Uutiset


 

16.01.2020

ENSI-ESITTELYSSÄ: MASTER ZE SÄHKÖPAKETTIAUTO

#SwitchtoElectric

Suomessa esittelyssä oli ensimmäinen täyssähkö-pakettiauto Master ZE Vantaalla 14.1.2020 järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

Renault Trucks Master sähköiset hyötyajoneuvot tulevat Suomen myyntivalikoimaan vuoden 2020 aikana. Koeajoauto Master ZE on Suomessa tammikuussa 2020 muutaman viikon ajan asiakkaitten ja lehdistön koeajettavana.

Master ZE-mallisto on varsin laaja tällä hetkellä. Peltiumpiautosta on tarjolla kolme pituutta ja kaksi korkeutta. Tämän lisäksi alustaohjaamoversiosta on tarjolla matalalla rungolla varustettu Platform Cab-malli ja mallisto laajenee vuoden alkupuoliskolla vielä korkeammalla rungolla varustetulla alustaohjaamolla.

Mikäli olet kiinnostunut Master ZE 100% sähköisen hyötyajoeuvon koeajosta, ole meihin yhteydessä: info.fi@renault-trucks.com

Esittelyauto
Master ZE Van FWD 3,1 T L2H2

Vetotapa:: Etuveto
Moottori: R75 57 kw - 225 Nm
Akusto: Lithium-Ion 33 kWh 400V
Toimintamatka: 200 km
NEDCKokonaismassa: 3,1 T

Tehdasvarusteet
mm:pysäköintitutkat edessä ja takana 
Peruutuskamera
ZE kotilatauskaapeli 10A
Latauskaapeli type 2, 32A
Kaksoismatkustajan istuin
Keski-istuimen taitettava selkänoja ja käännettävä pöytä
Lokero istuimen alla
Sivukatvepeili
PACK Delivery

Master paketti- ja kevytkuorma-autot uudistuivat syksyllä 2019. Master on saatavissa sekä umpi- että alustamallina. Renault Trucks Masterissa on vakiona ns. Red Edition -varustelu, joka sisältää monia kuljettajan mukavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta parantavia ominaisuuksia. Lue lisää tästä: https://www.renault-trucks.fi/uusi-renault-trucks-master-red-edition