KÄYTETYT KUORMA-AUTOT

KÄYTETYT RENAULT TRUCKS KUORMA-AUTOT

Logo Renault Trucks Used Trucks

RENAULT TRUCKS - ERINOMAINEN TYÖKALU MYÖS KÄYTETTYNÄ

Varmistamme, että kauttamme löydät parhaan mahdollisen käytetyn kuorma-auton helposti ja vaivattomasti. 

Renault Trucks käytetyt kuorma-autot ovat Volvo Truck Finderissa - katso autot tästä

used trucks by renault trucks

 

LAATU

VALMISTAJAN STANDARDIT

VALMISTAJAN TAKUU

VALMISTAJAN STANDARDIT: Valmistajan asiakirjojen ansiosta takaamme kuorma-auton alkuperän, iän ja ajokilometrimäärän. Käymme läpi 200-kohtaisen teknisiä ja kosmeettisia elementtejä sisältävän tarkistuslistan tekemättä kompromisseja laadun suhteen. Huollamme autot tarvittaessa alkuperäisosilla ja noudatamme tiukasti valmistajan menettelyjä ja standardeja.


VALMISTAJAN TAKUU:
Takaamme Selection-merkinnällä ajoneuvosi keskeiset komponentit (voimansiirto + jälkikäsittelyjärjestelmä) enintään 2 vuoden tai 320 000 km:n ajan. Hyödyt myös jokaiselle jälleenmyyntiliikkeessämme asennetulle varaosalle annettavasta 2 vuoden takuusta. Takuun käsittely on täysin integroitu Renault Trucksin järjestelmiin.

 

 

 

RÄÄTÄLÖITY RATKAISU

PALJON VALINNANVARAA

LISÄARVOA TUOTTAVAT PALVELUT

 

LISÄARVOA TUOTTAVAT PALVELUT: Tarjoamme sinulle erilaisia palveluita, joiden avulla voit optimoida tuottosi ja varmistaa investointisi pitkän aikavälin suorituskyvyn. Tarjoamme tietoja polttoaineenkulutuksesta ja palveluita polttoaineen säästämiseksi. Kauttamme löydät myös liiketoimintasi tarpeisiin räätälöityjä rahoitus- ja vakuutusratkaisuja, ja saamme käytetyn kuorma-autosi nopeasti käyttöön. Huolto ja -korjaussopimuksemme on suunniteltu tarjoamaan mielenrauhaa.

 

 

 

LUOTTAMUS

LÄHEINEN SUHDE

AMMATTITAITOINEN HENKILÖSTÖ

OLEMME LÄHELLÄ SINUA: Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin, ja löytää sinulle juuri oikean ratkaisun liikentoimintaasi.


AMMATTITAITOINEN HENKILÖSTÖ:
Renault Trucksin verkosto koostuu koulutetuista asiantuntijoista, joilla on uusimmat materiaalit oikean ja tehokkaan tuen tarjoamista varten. Me tunnemme ajoneuvosi ja sen täsmälliset tekniset tiedot kaikissa 1100 huoltopisteessämme, mukaan lukien mahdolliset päivitykset, muutokset ja takuun. 

Katso lähin Renault Trucks jälleenmyyjä ja valtuutettu huolto tästä: www.renault-trucks.fi/yhteystiedot