit olla varma, että valtuutetut Renault Trucks -korjaamomme asentavat vain alkuperäisiä Renault Trucks -varaosia. Kaikki huoltotyöt tekevät koulutetut mekaanikot. Varaosien 2 vuoden täystakuu tarjoaa sinulle turvan ja erinomaisen vastineen rahalle.

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää verkostostamme ja varaosatarjouksistamme.

Set canonical URL
Off