KÄYTETYT

USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS - Käytetyt kuorma-autot

SUURIN KÄYTETTYJEN AJONEUVOJEN VALIKOIMA

Renault Trucks antaa laatulupauksen ja takaa käytettyjen kuorma-autojensa kestävyyden ja luotettavuuden.Monipuoliset palvelumme ja osaava ammattilaisverkostomme ovat käytettävissäsi.


LAATULUPAUS

Laadukkaat kuorma-autot
Jokainen myymämme käytetty kuorma-auto tarkastetaan huolellisesti ennen myyntiä. Kun ostat käytetyn kuorma-auton meiltä, ostat laatua.

 

Ajantasainen ajoneuvopäivitys
Ajoneuvot voidaan varustaa uusimmilla yhteensopivilla tekniikkaratkaisuilla, jotka maksimoivat sekä käyttö- että jälleenmyyntiarvon.

 

RÄÄTÄLÖIDYT AJONEUVOPALVELUT

Renault Trucks tarjoaa jälleenmyyjiensä kautta laajan valikoiman käytettyihin kuorma-autoihin liittyviä, yksilöllisiin asiakastarpeisiin räätälöityjä palveluja.
Lisävarusteet, Rahoitus, polttoainetaloudellisuuden seuranta, kuljettajakoulutus... Tarjolla olevat palvelut auttavat säästämään rahaa tai aikaa.

Tutustu Renault Trucksin yksilöllisiin palveluihin

HYVÄ SAATAVUUS JA TUKI TARPEEN MUKAAN

Verkostomme ja Renault Trucks Finder -hakupalvelun kautta löydät laajan valikoiman korkealaatuisia ajoneuvoja.

Kaikki ajoneuvot löytyvät Renault Trucks Finder -hakupalvelusta
Olipa toimiala mikä tahansa, tarjolla on laaja valikoima erilaisiin tehtäviin sopivia veto-, alusta- ja koppiautoja esimerkiksi jakelu- ja maantiekuljetuksiin, kansainvälisiin kuljetuksiin, säiliöautoksi, kippiautoksi tai työmaalle tai erikoismallit lämmin- ja kylmäkuljetuksiin.

 

Renault Trucks -verkoston tuki ja räätälöidyt palvelut aina käytettävissäsi

Renault Trucks -palvelupisteitä on yli 1500 eri puolilla maailmaa. Niiden palvelut ovat käytettävissä myös käytettyihin Renault Trucks -ajoneuvoihin liittyvissä tehtävissä.
Koulutetut erikoisammattilaiset sekä huippuluokan ajanmukainen välineistö varmistavat nopean, tehokkaan ja asiantuntevan palvelun.

 

LUPAUKSEMME

- Hankinnan läpinäkyvyys
- Päivitys valmistajan standardien mukaisesti kun mahdollista ajoneuvolle
- Ajoneuvopäivitykset uusimmilla tekniikkaratkaisuilla kun mahdollista ajoneuvolle.
- Koko verkoston kattavat palvelut
- 24/7-tiepalvelu
- Huippuluokan kuljetusten työkalu heti liikkeellelähdöstä alkaen