Uutiset


07.06.2016

Renault Trucks paketti- ja kuorma-autot vuokraa Volvo Truck Rental

Volvo Truck Rental -vuokrauspalvelun uudistuneeseen mallistoon kuuluu myös Renault Trucks pakettiautot sekä T-sarjan vetoautot. Väliaikaisiin tai yllättäviin lähikuljetustarpeisiin voi Volvo Truck Rentalista vuokrata Renault Trucksin 3,5 tonnin B-ajokortilla ajettavan erilliskorillisen pakettiauton, tai 13m3 tavaratilalla varustetun umpipakettiauton. Kauko­kuljetustarpeisiin soveltuvat Renault Trucks T480 4x2 ja 6x2 puoliperävaunun vetoautot.

– Renault Trucks hyötyajoneuvot on otettu hyvin vastaan osana Volvo Truck Rentalin palvelutarjontaa. Renaultien avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä kattavammin nopeasti muuttuvissa kuljetustarpeissa aina pakettiautokokoluokasta alkaen. Volvo Truck Rentalin joustava palvelukonsepti yhdistettynä entistä laajempaan kalustovalikoimaan mahdollistaa kykymme palvella asiakkaitamme laajoissakin kokonaisuuksissa, Volvo Truck Rentalista vastaava päällikkö Mikko Nevala kertoo.

– Valikoimassamme olevat Renault Trucks T-sarjan vetoautot ovat yllättäneet asiakkaamme positiivisesti erityisesti hyvällä ajettavuudella ja käytön helppoudella. Myös T-sarjan hiljaista ohjaamoa on kiitelty, Mikko Nevala jatkaa.

Volvo Truck Rental vuokraa lähikuljetustarpeisiin: Renault Trucks Master erilliskorilliset ja umpipakettiautot

Erilliskorillinen Renault Trucks Master pakettiauto soveltuu erino­maisesti erilaisiin jakelu- ja tavarankuljetustehtäviin. Kun perinteisten pakettiauton tilavuus ei riitä, tai kun tarvitaan takalaitanostimella varustettua autoa, Volvo Truck Rental -vuokrauspalvelusta voi vuokrata erillisellä kuormakorilla varustetun Renault Master – pakettiauton. Näissä autoissa on pakettiautoksi valtava 21m3 kuormatila ja takalaitanostimella voi vaivatta lastata isommatkin kuormat. Volvo Truck Rentalin Mastereiden kuljettamiseen riittää B-kortti, eikä ammattipätevyyttä tai digipiirturikorttia tarvita. Kantavuus on luokassaan erinomainen 960 kg.

Kevyempiin kuljetustehtäviin Volvo Truck Rentalista voi vuokrata Renault Master – umpipakettiauton isolla 13 m3 tavaratilalla. Autoissa on kattava varustus ja saatavissa on myös vetokoukullisia autoja. Myös umpipakettiautojen ajoon tarvitaan vain B-kortti. Master umpipakettiauto on kätevä apuri kodin muutosta aina ammattimaiseen jakeluun asti.

Master alusta on yksi markkinoiden kevyimmistä autoista jolloin kantavuus on luokassaan erinomainen.  Autot on varustettu myös uuden tekniikan Twin Turbo –moottoreilla, jotka tarjoavat kuljettajalle erinomaisen väännön sekä pienen polttoaineen kulutuksen.

T-sarjalainen vuokralle tehokkaisiin kaukokuljetuksiin Volvo Truck Rentalista

Volvo Truck Rentalin kaukokuljetuksiin soveltuvat Renault Trucks T480 vetoautot on varusteltu Optidrive-vaihteistolla, kattavilla mukavuusvarusteilla ja korkealla makuuohjaa­molla. T-sarjan auto on nostanut Renault Trucksin laadun aivan uudelle tasolle. T yhdistää ennennäkemättömällä tavalla mukavuuden ja taloudellisuuden.

Volvo Truck Rentalin ajoneuvovalikoimaan voi tutustua ja ajoneuvon voi vuokrata online-varausjärjestelmän kautta osoitteessa www.truckrental.fi 24h vuorokaudessa, tai soittamalla numeroon 010 655 1000 (arkisin 8-17).

Volvo Truck Rentalin vuokrattavat Renault Trucks ajoneuvot sijaitsevat Vantaalla, mutta toiminta-alue kattaa koko Suomen.

Lisätiedot:
Mikko Nevala, Volvo Truck Rental & Used Trucks Manager
mikko.nevala@volvo.com, puh. 050 438 0151

Mikko Aules, Tuotepäällikkö, Renault Trucks, Volvo Finland Ab
mikko.aules@renault-trucks.com, puh. 050 433 7913

Annika Martas, Markkinointiviestintäpäällikkö, Renault Trucks, Volvo Finland Ab, annika.martas@renault-trucks.com, puh. 040 734 2799

Kotisivut
www.renault-trucks.fi
www.instagram.com/renaulttruckssuomi
www.truckrental.fi

 

Volvo Truck Rental - Kun tarvitset nopeaa täydennystä kalustoosi

Volvo Truck Rentalin kautta löytyy oikea ajoneuvo kaikkiin kuljetustarpeisiin. Mallisto on nyt entistäkin laajempi ja käyttöalat monipuoliset. Volvo Truck Rental – kuorma- ja pakettiautojen vuokrauspalvelusta voi vuokrata ajoneuvon äkillisiin tarpeisiin numerosta 010 655 100 tai verkkosivujen kautta: www.truckrental.fi


Renault Trucks, Volvo Finland Ab

Renault Trucks kuuluu Volvo Group Trucks konserniin, Suomessa Volvo Finland Ab:hen. Renault Trucksin koko mallisto on uudistunut. Asiakkaita palvelee laadukas Volvo Group Trucks verkosto, jossa on Renault Trucks kuorma-autojen ja palvelutuotteiden myynti sekä auktorisoidut huolto- ja korjaamopalvelut, 29 toimipisteessä kautta maan. Renault Trucks paketti-autot ja kaukokuljetusten T-sarjalaiset vuokraa Volvo Truck Rental. Lisätiedot: www.renault-trucks.fi