UUTISET, TAPAHTUMAT, YRITYSINFO

Optimum Asiakaslehti

20 VUOTTA

EDITORIAL

RENAULT TRUCKS K:
VARMISTETTUA LUOTETTAVUUTTA

Optimum asiakaslehti on tavoittanut kuljetusalan ammattilaisia eri puolilla maailmaa jo 20 vuotta. Tässä numerossa pääset mukaan, kun matkustamme maailmalle. Suuntaamme tällä kertaa Italiaan Parman liepeilleja tapaamme siellä asiakkaan, joka on erikoistunut valtakunnallisiin ajoneuvokuljetuksiin. Käväisemme myös Liettuassa, jossa Renault Trucks K sarjan kuorma-autolla ajetaan Vilnan alueella, kaikissa sääolosuhteissa. Poikkeamme niin ikään Marokon Marrakechiin XTREM Days tapahtuman tunnelmiin. Tapahtuman yhteydessäasiakkaita 40 eri maasta pääsi koeajamaan kuorma-autoja maansiirtoautojen ja raskaiden maansiirtoautojen mallistoista. Lue, mitä asiakkaat ovat kertoneet!
Renault Trucks on ollut innovaation edelläkävijä jo20 vuotta. Yhtiö on tuottanut jatkuvasti kehittyneempiä ja taloudellisempia ajoneuvoja asiakkaidemme tarpeisiin.Optimum asiakaslehti on ollut uskollinen kumppani ja kaksi vuosikymmentä, antanut opastusta ja pitänyt lukijat aina ajan tasalla.

Hyviä lukuhetkiä juhlanumeron parissa!

Bruno Blin 
President of Renault Trucks

 


 

Optimum readers can now find their magazine on the iPad in 18 languages.

The digital version of Optimum Magazine offers enhanced content: videos, 360° images, virtual visits, interactive animations. All the content can be viewed without an Internet connection once the new magazine has been downloaded into the dedicated application. The layout and content have been redesigned to provide an intuitive reading experience adapted to tablets.

Optimum Magazine is a free application available on the AppStore. Download and share, click here !